ula1001 08.10.03, 22:55 Hej dziewczyny, powiedzcie prosze gdzie kupie te malinki, bo czytam czytam te posty i widze, ze wiele z Was je pije, wiec moze sobie tez kupie... Jestem w 37 tygodniu. dzieki, Ula Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ewunia_uk Re: herbata z lisci malin - GDZIE kupic? 08.10.03, 23:04 Ula, a Ty z jakiego jestes kraju? W Anglii np. mozna dostac w kazdym sklepie ze zdrowa zywnoscia (health food), np Holland & Barrett. Tylko pamietaj, zeby kupic herbatke z lisci malin (raspberry leaf tea) a nie malinowa (raspberry tea), bo tylko ta z lisci pomaga Odpowiedz Link Zgłoś
ula1001 Re: herbata z lisci malin - GDZIE kupic? 09.10.03, 11:21 Ja wlasnie Ewuniu jestem w Anglii, jak moglam nie napisac...? Dzieki za odpowiedz Odpowiedz Link Zgłoś
mama5plus Re: herbata z lisci malin - GDZIE kupic? 09.10.03, 13:00 W sklepach z ziolami itepe np Holland & Barrett, Peppers. W Peppers miewaja na wage wiec zapytaj moze. Maja tez tabletki ze zmielonych lisci malin ) Herbatke z lisci malin ja ostatnio kupowalam online przy okazji innych zakupow: www.smilechild.co.uk/index.asp tyle ,ze trwalo to ok tygodnia bo akurat czegos nie mieli na skladzie. A na przygotowanie do porodu dobry jest rowniez black cohosh, ew blue cohosh i Evening Primrose oil- wszystko w H&B. Tylko spiesz sie )) I powodzenia! Odpowiedz Link Zgłoś