nadau 17.05.07, 12:08 No, niektórym tu podatek się upiecze. www.gazetaprawna.pl/?action=showNews&dok=1961.27.0.39.11.2.0.1.htm Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
a_cali Re: Nowe formularze certyfikatów rezydencji 17.05.07, 12:15 i ani slowa o polskim meldunku? Odpowiedz Link Zgłoś
nadau Re: Nowe formularze certyfikatów rezydencji 17.05.07, 12:28 a_cali napisał: > i ani slowa o polskim meldunku? ----------------- Ani jednego, bo certyfikat rezydencji nie ma nic wspólnego z melduniem. Dotyczy osób, które osiągają dochody w innym kraju, niż stale przebywają. Np. Wielu kupiło mieszkania w kraju i je wynajmuje, nie jeżdżąc w ogóle do Polski. www.polsl.pl/adc/docs/CertRez.htm gospodarka.gazeta.pl/firma/1,31577,141268.html e-prawnik.pl/prawo/page.php/cD1tdXN0X2xvZ2luX2FuZF9wYXlfc21zJnBrZXk9M2IyMjg2YTVkOWIzYzUxZTMyZGQxODQ2MTZkOTQ4NWY www.msp.money.pl/kalkulatory_i_wskazniki/ip/cit/10/ Odpowiedz Link Zgłoś
norma_baker Re: Nowe formularze certyfikatów rezydencji 17.05.07, 22:04 Kazda biurwa polska w Urzedzie Podatkowym powinna nosic tak formularza na doopie, zeby byl dobrze widoczny. A nas to interesuje, jak zesloroczny snieg. Odpowiedz Link Zgłoś
normalski1 Re: Nowe formularze certyfikatów rezydencji 18.05.07, 01:21 norma baker (drabiniasty)nie wypowiadaj sie za nas co ciebie interesuje mnie nie interesuje Odpowiedz Link Zgłoś
norma_baker Re: Nowe formularze certyfikatów rezydencji 18.05.07, 02:53 Nie udalo cie sie normalski tym razem. Jak juz mowilem jestem Maryli Monroe i po co mialbym udawac kogs innego? Ale czytaj i sluchaj sobie nadalowej dowoli, czy ja ci zabraniam? I tak juz cie teraz nie bedzie stac na powrot do Bulby. Chyba, ze ci sie w Australii miejscowa synagoga zlozy na bilet i da wyprawke, ale musi to byc bardzo wyrozumiala synagoga. Trzeba bylo emigrowac do Izraela, tam nie zbiednial bys tak bardzo. Odpowiedz Link Zgłoś