ratpole 07.09.08, 05:15 uzywasz czasem nicka "tomo" czy to moze twoj brat albo swat...team? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pest_controller Re: Maciek 07.09.08, 05:35 ledwo co po dinerze dupe zwlokles z draga i wrzeszczysz ,,Maciek",nie ma kto pampersa zmienic?popros grzecznie psa,moze przy okazji rodzyny usunie Odpowiedz Link Zgłoś
tomo1902 Re: Maciek 07.09.08, 09:49 ratpole napisał: > uzywasz czasem nicka "tomo" czy to moze twoj brat albo swat...team? Nie, Maciek to Maciek, a ja to ja. A co dostałeś ode mnie po łapach na forum USA/Kanada i przyszedłeś popłakać tutaj? Pod jakim nickiem występowałeś tam? gość? &? Słownictwo i ortografia tego pierwszego nawet wskazywałoby na ciebie... Odpowiedz Link Zgłoś
maciekqbn Re: Maciek 08.09.08, 09:23 tomo1902 napisał: > ratpole napisał: > > > uzywasz czasem nicka "tomo" czy to moze twoj brat albo swat...team? > > Nie, Maciek to Maciek, a ja to ja. > A co dostałeś ode mnie po łapach na forum USA/Kanada i przyszedłeś > popłakać tutaj? Pod jakim nickiem występowałeś tam? gość? &? > Słownictwo i ortografia tego pierwszego nawet wskazywałoby na > ciebie... Ciekawe wieści, muszę iść poczytać skoro piszesz, że zapędziłeś szczura do klatki Odpowiedz Link Zgłoś
ontarian Re: Maciek 08.09.08, 16:13 tomo1902 napisał: > A co dostałeś ode mnie po łapach na forum USA/Kanada i przyszedłeś > popłakać tutaj? hehehe, dupe ci jak psu tam skopali a teraz jakies swoje sny tu opisujesz Odpowiedz Link Zgłoś