myszka2250 12.01.06, 14:44 witam pisalam ze pryjme ciuszki ale niestety nikt nie odpisal no wiec moze ktos ma takie ciuszki dla noworodka to bym odkupiła niedrogo anitao2@o2.pl moje gg 8724145 jestem z Gdanska koszty wysyłki pokryje Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mamaroksany Re: ciuszki 12.01.06, 14:45 Anitko ja spróbuje cos wyskrobac ale napewno mam prześcieradełko do łóżeczka, zapomniałam jak je wiozłam Anieszka Odpowiedz Link Zgłoś
zwiatrem Re: ciuszki 12.01.06, 15:03 słuchaj ja mam kilka rzeczy, ale to nie są frykasy, tylko normalne ubranka a jaki rozmiar materacyka masz? napisz mi to zwiatrem@go2.pl Odpowiedz Link Zgłoś
zwiatrem Re: ciuszki 12.01.06, 15:04 a gdzie Gdańsk- który? bo ja też z Gdańska jestem Odpowiedz Link Zgłoś
mamaroksany Re: ciuszki 12.01.06, 15:05 oj, Dana ten nasz Gdańsk banditen sztrasse Odpowiedz Link Zgłoś
myszka2250 Re: ciuszki 12.01.06, 16:14 witam no wiec jestem z wrzeszcza Agnieszko ja mam przescieradełko i mam posciele zalezy mi na ciuszkach > Mam juz prawie wszystko z tych drozszych zeczy czyli wozeka łóżeczko posciele wanienka i wszystko udało mi sie odkupic i ciuszki moglabym tez odkupic niedrogo ,mam na rzie tylko body,skarpetki i czapeczki i odkupilabym inne ciuszki dla noworodka dziekuje bardzo anita pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
zwiatrem Re: ciuszki 12.01.06, 21:57 dobra wyskakuj z forsy kocyk, pajace (malusie tyciuteńkie pajacyki), kaftaniki ze dwa bielutkie tez się znajdą....napisz mi na zwiatrem@go2.pl Twoje gg jeżeli masz ...pozdrawiam- nie wycofałam się wyprane leży i za pocztę nie zapłacisz, tylko za benzynkę tra la la la ( to był żart ) transporcik za darmola ma Twój dzidziuś od nas. Odpowiedz Link Zgłoś
myszka2250 Re: ciuszki 13.01.06, 13:29 Bardzo dziekuje1111 A TEN WOREK DALEJ SZUKAM HIHI Odpowiedz Link Zgłoś