Dodaj do ulubionych

Zyd na krzyzu

IP: *.physik.uni-ulm.de 11.07.01, 23:52
Zydzi i komunisci zaatakowali wolnosci obywatelskie
Polakow
w USA. Zrobmy z nich jezusow naszych czasow,

GOD WITH US
Obserwuj wątek
    • Gość: ........ Re: Zyd na krzyzu IP: *.sympatico.ca 12.07.01, 01:51
      Czy to wyzwanie otrzymales od Boga ze sie na niego
      powolujesz?
      • Gość: Marysia Re: Zyd na krzyzu IP: *.024.popsite.net 12.07.01, 02:45
        Cale zycie powstrzymywalam sie przed tym by nazywac kogokolwiek prowokatorem i
        donosicielem. Wiele zachowan tlumaczylam (jakkolwiek nie usprawiedliwialam)
        glupota, naiwnoscia, kompleksami, brakiem doswiadczenia. To jednak co
        napisal "bozia" juz nawet nie moze byc nazwane glupota ani nawet glupota
        szalenca ani glupota narkomana czy alkoholika, to chyba prowokacja. Tak jakby
        chcial na nowo sprowokowac dyskusje w ktorej osmieszylibysmy sie zamieniajac w
        oprawcow? Moj znajomy, Zyd z Polski opowiadal mi, ze gdy szedl razem z grupa
        innych Zydow do pociagu wywozacego ich do Oswiecimia, ktos z przygladajacych
        sie Polakow rzucil w nich kamieniem. Wtedy wlasnie pomyslalam, ze to przeciez
        tak jak w Chrystusa rzucano. POdburzony motloch dodal "insult to injury"
        zniewage do okaleczenia. BYlo mi wstyd i ciagle mi jest wstyd. Na innej
        liscie na tym forum dyskusja by sie nie wstydzic ze sie jest Polakiem. A tu
        tak jest sie upokarzanym nie przez to co inni o nas mowia ale przez to co sami
        mowimy o sobie. Wstyd.
        Marysia
        • Gość: avocado Re: Zyd na krzyzu IP: 152.79.93.* 12.07.01, 14:33
          Do Marysi:
          Szkoda Twoich slow dla takiego bo i tak nie zrozumie o czym piszesz . Naczytal sie prawdopodobnie
          jakis biuletynow wydawanych przez jemu podobnych. Nie wiem czy wiesz , ze jeszcze niektorzy
          w Ameryce nie wyszli z podziemia i mysla ze w Polsce jest stan wojenny i w dalszym ciagu zajmuja
          sie produkowaniem ulotek i biuletynow z wielkimi literami Bog Honor i Ojczyzna. Tresc biuletynow
          odpowiada wlasnie takim kwiatkom jakie przekazal nam ten osobnik . Niech mu ziemia lekka bedzie.
          Pozdrowienia
    • Gość: avocado Re: Zyd na krzyzu IP: 152.79.93.* 12.07.01, 14:17
      Napewno sie opil biedaczysko i epoki mu sie pomylily.
    • Gość: ktoś Re: Zyd na krzyzu IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 12.07.01, 21:40
      oj boziu,boziu-sam fakt,ze zwracam uwage na twoje wypociny.....wstyd!pij dużo
      mleka,pomaga na kaca(o ile tobie cokolwiek może jeszcze pomóc!)
      • janusz1941 Re: Zyd na krzyzu 12.07.01, 22:07
        Panowie, o Zydach jest FORUM w innym miejscu, wyniescie sie tam. Tu jest
        miejsce dla POLONI, czy to tak trudno zrozumiec ?
        • Gość: avocado Re: Zyd na krzyzu IP: 152.79.93.* 13.07.01, 11:34
          Do Janusza; Napisz do moderatora by nie zmieszczal postingow od takich co sie przezywaja Bozia.
          Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka