Dodaj do ulubionych

STYRO-Madrilenio

29.01.02, 11:11
alez Styro, cenie Cie za odwage, energie , przedsiebiorczosc, rozum, lubie za
zyczliwosc, szacunek do starszych wink, a kochac Cie bedzie jakas Carmen
czarnowlosa jak jej udowodnisz ze jestes macho i mucho Polaccowink))
Pozdrawiam K.
Obserwuj wątek
    • Gość: Baloo Re: STYRO-Madrilenio IP: *.ne.ch 29.01.02, 13:34
      Tak, tak, karelia ma racje ..
      Ale tez moge cie potrzymac za raczke, pocieszyc i wyrazic szeroko pojeta
      akceptacje Twojej STYROpianowej Osoby, oby nam dlugo zyla.
      • Gość: Don Re: STYRO-Madrilenio IP: *.uc.nombres.ttd.es 29.01.02, 14:09

Styro Amigo ! Sluchaj Krelii jak matki rodzonej (zara K.sie obrazi bo ona
        nie w tym wieku-kobieta!)ale to takie przyslowie.Tylko trzymaj sie z daleka ,bo
        mam wobec nie powazne zamiary.Jako mlodszy i mieszkajacy w stolicy masz
        przewage ,ale uszanuj siwe wlosy-moze to moja ostatnia szansa ! Brasos
        • Gość: STYRO Re: STYRO-Madrileño Do Karelii i do Dona IP: *.uc.nombres.ttd.es 29.01.02, 18:46
          Skadzes Ty dziewczyno te cechy wzielasmile)))))))))))))))))))).... Ale dzieki,
          mila jestes... A teraz bedzie do Dona: Don- te doy dos meses para conseguir a
          Karelia. El 29 de marzo entro yo y.... ya sabessmile)))...Siempre te queda tu
          mujer, yo estoy solo, no seras egoista... Un abrazo... A moze jakas biba w
          Madrycie? np. w kwietniu - mam urodzinysmile))))
          • Gość: Don Re: STYRO-Madrileño Do Karelii i do Dona IP: *.uc.nombres.ttd.es 29.01.02, 19:37
            Gość portalu: STYRO napisał(a):

> Skadzes Ty dziewczyno te cechy wzielasmile)))))))))))))))))))).... Ale dzieki,
            > mila jestes... A teraz bedzie do Dona: Don- te doy dos meses para conseguir a
            > Karelia. El 29 de marzo entro yo y.... ya sabessmile)))...Siempre te queda tu
            > mujer, yo estoy solo, no seras egoista... Un abrazo... A moze jakas biba w
            > Madrycie? np. w kwietniu - mam urodzinysmile))))

Ultimatum zrozumialem,zaczynam energicznie dzialac-moze wam z madrytu trzeba 2
            miesiecy na konqviste my leones del playa zalatwiamy to w jeden wieczor.
          • Gość: b14 Re: STYRO-Madrileño Do Karelii i do Dona IP: *.libre.retevision.es 02.02.02, 23:37

> Skadzes Ty dziewczyno te cechy wzielasmile)))))))))))))))))))).... Ale dzieki,
            > mila jestes... A teraz bedzie do Dona: Don- te doy dos meses para conseguir a
            > Karelia. El 29 de marzo entro yo y.... ya sabessmile)))...Siempre te queda tu
            > mujer, yo estoy solo, no seras egoista... Un abrazo... A moze jakas biba w
            > Madrycie? np. w kwietniu - mam urodzinysmile))))

