ratpole 06.02.08, 21:32 ehehehe ale yaya www.youtube.com/watch?v=rMXQgcgOAFA Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jot-23 Re: Polak to ma leb 06.02.08, 21:44 hehe no niestety ma akcent, moze to polonus? Odpowiedz Link Zgłoś
1y2a3p4o szczurzy ryj 06.02.08, 22:39 nie zauwazyl ze to jest to wyjechaniec po PGR-wce tyle ze on usiluje stosowac cwiczenia relaksujace ktore powinny i tobie pomoc w zimowych stressach glodu alkoholowego pod kolem polarnym. Wyglada na to ze jednak auto ci jutro znowu nie odpali i bedziesz musial znowu otworzyc puszki z zupa pomidorowa. Odpowiedz Link Zgłoś
pan_wyjechany Re: szczurzy ryj 07.02.08, 00:56 1y2a3p4o napisał: > nie zauwazyl ze to jest to wyjechaniec po PGR-wce tyle ze on usiluje > stosowac cwiczenia relaksujace ktore powinny i tobie pomoc w > zimowych stressach glodu alkoholowego pod kolem polarnym. Wyglada na > to ze jednak auto ci jutro znowu nie odpali i bedziesz musial znowu > otworzyc puszki z zupa pomidorowa. A ty tymczasem cwicz miesien mozgowy walac sie gitarka w plaskie czolko, a zgrabne przeguby cwicz krecac wyzymaczka pralki Frania. Tylko zeby ci takhoojerow nie wcionglo Odpowiedz Link Zgłoś
jphawajski Re: Polak to ma leb 07.02.08, 03:13 hahaha... jedno jest pewne, ze smieja sie z nas polakow. niech sie smieja. przypomina mi sie ostatni show amerykanskiego idola. wystepowala hawajka i podczas spiewu pod koniec sie zaksztusila. wygladalo to tragicznie. nie wytrzymala nerwowo. na to simon, nic nie szkodzi, mi sie podobasz, jestes przyjeta do hollywood. Odpowiedz Link Zgłoś
burgerking1 Re: Polak to ma leb 07.02.08, 15:01 to napewno byl Japa z taghujerami !i zgrabnym przegubie !!,heeheheheeheheheh!! Odpowiedz Link Zgłoś
1y2a3p4o Re: Polak to ma leb 13.02.08, 18:46 boli cie ze mam drogi zegarek? Wiem ze cie zalea zolc, hehehe. Opowiedz no jeszcze jaki to fajny continetal brakfast dostales za darmo w Best Western, najlepszym hotelu swiata. Cwok! Odpowiedz Link Zgłoś
1y2a3p4o Re: Polak to ma leb 13.02.08, 18:47 breakfast bo sie gnoje imigrolskie zaraz rzuca do poprawiania. Odpowiedz Link Zgłoś
ontarian to jest pikus 08.02.08, 17:09 bonk na zlomowisku to szynom kolejowom sie tak w leb tak wali Odpowiedz Link Zgłoś
ontarian Re: to jest pikus 13.02.08, 18:59 widze, ze nr1 dla siebie zarezerwowales Odpowiedz Link Zgłoś
harlista Re: Polak to ma leb 09.02.08, 22:48 To czosnek. Wzial sobie do serca wlasne slowa "strzel se w ten durny cumbal cieciu" i to bylo jedyne na co bylo statac ciecia zeby strzelic sobie w ten durny cymbal Odpowiedz Link Zgłoś