japo1 01.02.08, 18:37 Sprobujmy wsadzic 350-funtowa swinie w ten samochod. Mozna uzywac kopniakow, popychania, mozne uzyc draga do srania albo tlustej dupy przypalania ( wolnym ogniem) Bedzie zabawa? A pewnie ze tak. www.usa.smart.com/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ontarian Re: Mam pomysl 01.02.08, 18:44 japo1 napisał: > Sprobujmy wsadzic 350-funtowa swinie w ten samochod. odwal sie od maciory, bo cie bonk swojom skorkom zaje..bie Odpowiedz Link Zgłoś
ratpole Re: Mam pomysl 01.02.08, 19:43 japo1 napisał: > Sprobujmy wsadzic 350-funtowa swinie w ten samochod. To se probuj. Jaki wynalazca taki pomysl. 350 funtowe swinie wsadza sie do pickup truckow. Jakbys kiedykolwiek byl w Ameryce tobys to nieraz widzial. A teraz zastanowmy sie dlaczego bulwiacze limuzyny coraz to mniejsze robia? Narod krasnoludkow moralnych w dalszym ciagu karlowacieje? hehe Odpowiedz Link Zgłoś
matrix_uk Re: Mam pomysl 01.02.08, 22:17 Ty zdajesz sie wazysz 350 funtow. Nie ladnie sie samemu obrazac. Odpowiedz Link Zgłoś
viper39 Re: Mam pomysl 01.02.08, 23:28 japo1 napisał: > Sprobujmy wsadzic 350-funtowa swinie w ten samochod. Mozna uzywac > kopniakow, popychania, mozne uzyc draga do srania albo tlustej dupy > przypalania ( wolnym ogniem) > Bedzie zabawa? A pewnie ze tak. > www.usa.smart.com/ o ktorej swini mowisz o tej? ryszardkalisz.bloog.pl/?ticaid=65490 a moze o tej? manager.money.pl/ludzie/wywiady/artykul/aleksander;gudzowaty;dyrektor;bartimpeksu,209,0,137937.html a moze o tej? www.youtube.com/watch?v=vTeB3MhNyPY tak sie zastanawiam o ktorej to grubej swini mowisz a moze o tej? tam sa dwie... jedna to urban druga to nie mam pojecia kto to www.youtube.com/watch?v=7XZhTtktkt4 a moze o sobie mowisz tak yapcok? Odpowiedz Link Zgłoś
japo.x Mam lepszy pomysl 02.02.08, 01:44 japo niech sobie wsadzi drag do srania we wlasny odbyt a link do zdjecia z tego wydarzenia zamiesci na FP. przyjemnosc dla wszystkich. dla japy przyjemnosc fizyczna, dla nas przyjemnosc ogladania japy z dragiem do srania w dupie Odpowiedz Link Zgłoś
1y2a3p4o Re: Mam pomysl 02.02.08, 23:22 bo instynkt, nawet plciowy, nie ulega takim zboczeniom jak instynkt posiadania, stad te frustracje wyjechancow od czasu jak im padla gielda papierow dodrukowywanych. PS staram sie jak widac, zdanko =okraglutkie, przecinki na miejscu, jak sie patrzy, a jak? Odpowiedz Link Zgłoś
japo.x Re: Mam pomysl 02.02.08, 23:26 czyli mozna powiedziec ze wyksztalcony. ale mimo wszystko cham Odpowiedz Link Zgłoś
1y2a3p4o Re: Mam pomysl 03.02.08, 00:05 chamstwo idzie ze stopniem, wiadomo- szarza- ale porucznik ma wiecej oglady od nas, zwyklych kulisow klawiaturowych chociaz pare klas przyzakladowki (niepelne zasadnicze) zrobilo swoje, nie powiem. Serdeczne wam dzieki za te dodatkowa miske kaszy ktora sie teraz dzielimy z kapelanem. Odpowiedz Link Zgłoś