Dodaj do ulubionych

Fiona i dziewczyny z Wrocławia

02.06.05, 14:59
ja tez tutaj mieszkam. Czy któraś z Was miałaby ochotę na bardziej
bezpośredni kontakt? Bardzo bym tego chciała.
mail: theniebiesky@poczta.onet.pl
gg 5201779.
Obserwuj wątek
    • fiona84 Re: Fiona i dziewczyny z Wrocławia 02.06.05, 17:39
      ... zdziwiona strasznie jestem... zupelnie jak bym myslala, ze we Wroclawiu
      tylko ja mam takie problemy... ;)
      Super byloby sie kiedys spotkac i pogadac... Nigdy nie znalam zadnej innej
      bulimiczki... Chetnie, naprawde bardzo chetnie... ;)))
      Z ktorej czesci Wroclawia jestes? (Ja z Krzykow, a zastac mnie mozna
      najczesciej w okolicach Grunwaldu...;)
      Pozdrawiam cieplo! ;)))
      • theniebiesky Re: Fiona i dziewczyny z Wrocławia 03.06.05, 12:18
        z śródmieścia, niedaleko placu grunwaldzkiego, swoją drogą. A w odpowiedzi na
        pytanie z innego postu (próba analizy) - leczę się w Poradni Towarzystwa Pomocy
        Rodzinie (czy jakoś tak) Podwale 74. Jeśli masz ochote na kontakt, odezwij się.
        Pozdrawiam
        • theniebiesky Re: Fiona i dziewczyny z Wrocławia 03.06.05, 12:28
          aha,terapia jest bezpłatna w ramach NFZ - co naprawdę jest trudne w moim
          przypadku (mam więcej niż 18 lat i już nie studiuję. A czy pomaga? No nie wiem,
          na razie 2x byłam. za pierwszym razem było okropnie - źle sie czulam, troche
          oceniana, drugie spotaknie - juz lepsze. Będzie ich co najmniej 5 (za tyle
          chyba fundusz zwraca) choc terapeutka uwaza ze powinno byc ich 10 (tak ajestem
          popaprana, coż). Ale jest tez mozliwosc terapii grupowej
          • dagnyjuel Re: Fiona i dziewczyny z Wrocławia 07.06.05, 16:42
            Też jestem z Wrocka i także zawsze wydawało mi się, że tylko ja mam problemy z
            ED w tym mieście:P
            Co jeste moim problemem?
            Nie wymiotuję, czasem przeczyszczałam sie ale się przestraszyłam, nie
            głoduje<chociaż mam za soba poczatki anoreksji>,obsesyjnie nienawidze swojego
            ciała i chudych kobiet.Są dni kiedy czuję się totalnym zerem z powodu mojego
            wygladu<wagi>...Mam obsesje na punkcie swojej wagi i jedzenia-niejedzenia...
            Też z chęcia pogadałabym z kimś z takimi problemami.
            Piszcie na gazetowego maila.
            Czekam.
            • fiona84 Re: Fiona i dziewczyny z Wrocławia 08.06.05, 17:35
              No to co dziewczyny? Ktora ma czas w nastepnym tygodniu? ;)
              • theniebiesky Re: Fiona i dziewczyny z Wrocławia 08.06.05, 17:56
                ja! gg i maila podałam jakby co, komórę też podam (ale na gazetowy mail raczej -
                ze wzgledów bezpieczeństwa)
                • theniebiesky Re: Fiona i dziewczyny z Wrocławia 08.06.05, 17:58
                  Moze umowimy sie gdzieś? Np wieczorem? Jakies propozycje?
                  • ishtar34 Re: Fiona i dziewczyny z Wrocławia 01.07.05, 13:00
                    Wiatam cieplutko! Bardzo dawno nie zaglądałam na forum ze względu na moją pracę
                    licencjacką którą do tej pory nie mogę skończyć- ponieważ piszę o bulimii sama
                    cierpiąc na nią już od ponad 8lat. Również jestem z Wrocławia i bardzo
                    chciałabym się z wami spotkać- z kimś kto dzieli moje problemy. Dziś wyszłam ze
                    szpitala- nie wyszło na jaw że mam bulimie- chociaż może i szkoda skorom sama
                    nie umiem się do niej przyznać. Od wymiotowania zmasakrowałam sobie żołądek- do
                    tego stres w pracy - i doigrałam się. Bardzo proszę skontaktujcie się ze mną -
                    bardzo zależy mi na spotkaniu- mieszkam na Popowicach we Wrocławiu

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka