lizka76 17.03.06, 10:06 Może ma ktoś nie potrzebne firanki.To bym bardzo chętnie przyjęła.Dziękuję za pomoc. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mama-dawidka Re: Może ma ktoś firanki 17.03.06, 10:32 Ja mam kilka nie potrzebnych ale nie sa najnowsze i kilka zasłon Odpowiedz Link Zgłoś
redudek Re:Lizka i mama-dawidka 17.03.06, 10:57 Ja tez mam jakies firanki,duże,śnieżną biel to one juz dawno straciły,ale jakbys chciała,jestem z Warszawy. Natomiast przydałyby mi się zasłony,mamo-dawidka,jakbyś miała jakies pomarańczowe lub niebieskie,lub mieszane w tych kolorach,tylko miekkie i lekkie a nie takie z cieżkiego płótna i gdyby Lizka nie chciała to ja bym chetnie przyjeła,bo u synów w pokoju nie mam dobrych zasłon a na kupno mnie obecnie nie stać. Odpowiedz Link Zgłoś
blamblam Re: Może ma ktoś firanki 17.03.06, 11:11 ja mam. napisz na priv jaki rozmiar potrzebujesz Odpowiedz Link Zgłoś
tweens Re: Może ma ktoś firanki 17.03.06, 11:20 Ja przeprowadzam się do nowego mieszkanka i mam małe okna.Jakby coś z firanek zostało i zasłonek to chętnie bym przyjęła.Na wysokość 150cm.i szerokość 2,0--2,5 m. Byłabym wdzięczna. Odpowiedz Link Zgłoś