Tronco,
            por culpa de gilipollas tan engreidos como tú, que chapurrean el castellano, los
            españoles nos (a los polacos) empiezan a tener asco... compórtate como Dios
            manda y deja de presumir de tus "españolismo", puesto que resulta ridículo...
            • Gość: STYRO Re: STYRO-Madrileño Do Karelii i do Dona IP: *.uc.nombres.ttd.es 03.02.02, 18:14
              Creo que tu les das mas asco que yo... por ser mas gilipollas... Sin saludos
    • karelia !Hola guapo;-)) 29.01.02, 21:23
      Buenos noches amigoswink Cuantos anos tienes Styro, 29? , Cuantos anos tienes
      Don? .....?Styro solterosmile?, Don casadoconfused( soy....? A paszczuryyyy za
      plecami, ploty, dzielenie skory na Kareliii? Hiszpan nigdy by tak nie
      postapil , tylko Polak niecny a mysli majacy sprosne, a to sie dobrali jak w
      korcu maku mujeres im w glowach i vino z hacjendy Dona.
      Ty Styro lepiej postaw na jaks Conchite mloda co by Ci temperamentem kroku
      dotrzymywala .Ja stara kobita i nie zdzierze tempawink
      Don, co mamuske ze mnie robisz, ja mlodsz od Ciebie i na rente sie jeszcze nie
      wybieram, chociaz jakis taki zdrowotny urlopik dozywotni by mi sie przydal. Co
      by tu wykrecic zeby cos ukrecic od tych hien socjalnych, bo oni nic tylko do
      roboty pedza.
      A to niecnoty chca mnie podzielic , czy moze pocwiatrowac, a moz estrzelac sie
      beda??? EEEE chlopaki, bierzmy rzeczy na spokojnie , jak Katalonczyk , obliczmy
      co sie bardziej oplaca ... a wtedy... cala para do przodu wink))
      !Hasta luego amigos, Carelia
      • karelia Re: !Hola guapo;-)) 29.01.02, 23:03
        Styro, zyjesz caballero? Czy tez uprawiasz zycie nocne w jakiejs lokalnej
        bodedze? podobno aniutek juz sie wybiera do baru, ale cos nie bardzo jej zibi
        lezy, moze bys dotrzymal damie towarzystwa. Ze mnie nie bedzie pozytku bo juz
        23.00 na zegarze i niedlugo czas lulu.Hasta ahora , amigowink
      • Gość: STYRO Re: !Hola guapo;-)) IP: *.uc.nombres.ttd.es 30.01.02, 06:07
        Ja soltero?????? wiec tak, masz racje - soltero i do tego sin noviasmile))))))))Ile
        mam lat??? To moze kiedys wyznam Ci w mailu...(styrospain@hotmail.com)Ale powiem
        Ci, ze np. dla Dona to ja gowniarz jestem... Dzielenie skory??????Ze niby Hiszpan
        tak by nie postapil???????? Buaaaaaaaaaah, nie wiesz Ty duzo o Hiszpanachsmile)))))

A co do starszych... ja wole starsze Karelia, przynajmniej wiedza, czego chca:-
        ))) wiec wciaz masz szanse.. A tak wogole to ciekawy jestem skad piszesz, ile
        masz lat i czym sie zajmujesz... Pozdrawiam serdecznie....
        • karelia szok i zgroza 30.01.02, 08:26
          !Hola Madrileniowink Nie oszczedzasz ty moich nerwow starganych na obczyznie
          mlody czlowieku. Oczy mi wychodza na wierzch ze zdumienia. Ja mam szanse???
          Jaaaaa???? Ja nawet glowy nie odwracam , bo takich puchatkow to ja na peczkli
          licze, synu nie bluznij , Jakem Carelia to ci powiem zes sobie poteznie
          nawalusowal.Moge przelknac pewne pytania na oficjalce, typu skad, no z trudem
          czym... ale ILE ja mam lat??????Don, trzymaj mnie , bo gowniarza trzasne. Na
          priv korepetycje do Dona , i to szybciutko! a nie licz pesetas, on moze w
          ramach kumpelstwa nic nie wezmie, ale postaraj sie chlonac kazde jego slowo, bo
          w kazdym tkwi prawda.
          Masz karencje, za kilka lat pogadamy , ty dojrzejesz, ja jeszcze bardziej
          zdziecinnieje
          karelia,zmrozona nieobyczajnym zachowaniem mlodego caballerosad((((((((
          • Gość: STYRO Re: szok i zgroza IP: *.uc.nombres.ttd.es 30.01.02, 20:00
            Jakby to Don powiedzial ... "Stary, pykaty babsztyl... wracaj do kuchni
            kocmoluchu!!!!!!" Ale, nie... nie powiem tak... wiesz co poczekam te kilka lat
            Karelio - moze zmienisz zdanie... Pozdrawiam serdecznie
            • Gość: Don Re: szok i zgroza IP: *.uc.nombres.ttd.es 30.01.02, 21:05

> Jakby to Don powiedzial ... "Stary, pykaty babsztyl... wracaj do kuchni
              > kocmoluchu!!!!!!" Ale, nie... nie powiem tak... wiesz co poczekam te kilka lat
              > Karelio - moze zmienisz zdanie... Pozdrawiam serdecznie

I tu Styro pokazal klase i opanowanie jak prawdziwy Torrero Ole!
              • Gość: STYRO Re: Do Dona IP: *.uc.nombres.ttd.es 30.01.02, 21:07
                Don mozesz teraz wejsc na www.ourchat.com???? jesli nie to daj znac - niue bede
                czekal na darmo
    • karelia Re: STYRO-Madrilenio 30.01.02, 21:24
      nono, ja Ci dam kocmolucha. ja jestem pracujaca, samodzielna, niezalezna
      kobieta szwedzka. Jak mi sie nie spodobasz to wystawie za drzwi jak stare
      kapcie. Så, nie gadaj za duzo, zrob kolacje, bo mnie dzisiaj boli glowa. za
      dugo w robocie siedzialami i jestem zmeczona. Co sie tak z jakims facetem
      umawiasz, Don nie Don, ale facet! Podejrzane.
      • Gość: STYRO Re: STYRO-Madrilenio IP: *.uc.nombres.ttd.es 30.01.02, 22:18
        Popatrz Don - od razu milsza sie zrobila.... Z babami to trzeba
        ostro!!!!!!!!!!!!! Pozdrawiam serdecznie Karelia..
        • karelia Re: STYRO-Madrilenio 30.01.02, 22:29
          Wiesz co powiedzial taki jeden dunski filozof na K.... ? Jak idziesz do baby to
          wez bat ze soba. Nie powiedzial duren co trzeba wziac , jak sie idzie do
          chlopasad((((
          • Gość: STYRO Re: STYRO-Madrilenio IP: *.uc.nombres.ttd.es 30.01.02, 22:34
            uuuuuuuj....... zaczynam Cie lubic Karelia....
            • karelia Re: STYRO-Madrilenio 30.01.02, 22:47
              spoko Styro, nie podniecaj sie, ta det lungt/ take it easy . Ja w dalszym ciagu
              nie wiem co trzeba zabrac idac do chlopa, taki byl z tego K.. filozof jak z
              koziej (?) traba. Albo wiedzial , ale nie powiedzial , taki cwaniak. No typowy
              mizoginista.Jak Strinberg, a podobno wielki byl, watpie. Wielcy ludzie kochaja
              kobiety!!! Vide DON!!!!!
              • Gość: STYRO Re: STYRO-Madrilenio IP: *.uc.nombres.ttd.es 30.01.02, 22:53
                Ejjjjj... Nie ublizaj mi kochana!!!! A ja to nie?????? Ja to dopiero kocham
                kobiety, nie to co Don... Co On tam wie o kochaniu!!!! Chcialas zaliczyc mnie
                do kochajacych inaczej??? Oj nieladnie z twojej strony, nie ladnie...
                • Gość: Don Re: STYRO-Madrilenio IP: *.uc.nombres.ttd.es 30.01.02, 22:57
                  Zgadza sie jak kochac to tylko kobiety -jak kochac to tylko we
                  dwoje....Kab.Star.Panow
                  • Gość: MICHAL Re: STYRO-Madrilenio IP: 194.103.189.* 31.01.02, 00:36
                    Ta KARELCIA stara i nikt jej w Szwecji nie chce.
                    Moze w Hiszpanii ja zechca.
                    • karelia Re: STYRO-Madrilenio 31.01.02, 06:27
                      pomylka, nawet w Hiszpanii mnie nie chca, przeniose sie jeszcze bardziej na
                      poludnie.Gambia to jest to!!!!Jestesmy tam bardzo popularne, my, stare ,
                      bogate kobiety. Bardzo, popularnewink)))
                    • karelia Re: STYRO-Madrilenio 31.01.02, 22:01
                      mihalciu, dziecko, dla ciebie jestem La Carella, zakonotuj to sobie

Care-less K.
                      • Gość: Don Re: STYRO-Madrilenio IP: *.uc.nombres.ttd.es 31.01.02, 23:25

Bogate kobiety ,kazdego typu mile widziane ! A jeszcze jak sa piekne to juz
                        absolutnie mus.Nie ma starych kobiet jest tylko za malo wodki!
                        • karelia stare-mlode 31.01.02, 23:31
                          Mistrzu, to ostatnie zdanie zawiera taka glebie mysli, ze chyba przejdziesz do
                          klasyki filozofow.Teraz to ja juz nie mam zadnych kompleksow i starosci sie nie
                          boje, bylebym tylko miala zawsze zapasik wody ognistej pod reka. No nie dla
                          mnie, pijana kobieta to kategoria , ktorej w ogole nie biore pod uwage, ale dla
                          ew, meskiego rozmowcywink
                          • Gość: STYRO STYRO madrileño... IP: *.uc.nombres.ttd.es 01.02.02, 02:56
                            Chyba ktos odbiega od tematu... Mialo byc o STYRO, a nie o starych, ale z
                            kasa...smile)))))
    • karelia krytyka 02.02.02, 23:49
      ale sie narobilo, Styropian, ktos krytykuje twoja hiszpanszzcyzne. I mowi , ze
      rezultat jest marny i smieszny, no takie radiculo?
      Alez czlowieku, dobrze ze chlopak cos w ogole mowi, a co do nauki to on nie ma
      czasu , bo w dzien pracuje albo spi w nocy uprawia nocne zycie w Madryciesmileno
      to jak ma mowic plynnie i bezblednie w castilliano dialect? No chance!
      • Gość: STYRO Re: krytyka IP: *.uc.nombres.ttd.es 03.02.02, 18:36
        Dzieki, plynnie to ja mowie ( nie chwalac sie), a bezblednie??? Bezblednie to
        ja chyba nigdy nie bede mowil, zreszta, czego tu wymagac po niecalych 3 latach
        w Hiszpanii... A zreszta, ciekawy jestem gdzie on zauwazyl, ze "pysznie sie"
        moja hiszpanszczyzna.... Malo brakowalo, zeby powiedzial, ze za Hiszpana sie
        juz uwazam hahaha. Jak ktos chce sie czegos przyczepic, to zawsze ppowod
        znajdzie. Oszolomow nie brakuje na tym swiecie. Zreszta, nie tylko w Hiszpanii,
        w Chicago tez podobno najbardziej liczy sie ten kto ladniej po angielsku
        (amerykansku???) mowi lub ma mniej zauwazalny akcent... I to jeden z powodow,
        dla ktorych nie zadaje sie z (wszechwiedzacymi, najmadrzejszymi i najlepszymi -
        we wlasnym mniemaniu) Polakami... Jakos Hiszpanom moj hiszpanski nie
        przeszkadza i nie zwracaja uwagi na bledy, moze czasem na akcent... Za to
        znajdzie sie Polak (???) - najlepiej mowiacy po hiszpansku, ba, nawet lepiej
        niz sami Hiszpanie hahaha... Dla mnie to on jest ridiculo. I dzieki Bogu nie
        spotkalem Hiszpana, ktoremu dalbym (ja ani zaden inny Polak) "asco" - wrecz
        przeciwnie... A moze ja w innym swiecie zyje??smile))

Wiesz Karelia, jak sie widzi czy czyta takich jak b14, to mi po prostu rece
        opadaja. Szkoda czasu na dyskusje, bo taki zawsze wie swoje... Pozdrawiam
        serdecznie.STYRO
        • Gość: Don Re: krytyka IP: *.uc.nombres.ttd.es 04.02.02, 16:41

> Dzieki, plynnie to ja mowie ( nie chwalac sie), a bezblednie??? Bezblednie to
          > ja chyba nigdy nie bede mowil, zreszta, czego tu wymagac po niecalych 3 latach
          > w Hiszpanii... A zreszta, ciekawy jestem gdzie on zauwazyl, ze "pysznie sie"
          > moja hiszpanszczyzna.... Malo brakowalo, zeby powiedzial, ze za Hiszpana sie
          > juz uwazam hahaha. Jak ktos chce sie czegos przyczepic, to zawsze ppowod
          > znajdzie. Oszolomow nie brakuje na tym swiecie. Zreszta, nie tylko w Hiszpanii,
          >
          > w Chicago tez podobno najbardziej liczy sie ten kto ladniej po angielsku
          > (amerykansku???) mowi lub ma mniej zauwazalny akcent... I to jeden z powodow,
          > dla ktorych nie zadaje sie z (wszechwiedzacymi, najmadrzejszymi i najlepszymi -
          >
          > we wlasnym mniemaniu) Polakami... Jakos Hiszpanom moj hiszpanski nie
          > przeszkadza i nie zwracaja uwagi na bledy, moze czasem na akcent... Za to
          > znajdzie sie Polak (???) - najlepiej mowiacy po hiszpansku, ba, nawet lepiej
          > niz sami Hiszpanie hahaha... Dla mnie to on jest ridiculo. I dzieki Bogu nie
          > spotkalem Hiszpana, ktoremu dalbym (ja ani zaden inny Polak) "asco" - wrecz
          > przeciwnie... A moze ja w innym swiecie zyje??smile))
          >
          > Wiesz Karelia, jak sie widzi czy czyta takich jak b14, to mi po prostu rece
          > opadaja. Szkoda czasu na dyskusje, bo taki zawsze wie swoje... Pozdrawiam
          > serdecznie.STYRO

Kto Cie tak w...il ? daj namiary! Pozdraw
    • karelia hiszpanski;-) 03.02.02, 18:23
      czy sie klocicie , czy tylko wymieniacie slowka grzecznoscioowe?
      a u mnie wlasnie Julio interpretuje tanga

Los amigos ya no vienen
      ni siquiera visitarme,
      nadie quiere consolarme
      en mi afliccion...
      Desede el dia que te fuiste
      siento angustias en mi pecho,
      deci, percanta, ?que has hecho
      de mi pobre coranzon?

o co mu chodzi , coranzon? czy to cos brzydkiego? czy wprost przeciwnie, amore?
      Pozdrawiam K.
    • karelia zemsta 04.02.02, 18:08
      a zemsta Padre Padrone bedzie krwawa, no szykuje sie vendetta w stylu
      Siciliano, o Madonna mia
    • Gość: STYRO Re: STYRO-Madrilenio IP: *.uc.nombres.ttd.es 04.02.02, 18:18
      szkoda nerwow Don, na takich jak b14.. Pozdrawaiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka