Dodaj do ulubionych

Chce umrzeć!!!!!

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.04, 19:44
chcę umrzeć bo niedaję sobie rady z niczym!!!
Z odchudzaniem się wali! otyłość przelata się z początkami anoreksji, nadwaga
chudość, bół gardła, bulimia, rzyganie kibel, problemy z kasą nie zrozumienie
otoczenia...W słowach nie mogę zawrzeć tego czuję!! Każdy ruch jest zły,
rodzice się ciągle na mnie drą!!! Szukam swojej winy ich nienawiści do
mnie!! nie widzę tego powodu jest cos nie tak coś sie dzieję...Piszę tu na
forum bo chyba nie ma jeszcze takowych gdzie mozna powiedziec jak bardzo się
ma dość życia...
Spróbuję Wam powiedziec o co mi chodzi ale literki nie składają się w zdania!!
Każdym moim jakimkolwiek ruchem wywoluje burze...Dałam biedenj dziewczynce 20
zł, i powiedziałam o tym rodzicom..zaczeli mówić "O matko Bosko!!
Zwariowałaś?!?!?!ona cię oszukała!!" Była biedna i chuda...chuda i głodna i
zbierałą na brata...Nie jadłam nic awantury ze nie jem!!! Jadłam, to jezoo
ile ty jesz??!!! Przyszła do mnie sąsiadka, choć ze mną do sklepu..Ja nie
pójdę(w domyśle bo jestem ..hmmm nie szczupła).Rodzice się drą ze jeem
chamska i nienormalna!!nieiwem po co to piszę!!! Zawsze jak ktoś mówił:
jestem do niczego myślałąm jasne tak sie mowi!! ale teraz czuje sie do
niczego i jestem do niczego!!!!!!! chce zniknąć chce się zagłodzić bo mnie
zadepczą i bez tego pochłoną...........
Obserwuj wątek
    • Gość: z Re: Chce umrzeć!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.04, 19:58
      Jeśli CHCESZ ŻYĆ - to się WYPROWADŹ z tzw. DOMU !
    • Gość: jestem Re: Chce umrzeć!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.04, 21:09
      chętnie ale to trudne w wieku 17 lat!!
      Wiecie co Szczerze mówiąc zafonduje (z Wielkimi konsekwencjami ktore poniose po
      zszykanowaniu mnie na forum) sobie za półtora miesiąca mam akurat urodziny,
      Anoreksje...
      Może mnie w koncu zauważa?ze ja mysle i tworze...smieją sie z moich prac z
      moich rysunków i jak móiwe będe kimś widze tylko szyderczy usmiech.....

• narysuj.mi.baranka Re: Chce umrzeć!!!!! 08.08.04, 20:28
        Gość portalu: jestem napisał(a):

> Może mnie w koncu zauważa?ze ja mysle i tworze...smieją sie z moich prac z
        > moich rysunków i jak mówie będe kimś widze tylko szyderczy usmiech.....

To najgorsze co moga zrobic dziecku rodzice. Wytrzymaj. Bedziesz kims. Ale
        jesli chcesz byc kims, jesli kochasz rysowac musisz zyc, musisz szanowac swoj
        organizm.
    • tlenricana Re: Chce umrzeć!!!!! 06.08.04, 21:25
      Hej!- napisz to durna 100 razy i zapomnij.Jak umarłaś,to pewnie już wiesz że
      przegrałaś na własne życzenie.Jak zipiesz to pisać 100 x i pytać...W BEZKRESIE
      ŻYCIA,w którym jestem,wszystko jest doskonałe,całkowite i pełne,a mimo to życie
      ciągle się zmienia.Nie ma początku i końca,tylko ciągły proces przemian i
      doświadczeń.Życie nie zatrzymuje się,nie zużywa,w każdej chwili jest zawsze
      nowe i świeże. Jestem jednością z Potęgą,która mnie stworzyła, i ta Potęga DAŁA
      MI MOC TWORZENIA SIEBIE.Cieszę się wiedząc,że posiadam moc umysłu,której mogę
      dowolnie używać.Każda chwila w życiu jest nowym punktem wyjścia,umożliwiającym
      odejście od tego.co stare.Właśnie ta chwila,tu iteraz,jest dla mnie nowym
      punktem wyjścia.W moim świecie wszystko jest dobre......TYLE....Aha!-Życie jest
      naprawdę bardzo proste.Otrzymujemy to,co dajemy.
    • Gość: jakaś Re: Chce umrzeć!!!!! IP: *.aster.pl 06.08.04, 21:32
      anoreksja nie jest wyjściem..jeśli rodzice wrzeszczą na Ciebie z takich powodów jak napisałaś- to będą i za to. Będziesz znikała powoli i w pewnym momencie, oni to zauważą... i będę Cię obwiniać za wszystko.. wiem coś o tym..
      • Gość: brygida Re: Chce umrzeć!!!!! IP: 5.5.* / 80.58.44.* 06.08.04, 22:54
        przeczytalam to co zostalo tutaj napisane ale nie widze zadnych sensownych
        odpowiedzi ani slow ktore moglyby odnalezc ci wyjscie z tej trudnej sytuacji
        ale jednak jest cos co ci pomoze i pozwoli uwierzyc w siebie mialam podobna
        sytuacje przez pare miesiecy slyszalam same obelgi ze strony przyjaciol
        znajomych ktorzy potrafili dzwonic do mnie aby mi powiedziec jaka to jestem zla
        moj facet wracajac do domu z pracy zamiast uczuc podzielal zdanie naszych
        znajomych doprowadzilo mnie to do depresji a potem do proby samobojczeji wtedy
        zrozumialam jak wielki blad popelnilam pomysl tylko czy ktos ma prawo ponizac
        cie oczerniac i mowic jakim jestes zlym i niedobrym czlowiekiem?czy wiesz ze
        wiekszosc ludzi obrazaja inne osoby tylko po to aby samemu poczuc sie lepiej
        zadaj sobie pytanie czy to co slyszysz na swoj temat jest prawdziwe czy raczej
        zlosliwe a teraz wytlumacze ci co robi sie w takich przypadkach przede
        wszystkim nie wolno ci wierzyc w te wszystkie bzdury ktore slyszysz kazdego
        dnia masz prawo byc taka jaka jestes i nikt nie ma prawa cie za to obrazac
        jesli sie to komus nie podoba to tylko jego problem nie powinnas tez za wszelka
        cene tlumaczyc wszystkim ze sie myla bo to niczego nie zmieni nie zaczynaj
        krzyczec plakac gniewac sie czy popadac w czarna rozpacz jedyna rzecz ktora
        mozesz zrobic i powinnas to pokazac wzystkim ze tak naprawde akceptujesz siebie
        taka jaka jestes i ze to nie ty masz broblem ze soba w takich sytuacjach
        najlepiej zachowac spokoj i dystans kiedy osoby ktore cie rania zauwaza ze ich
        slowa nie dzialaja na ciebie tak jak by chcieli(gniew placz tlumaczenie sie)
        predzej czy pozniej dadza sobie spokoj ale to ty musisz im udowodnic ze tak
        wlasnie jest jestes w pelni wartosciowym czlowiekiem ktory ma prawo do slabosci
        i do wlasnego zycia kiedy przestaniesz reagowac na wszystkie obelgi ze strony
        innych ludzi to ty bedziesz ta osoba ktora wygra a oni sa na pozycji straconej
        co doprowadzi ich do stresu i nieporozumien kiedy uslyszysz nastepnym razem od
        swojej mamy ze tak duzo jesz odpowiedz spokojnie ze tak smacznie gotuje ze nie
        mozesz sie oprzec a kiedy ktos ci powie ze akurat przytylas powiedz ze wlasnie
        w tym momencie ci to nie przeszkadza wszystko z usmiechem na twarzy a jesli w
        twoim otoczeniu pojawi sie ktos kogo naprawde nie mozesz zniesc postaraj sie
        miec z ta osoba jak najmniej kontaktow i jeszcze jedno nie wyprowadzaj sie z
        domu bo to nie ma sensu a anoreksja to choroba ktora przyniesie ci wiecej
        klopotow niz te ktore masz teraz tylko te klopoty (te obecne)z nimi mozesz dac
        sobie rade wszystko zalezy od twojego podejscia ale z anoreksja czy bulimia tak
        latwo sie nie wygrywa zastanow sie nad tym wszystkim i glowa do gory pamietaj
        ze jestes czlowiekiem ze wszystkimi prawami do istnienia pozdrawiam cieplutko
        • tlenricana Re: Chce umrzeć!!!!! 07.08.04, 00:08
          Hej!brygida,nigdy nie dawaj "porad",służąc swoim życiem.Bo jak widzę,to u
          Ciebie programów złych do wytarcia jest naprawdę dużo(mogę pomóc -na serio)To
          jest osóbka 17 letnia.Jest mocna.Aha,inaczej kuma bazę.Taki jest świat,poprostu
          zmienny.O geografii już nie wspomnę.Proszę Cię zrób Ćwiczenie:LUSTRO.Z reguły
          proszę pacjenta by wziął do ręki małe lusterko i spojrzał sobie prosto w
          oczy,wypowiadając swoje imię z uzupełnieniem"Kocham Cię i akceptuję taką,jaką
          jesteś"..Tyle.'Jestem'też to ćwiczy,Ale ma super nick.Jak można go
          rozbudowywać.Lustro,dla wielu osób jest to bardzo trudne zadanie.Rzadko
          obserwuję spokojną reakcję,nie mówiąć nawet o zadowoleniu z tego
          ćwiczenia.Niektórzy krzyczą,inni są bliscy płaczu lub wsciekają się,niektórzy
          krytykują swój wygląd lub cechy charakteru,albo twierdzą,że nie mogą tego
          powiedzieć>pisałem'Jestem'że jeden facet cisnął we mnie lusterkiem.Podobno
          upłynęło kilka m-cy,nim zdecydował się spojrzeć w nie ponownie.A ja:całe lata
          patrzyłam w lustro po to.By krytykować swoją podobiznę.A ile godzin na
          regulacji łuku brwi,z wątpliwym zresztą efektem,śmieszy mnie
          dzisiaj.Pamiętam,iż przerażało mnie patrzenie we własne oczy.To proste
          ćwiczenie mówi mi bardzo wiele.W ciągu godziny udaje mi się dotrzeć do sedna
          spraw kryjących się w podłożu zewnętrznego problemu.Allle"Problem"jest rzadko
          tym prawdziwym problemem....Tyle.ćwiczeń znam ze 3-sta.We wrześniu wspólnie z
          Kijowem,otwieram warsztaty rozwoju potencjału mózgu.Dla dzieci niewidomych,z
          porażeniem mózgowym,cukrzycą,Także dla młodzieży i dorosłych.Póki co ,jak będą
          pytać,lub będzie wołanie,yo.,piszę.Pomoże,pomoże.Mam ćw. na zmianę myślenia i
          przemodelowania sylwetki,na stałe.Energii w działaniu.Można powielać,ja też
          powielam to co poznałam i poznawać będę.Radości i bez złości,szanujemy gości.
          • Gość: brygida Re: Chce umrzeć!!!!! IP: 5.5.* / 80.58.44.* 07.08.04, 11:03
            tlenricana mysle ze nie bardzo trafiasz w sedno sprawy oczywiscie ze powinno
            sie dawac porady po tym co samemu sie przeszlo na tym to wszystko polega aby
            wytlumaczyc innym co sie przezylo i jak dalo sie z tym rade warto wysluchac co
            inni maja do powiedzenia aby samemu przemyslec bledy innych ludzi i pomyslec o
            swoich i pomyslec jak z nimi sobie poradzic tak jest latwiej czytam to co
            napisalas i nie bardzo wiem o co ci chodzi nie zaczyna sie pomagac ludziom od
            mowienia im jakie pozy maja przybrac albo w jaki sposob patrzec w lusterko z
            ludzmi rozmawia sie o ich problemach analizuje sie je i stara sie pomoc nawet
            jesli samemu popelnia sie bledy to lepiej aby inne osoby uczyly sie na cudzych
            niz na swoich pozdrawiam
    • Gość: jestem Re: Chce umrzeć!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.04, 11:07
      Próbowałam wykonac te ciczenia
      Jestem jaka jestem- nie to mi przez gardło nie przejdzie!! Jestem jaka jestem
      ale nie podoba mi sie to i sie z tym nie pogodzę!!!
      Jestem beznadziejna, ale taka nie będe!!
      Jestem zła, ale poznam dobro!!
      Jestem nie potrzebna, nie muszę....
      Jestem nie szczupła, ale taką będę...
      Jestem samotna.mała strata
      Jestem smutna, kiedyś sie usmiechnę przecież!!
      ALE NIGDY NIE POWIEM JESTEM JAKA JESTEM I TAKA ZOSTANE........
      Brzydzę sie sobą
      -------
      Po co ludzie są przy nas i po co my jestśmy przy nich,
      Kto z kim trzyma?! I kogo możesz mieć przy sobie ?!
      Prosty final, jakie to uczucie gdy zawodzi człowiek?!
      Po co ludzie są przy nas, wiesz że jesytes to więcej trzymasz
      Masz przewagę bo pociąga ich siła a odpycha ich upadek
      Mósisz patrzec im w oczy bo inaczej spadniesz. nie bedziesz mógł spać w nocy!!!
      • tlenricana Re: Chce umrzeć!!!!! 07.08.04, 14:15
        Hej!Brawo.Oczywiście,że nie masz akceptować'jaka jestem'.Ale też z tym nie
        walcz.NIE WZMACNIAMY.Spróbujesz kiedyś,jak poznasz siebie.Możesz i powinnaś
        wybierać porady z postów,które wywołujesz.Ja nie mam ochoty w tym forum tracić
        energii.Ani żywić nią te osóbki,które wykorzystuja wasze(swoje)lęki.I to do
        różnych celów.TYLE..'Jestem",jeżeli chcesz,to czytaj 3po3 (tu topik).Tam są
        ćwiczenia.Za jakiś czas napiszę o 3-im Lęku:OTYŁ.To tyle,już dalej nie
        prowadzę,bo widzę że mocna jesteś i odważna.Energii w działaniu i...
    • Gość: yel Re: Chce umrzeć!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.04, 20:19
      ja też mam doła...Pocieszę cię, że nie jeteś sama...Ile masz lat??
      • tlenricana Re: Chce umrzeć!!!!! 08.08.04, 20:35
        Hej!witam yel.'Jestem',miała doła.Teraz go zasypuje,jest na powierzchni.Tu nie
        zagląda/jest na topiku 3po3.I jest okey.Poczytaj tam.Za chwilę,dopiszę
        tam 'kręciołę'i też ją śmiało ćwiczyć.
    • Gość: jestem Re: Chce umrzeć!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.04, 00:38
      mam 17 lat!!!! i teraz ja idę do nowej szkoly!!! a chciałąm schudnąć przez
      wakacje i dałam dupy równoooooooooooo...........Qrwa....schudnę jeszcezprzez te
      3 tyg...??? ile mżna schudnąć przez 3 tyg?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka