karelia 29.01.02, 11:11 alez Styro, cenie Cie za odwage, energie , przedsiebiorczosc, rozum, lubie za zyczliwosc, szacunek do starszych , a kochac Cie bedzie jakas Carmen czarnowlosa jak jej udowodnisz ze jestes macho i mucho Polacco)) Pozdrawiam K. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Baloo Re: STYRO-Madrilenio IP: *.ne.ch 29.01.02, 13:34 Tak, tak, karelia ma racje .. Ale tez moge cie potrzymac za raczke, pocieszyc i wyrazic szeroko pojeta akceptacje Twojej STYROpianowej Osoby, oby nam dlugo zyla. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Don Re: STYRO-Madrilenio IP: *.uc.nombres.ttd.es 29.01.02, 14:09 Styro Amigo ! Sluchaj Krelii jak matki rodzonej (zara K.sie obrazi bo ona nie w tym wieku-kobieta!)ale to takie przyslowie.Tylko trzymaj sie z daleka ,bo mam wobec nie powazne zamiary.Jako mlodszy i mieszkajacy w stolicy masz przewage ,ale uszanuj siwe wlosy-moze to moja ostatnia szansa ! Brasos Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: STYRO Re: STYRO-Madrileño Do Karelii i do Dona IP: *.uc.nombres.ttd.es 29.01.02, 18:46 Skadzes Ty dziewczyno te cechy wziela)))))))))))))))))))).... Ale dzieki, mila jestes... A teraz bedzie do Dona: Don- te doy dos meses para conseguir a Karelia. El 29 de marzo entro yo y.... ya sabes)))...Siempre te queda tu mujer, yo estoy solo, no seras egoista... Un abrazo... A moze jakas biba w Madrycie? np. w kwietniu - mam urodziny)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Don Re: STYRO-Madrileño Do Karelii i do Dona IP: *.uc.nombres.ttd.es 29.01.02, 19:37 Gość portalu: STYRO napisał(a): > Skadzes Ty dziewczyno te cechy wziela)))))))))))))))))))).... Ale dzieki, > mila jestes... A teraz bedzie do Dona: Don- te doy dos meses para conseguir a > Karelia. El 29 de marzo entro yo y.... ya sabes)))...Siempre te queda tu > mujer, yo estoy solo, no seras egoista... Un abrazo... A moze jakas biba w > Madrycie? np. w kwietniu - mam urodziny)))) Ultimatum zrozumialem,zaczynam energicznie dzialac-moze wam z madrytu trzeba 2 miesiecy na konqviste my leones del playa zalatwiamy to w jeden wieczor. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: b14 Re: STYRO-Madrileño Do Karelii i do Dona IP: *.libre.retevision.es 02.02.02, 23:37 Gość portalu: STYRO napisał(a): > Skadzes Ty dziewczyno te cechy wziela)))))))))))))))))))).... Ale dzieki, > mila jestes... A teraz bedzie do Dona: Don- te doy dos meses para conseguir a > Karelia. El 29 de marzo entro yo y.... ya sabes)))...Siempre te queda tu > mujer, yo estoy solo, no seras egoista... Un abrazo... A moze jakas biba w > Madrycie? np. w kwietniu - mam urodziny)))) Tronco, por culpa de gilipollas tan engreidos como tú, que chapurrean el castellano, los españoles nos (a los polacos) empiezan a tener asco... compórtate como Dios manda y deja de presumir de tus "españolismo", puesto que resulta ridículo... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: STYRO Re: STYRO-Madrileño Do Karelii i do Dona IP: *.uc.nombres.ttd.es 03.02.02, 18:14 Creo que tu les das mas asco que yo... por ser mas gilipollas... Sin saludos Odpowiedz Link Zgłoś
karelia !Hola guapo;-)) 29.01.02, 21:23 Buenos noches amigos Cuantos anos tienes Styro, 29? , Cuantos anos tienes Don? .....?Styro soltero?, Don casado( soy....? A paszczuryyyy za plecami, ploty, dzielenie skory na Kareliii? Hiszpan nigdy by tak nie postapil , tylko Polak niecny a mysli majacy sprosne, a to sie dobrali jak w korcu maku mujeres im w glowach i vino z hacjendy Dona. Ty Styro lepiej postaw na jaks Conchite mloda co by Ci temperamentem kroku dotrzymywala .Ja stara kobita i nie zdzierze tempa Don, co mamuske ze mnie robisz, ja mlodsz od Ciebie i na rente sie jeszcze nie wybieram, chociaz jakis taki zdrowotny urlopik dozywotni by mi sie przydal. Co by tu wykrecic zeby cos ukrecic od tych hien socjalnych, bo oni nic tylko do roboty pedza. A to niecnoty chca mnie podzielic , czy moze pocwiatrowac, a moz estrzelac sie beda??? EEEE chlopaki, bierzmy rzeczy na spokojnie , jak Katalonczyk , obliczmy co sie bardziej oplaca ... a wtedy... cala para do przodu )) !Hasta luego amigos, Carelia Odpowiedz Link Zgłoś
karelia Re: !Hola guapo;-)) 29.01.02, 23:03 Styro, zyjesz caballero? Czy tez uprawiasz zycie nocne w jakiejs lokalnej bodedze? podobno aniutek juz sie wybiera do baru, ale cos nie bardzo jej zibi lezy, moze bys dotrzymal damie towarzystwa. Ze mnie nie bedzie pozytku bo juz 23.00 na zegarze i niedlugo czas lulu.Hasta ahora , amigo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: STYRO Re: !Hola guapo;-)) IP: *.uc.nombres.ttd.es 30.01.02, 06:07 Ja soltero?????? wiec tak, masz racje - soltero i do tego sin novia))))))))Ile mam lat??? To moze kiedys wyznam Ci w mailu...(styrospain@hotmail.com)Ale powiem Ci, ze np. dla Dona to ja gowniarz jestem... Dzielenie skory??????Ze niby Hiszpan tak by nie postapil???????? Buaaaaaaaaaah, nie wiesz Ty duzo o Hiszpanach))))) A co do starszych... ja wole starsze Karelia, przynajmniej wiedza, czego chca:- ))) wiec wciaz masz szanse.. A tak wogole to ciekawy jestem skad piszesz, ile masz lat i czym sie zajmujesz... Pozdrawiam serdecznie.... Odpowiedz Link Zgłoś
karelia szok i zgroza 30.01.02, 08:26 !Hola Madrilenio Nie oszczedzasz ty moich nerwow starganych na obczyznie mlody czlowieku. Oczy mi wychodza na wierzch ze zdumienia. Ja mam szanse??? Jaaaaa???? Ja nawet glowy nie odwracam , bo takich puchatkow to ja na peczkli licze, synu nie bluznij , Jakem Carelia to ci powiem zes sobie poteznie nawalusowal.Moge przelknac pewne pytania na oficjalce, typu skad, no z trudem czym... ale ILE ja mam lat??????Don, trzymaj mnie , bo gowniarza trzasne. Na priv korepetycje do Dona , i to szybciutko! a nie licz pesetas, on moze w ramach kumpelstwa nic nie wezmie, ale postaraj sie chlonac kazde jego slowo, bo w kazdym tkwi prawda. Masz karencje, za kilka lat pogadamy , ty dojrzejesz, ja jeszcze bardziej zdziecinnieje karelia,zmrozona nieobyczajnym zachowaniem mlodego caballero(((((((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: STYRO Re: szok i zgroza IP: *.uc.nombres.ttd.es 30.01.02, 20:00 Jakby to Don powiedzial ... "Stary, pykaty babsztyl... wracaj do kuchni kocmoluchu!!!!!!" Ale, nie... nie powiem tak... wiesz co poczekam te kilka lat Karelio - moze zmienisz zdanie... Pozdrawiam serdecznie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Don Re: szok i zgroza IP: *.uc.nombres.ttd.es 30.01.02, 21:05 Gość portalu: STYRO napisał(a): > Jakby to Don powiedzial ... "Stary, pykaty babsztyl... wracaj do kuchni > kocmoluchu!!!!!!" Ale, nie... nie powiem tak... wiesz co poczekam te kilka lat > Karelio - moze zmienisz zdanie... Pozdrawiam serdecznie I tu Styro pokazal klase i opanowanie jak prawdziwy Torrero Ole! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: STYRO Re: Do Dona IP: *.uc.nombres.ttd.es 30.01.02, 21:07 Don mozesz teraz wejsc na www.ourchat.com???? jesli nie to daj znac - niue bede czekal na darmo Odpowiedz Link Zgłoś
karelia Re: STYRO-Madrilenio 30.01.02, 21:24 nono, ja Ci dam kocmolucha. ja jestem pracujaca, samodzielna, niezalezna kobieta szwedzka. Jak mi sie nie spodobasz to wystawie za drzwi jak stare kapcie. Så, nie gadaj za duzo, zrob kolacje, bo mnie dzisiaj boli glowa. za dugo w robocie siedzialami i jestem zmeczona. Co sie tak z jakims facetem umawiasz, Don nie Don, ale facet! Podejrzane. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: STYRO Re: STYRO-Madrilenio IP: *.uc.nombres.ttd.es 30.01.02, 22:18 Popatrz Don - od razu milsza sie zrobila.... Z babami to trzeba ostro!!!!!!!!!!!!! Pozdrawiam serdecznie Karelia.. Odpowiedz Link Zgłoś
karelia Re: STYRO-Madrilenio 30.01.02, 22:29 Wiesz co powiedzial taki jeden dunski filozof na K.... ? Jak idziesz do baby to wez bat ze soba. Nie powiedzial duren co trzeba wziac , jak sie idzie do chlopa(((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: STYRO Re: STYRO-Madrilenio IP: *.uc.nombres.ttd.es 30.01.02, 22:34 uuuuuuuj....... zaczynam Cie lubic Karelia.... Odpowiedz Link Zgłoś
karelia Re: STYRO-Madrilenio 30.01.02, 22:47 spoko Styro, nie podniecaj sie, ta det lungt/ take it easy . Ja w dalszym ciagu nie wiem co trzeba zabrac idac do chlopa, taki byl z tego K.. filozof jak z koziej (?) traba. Albo wiedzial , ale nie powiedzial , taki cwaniak. No typowy mizoginista.Jak Strinberg, a podobno wielki byl, watpie. Wielcy ludzie kochaja kobiety!!! Vide DON!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: STYRO Re: STYRO-Madrilenio IP: *.uc.nombres.ttd.es 30.01.02, 22:53 Ejjjjj... Nie ublizaj mi kochana!!!! A ja to nie?????? Ja to dopiero kocham kobiety, nie to co Don... Co On tam wie o kochaniu!!!! Chcialas zaliczyc mnie do kochajacych inaczej??? Oj nieladnie z twojej strony, nie ladnie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Don Re: STYRO-Madrilenio IP: *.uc.nombres.ttd.es 30.01.02, 22:57 Zgadza sie jak kochac to tylko kobiety -jak kochac to tylko we dwoje....Kab.Star.Panow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MICHAL Re: STYRO-Madrilenio IP: 194.103.189.* 31.01.02, 00:36 Ta KARELCIA stara i nikt jej w Szwecji nie chce. Moze w Hiszpanii ja zechca. Odpowiedz Link Zgłoś
karelia Re: STYRO-Madrilenio 31.01.02, 06:27 pomylka, nawet w Hiszpanii mnie nie chca, przeniose sie jeszcze bardziej na poludnie.Gambia to jest to!!!!Jestesmy tam bardzo popularne, my, stare , bogate kobiety. Bardzo, popularne))) Odpowiedz Link Zgłoś
karelia Re: STYRO-Madrilenio 31.01.02, 22:01 mihalciu, dziecko, dla ciebie jestem La Carella, zakonotuj to sobie Care-less K. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Don Re: STYRO-Madrilenio IP: *.uc.nombres.ttd.es 31.01.02, 23:25 Bogate kobiety ,kazdego typu mile widziane ! A jeszcze jak sa piekne to juz absolutnie mus.Nie ma starych kobiet jest tylko za malo wodki! Odpowiedz Link Zgłoś
karelia stare-mlode 31.01.02, 23:31 Mistrzu, to ostatnie zdanie zawiera taka glebie mysli, ze chyba przejdziesz do klasyki filozofow.Teraz to ja juz nie mam zadnych kompleksow i starosci sie nie boje, bylebym tylko miala zawsze zapasik wody ognistej pod reka. No nie dla mnie, pijana kobieta to kategoria , ktorej w ogole nie biore pod uwage, ale dla ew, meskiego rozmowcy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: STYRO STYRO madrileño... IP: *.uc.nombres.ttd.es 01.02.02, 02:56 Chyba ktos odbiega od tematu... Mialo byc o STYRO, a nie o starych, ale z kasa...))))) Odpowiedz Link Zgłoś
karelia krytyka 02.02.02, 23:49 ale sie narobilo, Styropian, ktos krytykuje twoja hiszpanszzcyzne. I mowi , ze rezultat jest marny i smieszny, no takie radiculo? Alez czlowieku, dobrze ze chlopak cos w ogole mowi, a co do nauki to on nie ma czasu , bo w dzien pracuje albo spi w nocy uprawia nocne zycie w Madrycieno to jak ma mowic plynnie i bezblednie w castilliano dialect? No chance! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: STYRO Re: krytyka IP: *.uc.nombres.ttd.es 03.02.02, 18:36 Dzieki, plynnie to ja mowie ( nie chwalac sie), a bezblednie??? Bezblednie to ja chyba nigdy nie bede mowil, zreszta, czego tu wymagac po niecalych 3 latach w Hiszpanii... A zreszta, ciekawy jestem gdzie on zauwazyl, ze "pysznie sie" moja hiszpanszczyzna.... Malo brakowalo, zeby powiedzial, ze za Hiszpana sie juz uwazam hahaha. Jak ktos chce sie czegos przyczepic, to zawsze ppowod znajdzie. Oszolomow nie brakuje na tym swiecie. Zreszta, nie tylko w Hiszpanii, w Chicago tez podobno najbardziej liczy sie ten kto ladniej po angielsku (amerykansku???) mowi lub ma mniej zauwazalny akcent... I to jeden z powodow, dla ktorych nie zadaje sie z (wszechwiedzacymi, najmadrzejszymi i najlepszymi - we wlasnym mniemaniu) Polakami... Jakos Hiszpanom moj hiszpanski nie przeszkadza i nie zwracaja uwagi na bledy, moze czasem na akcent... Za to znajdzie sie Polak (???) - najlepiej mowiacy po hiszpansku, ba, nawet lepiej niz sami Hiszpanie hahaha... Dla mnie to on jest ridiculo. I dzieki Bogu nie spotkalem Hiszpana, ktoremu dalbym (ja ani zaden inny Polak) "asco" - wrecz przeciwnie... A moze ja w innym swiecie zyje??)) Wiesz Karelia, jak sie widzi czy czyta takich jak b14, to mi po prostu rece opadaja. Szkoda czasu na dyskusje, bo taki zawsze wie swoje... Pozdrawiam serdecznie.STYRO Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Don Re: krytyka IP: *.uc.nombres.ttd.es 04.02.02, 16:41 Gość portalu: STYRO napisał(a): > Dzieki, plynnie to ja mowie ( nie chwalac sie), a bezblednie??? Bezblednie to > ja chyba nigdy nie bede mowil, zreszta, czego tu wymagac po niecalych 3 latach > w Hiszpanii... A zreszta, ciekawy jestem gdzie on zauwazyl, ze "pysznie sie" > moja hiszpanszczyzna.... Malo brakowalo, zeby powiedzial, ze za Hiszpana sie > juz uwazam hahaha. Jak ktos chce sie czegos przyczepic, to zawsze ppowod > znajdzie. Oszolomow nie brakuje na tym swiecie. Zreszta, nie tylko w Hiszpanii, > > w Chicago tez podobno najbardziej liczy sie ten kto ladniej po angielsku > (amerykansku???) mowi lub ma mniej zauwazalny akcent... I to jeden z powodow, > dla ktorych nie zadaje sie z (wszechwiedzacymi, najmadrzejszymi i najlepszymi - > > we wlasnym mniemaniu) Polakami... Jakos Hiszpanom moj hiszpanski nie > przeszkadza i nie zwracaja uwagi na bledy, moze czasem na akcent... Za to > znajdzie sie Polak (???) - najlepiej mowiacy po hiszpansku, ba, nawet lepiej > niz sami Hiszpanie hahaha... Dla mnie to on jest ridiculo. I dzieki Bogu nie > spotkalem Hiszpana, ktoremu dalbym (ja ani zaden inny Polak) "asco" - wrecz > przeciwnie... A moze ja w innym swiecie zyje??)) > > Wiesz Karelia, jak sie widzi czy czyta takich jak b14, to mi po prostu rece > opadaja. Szkoda czasu na dyskusje, bo taki zawsze wie swoje... Pozdrawiam > serdecznie.STYRO Kto Cie tak w...il ? daj namiary! Pozdraw Odpowiedz Link Zgłoś
karelia hiszpanski;-) 03.02.02, 18:23 czy sie klocicie , czy tylko wymieniacie slowka grzecznoscioowe? a u mnie wlasnie Julio interpretuje tanga Los amigos ya no vienen ni siquiera visitarme, nadie quiere consolarme en mi afliccion... Desede el dia que te fuiste siento angustias en mi pecho, deci, percanta, ?que has hecho de mi pobre coranzon? o co mu chodzi , coranzon? czy to cos brzydkiego? czy wprost przeciwnie, amore? Pozdrawiam K. Odpowiedz Link Zgłoś
karelia zemsta 04.02.02, 18:08 a zemsta Padre Padrone bedzie krwawa, no szykuje sie vendetta w stylu Siciliano, o Madonna mia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: STYRO Re: STYRO-Madrilenio IP: *.uc.nombres.ttd.es 04.02.02, 18:18 szkoda nerwow Don, na takich jak b14.. Pozdrawaiam Odpowiedz Link Zgłoś