Dodaj do ulubionych

COLON C - porady

25.10.06, 11:51
Niektore z Was stosuja napewno ten preparat. Czy moge prosic o rady jak na
was to dziala?? Czy nie ma skutkow ubocznych?? Czy ktorejs z Was polecal to
lekarz?? Mam problemy z przemiana i rozne zaburzenia trawienia i niby on jest
idealny z opisu dla mnie. Jednak etykietka to nie wszystko potrzebuje opinii
w tym temacie. Dziekuje z gory.
Obserwuj wątek
    • karuzella1 Re: COLON C - porady 25.10.06, 21:16
      Hej! Pisalam, o nim troszeczke wczesniej, gdzies ten moj post jest tam na dole...
      Ja go stosowalam w okresie wychodzenia tej choroby i byl oki, jest zupelnie
      naturalny, z bakteriami, ktore pobudzaja prace jelit! na poczatku moga byc male
      wzdecia, ale jak sie stosuje regularnie i sie juz nie wymiotuje bardzo dobrze
      reguluje prace naszych jelit:) Teraz tez go jem, tak profilaktycznie i sie
      bardzo dobrze czuje! Mi osobiscie pomogl:) Buuuzki! :-) :0) :)
      • ciekawa-zycia Re: COLON C - porady 26.10.06, 12:19

Czemu piszesz o wymiotach?? To sa skutki uboczne. Bardziej chodzi mi o wage czy
        jest szansa ze waga spadnie niewiele ale spanie.
        Dzieki za rade.
        • karuzella1 Re: COLON C - porady 26.10.06, 15:03
          Pisze o wymiotach, bo to nie jest srodek odchudzajacy, tylko pomagajacy odzyskac
          zdrowie po chorobie...a wiele dziewczyn szuka magicznych srodkow na
          schudniecie...a on raczej nim nie jest! I nigny nie jadlam go myslac o tym czy
          schudne, tylko o tym czy wkoncu zaczne trawic normalnie!!
          Pozdrawiam:)
          • karuzella1 Re: COLON C - porady 26.10.06, 15:07
            Nie mialam tu na mysli wymioty, jako skutek uboczny, tylko ze w polaczeniu z
            choroba zamierzonych efektow nie osiagniemy:) Sorki, jestem zakrecona ostatnio,
            mam duzo nauki, i mi sie juz chyba tam przegrzewa! :)
            Buziaki!
            haha dobra jestem! co nauka moze z czlowiekiem zrobic, haha:)
            • ciekawa-zycia Re: COLON C - porady 26.10.06, 17:17
              Mam zaburzenia trawienia, zaparcia i problemy z przemiana. I wlasnie ten lek po
              przeczytaniu jest jakby idealny. Polecila tez mi go Pani w aptece, wiec dlatego
              pytam o rozne skutki. Nie mam na mysli chudniecia ale jesli ureguluja mi sie
              sprawy z traiwniem to i nie bede tyc tylko nomrlanie funkcjonowac. Wiem tez ze
              jest colon c slim... i on wlasnie dziala podobnie ale tez odchudza.
              • anxx Re: COLON C - porady 31.10.06, 00:48
                jeden i drugi coclon c , zielony i rózowy
                posiadają taki sam skład, a samo z siebie to nic nie odchudza, naprawdę
                ale dobry jest na trawienie itp. polecam
                tylko ten slim w rózowym opakowaniu wychodzi w przeliczeniu drozej

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka