annamalgorzata25 jezeli zapomnialam... 24.03.06, 19:37 podziekowac komus z przeoczenia to dziekuje Wstążki super wyslalyście (każdy kawalek wykorzystam) z uplywem czasu oczywiscie Bardzo dziekuje. Acha Eli N. dziekuje tez za fajowe cekinki. Odpowiedz Link Zgłoś
anik35 Elizas2 (malinka 77) i Ach 41- dziękuje 24.03.06, 21:03 Dziękuje z całego serca.Elunia- sukienka cudna,a te gratisy bardzo mnie wzruszyły.Agnieszko- cała trójka szczęśliwa.Kuba słucha muzyki, dziewczyny malują.Niech Ci sie za to dobro spełni to marzenie o którym obie wiemy.Całuski.Pozdrawiam Was serdecznie.Ania Odpowiedz Link Zgłoś
anik35 Św.Mikołaju z Przemyśla- dziękuje 24.03.06, 21:07 Nie moge odczytać nazwiska i imienia.Dziękuje Ci bardzo.Jutro Piotruś dostanie to co przysłałaś.Mały pokrzywdzony przez los chłopczyk znowu dostanie kolejną porcje ciepła.Dziękuje.Ania Odpowiedz Link Zgłoś
anik35 Re: Mikołajem jest ELA - elka83 25.03.06, 14:23 Eluniu dziękuje Ci jeszcze raz.Mama Piotrusia już otrzymała Twoją paczuszkę.Pomyśl sobie, że masz udział w Jej radości.Pozdrawiam Cie serdecznie.Ania Odpowiedz Link Zgłoś
eveceline maja_sara-bardzo Ci dziękuję:-) 25.03.06, 09:02 Paczka dziś doszła firaneczki są super.Bardzo Ci dziękuję. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
eveceline toxiclocki-dziękuję:-) 25.03.06, 09:03 Bardzo Ci dziękuję za firaneczkę i za dobre serduszko. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
anik35 Goskapa- oj chyba to ja na tym bardziej zyskałam.. 25.03.06, 14:30 Gosiu,bardzo Ci dziękuje.Zaskoczyłaś i wzruszyłaś mnie ogromnie.To co ja Ci wysłałam było niewielkim podarunkiem dla Twojego synka.Niewiele jest osób, które myślą o jakimkolwiek rewanżu, są takie którym nawet dziękuje trudno powiedzieć.To była dla mnie niespodzianka, bo nie było mowy o żadnej zamianie,to ja miałam coś Ci podarować.Dziękuje Ci bardzo , bo sama dobrze wiesz ile jest warte to co mi wysłałaś.Jestem w szoku.Dziękuje Ci bardzo i pozdrawiam.Ania Odpowiedz Link Zgłoś
schola21 magkot3 26.03.06, 09:50 dziekujemy bardzo wcale nie zapomnielismy tylko nie moglam znalezc nicka. Odpowiedz Link Zgłoś
eveceline tweens-bardzo Ci dziękuję:-) 27.03.06, 11:59 Bardzo Ci kochana dziękuję za paczkę.Sprawiłaś mnóstwo radości mi i moim maluchom.Bardzo,bardzo Ci dziękuję. Pozdrawiam cieplutko. Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszka3613 Lea, dziękuję bardzo 27.03.06, 12:10 Lea, paczka dzisiaj doszła. Dziękuję bardzo, naprawdę. Bluza piłkarska jest suuuper. Chłopakom oczy się zaświeciły z radości, zwłaszcza starszemu. Niestety, nie mam czasu obecnie, żeby śledzić losy forum, czytać lub pisać cokolwiek. Stan mamy się pogorszył a i z dzieciakami też ciągle jeżdże po lekarzach. No cóż, jak się wali to już wszystko po kolei. Czy kiedyś będzie lepiej, tak wiesz, normalniej?? Pozdrawiam serdecznie i jeszcze raz bardzo, bardzo dziekuję. Agnieszka Odpowiedz Link Zgłoś
aneta.1975 Mircea -paczka doszła,dziękujemy!!!!!!!!!!!!!!!! !! 28.03.06, 14:27 Dziękujemy i pozdrawiamy serdecznie!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
futrzak1 laurka2005 bardzo, bardzo dziękuję za spodnie 28.03.06, 16:41 laurka2005 wielkie dzięki za super spodnie, są naprawde prześliczne, super na mnie leżą. Wielkie dzięki również za karteczkę z pozdrowieniami, którą zrobiłaś mi wielką radość i niespodziankę. Pozdrawiam serdecznie, Agnieszka Odpowiedz Link Zgłoś
l.e.a Agnieszko :)) 28.03.06, 16:52 Bardzo sie cieszę, że dotarła paczka ( oj strasznie długo szła az jestem zdziwiona ) mam dla chłopaków przyszykowane fajne koszulki i bluzy, postaram się wysłać jeszcze przed Świętami. Mam nadzieje,ze i Tobie cos sie przydało ? Pozdrawiam ciepło lea Odpowiedz Link Zgłoś
klamag farfala1 bardzo dziękujemy !!! 28.03.06, 22:33 Pani Marysiu jest Pani niesamowita, cudowna i wspaniała !!! Ogromne dziękuję ode mnie i Barteczka. Odpowiedz Link Zgłoś
akia_k futrzak1, slonko544 - przesyłki wysłane ;) 29.03.06, 14:26 futrzak1 wysłałam paczuszkę, slonko544 wysłałam paracetamol Odpowiedz Link Zgłoś
lara82 letica bardzo dziękuję 30.03.06, 12:48 Naprawdę bbbbardzo dziękuję ochraniacz jest super ,a ubranka cudne))))) Wielgachne dzięki Karolina i Laurka Odpowiedz Link Zgłoś
tweens Re: wątek podzękowaniowo-informacyjny 30.03.06, 15:57 Zuzafonia,dziękuję Ci bardzo.Jesteś wielka.Jeszcze nigdy nikt tak nas nie obdarował.Twoja hojność przeszła moje wyobrażenia.Brak słów żeby to wyrazić.Będę CI wdzięczna do końca życia.Było bardzo miło Cię poznać w realu.Jeszcze raz dziekuję. Odpowiedz Link Zgłoś
bmzygadlo Kochani jesteście 30.03.06, 16:01 Piszę kochani jesteście bo na tym forum przyuważyłam tez Panów Dzisiaj byłam z Gabrysią u alergologa i dzięki temu że miałyśmy możliwość (dzięki Wam oczywiście) robić dwa razy dziennie inhalacje możemy zejść do inhalacji raz dziennie, co prawda leki pozostałe musimy brać w ciągłości, ale dzięki wspaniałej akcji którą dla nas zorganizowaliście jest ciupinkę lepiej. Nie będę się rozpisywać czego sprawa dokładniej dotyczy bo osoby bliżej zainteresowane doskonale wiedzą o co chodzi. Teraz gdy Gabrysia nie ma żadniej infekcji musimy sie inhalować raz dziennie, w przypadku gdy sie jej jakieś choróbsko przyczepi wrócimy do dwóch razy. Ale dzięki Wam mamy wogóle taką możliwość, za co pozostaję dozgonnie wdzięczna. Chciałam sie podzielić z Wami tą wiadomością aby było wiadome że sprzęcik nam sie przydaje i dobrze służy. Dziękujemy bardzo, Basia i Gabrysia Odpowiedz Link Zgłoś
akia_k lizka76 - paczka wysłana 30.03.06, 18:27 dziś wysłałam do Ciebie paczkę, daj znać jak dojdzie Odpowiedz Link Zgłoś
lizka76 Re: lizka76 04.04.06, 18:13 Serdecznie dziękuję.Paczka dotarła.Buziaki.Ela Odpowiedz Link Zgłoś
gonianna patunia000 - paczka wysłana 30.03.06, 19:26 napisałam na priv proszę, odpowiedz, czy paczka już dotarła i czy wszystko OK pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
patunia000 Re: patunia000 - paczka wysłana 31.03.06, 20:10 dziekuje ślicznie za paczke. Odpowiedz Link Zgłoś
cilantre Ewa12151-paczkę dziś wysłałam 30.03.06, 20:26 Napisz na priv ,jak dojdzie. Pozdrawiam-Ela Odpowiedz Link Zgłoś
anik35 Re: anik35- dziękuję 31.03.06, 15:11 ciesze się, że Ty sie cieszysz,całuski Odpowiedz Link Zgłoś
redudek tweens i mama_ewelina paczuszki wysłałam 31.03.06, 15:01 wysłałam proirytetem Odpowiedz Link Zgłoś
niunia23 Tynaba dziekuje za ubranka!!! 31.03.06, 17:25 jestem Tobie bardzo wdzieczna!!!Ewa Odpowiedz Link Zgłoś