jot-23 30.05.07, 04:29 www.owensworld.com/funnyimages/view-309.htm Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
edytkus Re: hehe... 30.05.07, 05:38 www.owensworld.com/funnyimages/view-1043.htm - nie wiem dlaczego ale od razu przyszedl mi na mysl Donk Odpowiedz Link Zgłoś
motorcity Re: hehe... 30.05.07, 05:54 edytkus napisała: > www.owensworld.com/funnyimages/view-1043.htm - nie wiem dlaczego ale od razu przyszedl mi > na mysl Donk Hmmm... do you mean like this way?: www.avenueq.com/video/ifyouweregay_high.ram Odpowiedz Link Zgłoś
edytkus Re: hehe... 30.05.07, 06:58 motorcity napisała: > Hmmm... do you mean like this way?: > www.avenueq.com/video/ifyouweregay_high.ram link sie u mnie nie otwiera Odpowiedz Link Zgłoś
piss.doff Re: hehe... 30.05.07, 05:34 a tak na margiensie to ze czego on jest taki guby? TYpuje na wiaderko lodow dzien w dzien, pasta, pizza, donuts, more donuts. Acha, jeszcze pewnie galaretka winogronowa, coca cola classic i wizyty w hamburgerowniach. Do tego praca jako kasjer albo programista (znam kilku takich). Odpowiedz Link Zgłoś