Dodaj do ulubionych

oddam ubranka

IP: *.* 06.11.02, 20:54
Oddam ubranka głównie dla dziewczynki ale chłopiec też może w nich paradować. Podaję spis ubranek• Sukienki letnie sztuk 8• Sukienki eleganckie nadające się na wyjścia (jedna na 56 cm)• 3 pidżamki • 2 kurtki: zimowa(kolor khaki), jesienno wiosenna (indiańskie ponczo zapinane na ekspres z tyłu)• bluzeczki z długim rękawem (68-80 cm)• kombinezoniki jesienno wiosenne robione ręcznie różowo biały jednoczęściowyzielono kolorowy składa się ze spodenek na szelki i ciepłego sweterka• 3 pary śpiochów rozmiar 80 cm• 2 pary rampersów letnich (jedne na 62 cm, drugie na 74-80 cm mogą służyć za pidżamki letnie)• 2 koszulki na ramiączka szczupłe na 74 cm• bluzeczka z krótkim rękawkiem• 6 par spodni (w tym 1 teksaski (92-98 cm ), i sztruksy (do 74 cm), pozostałe to dresiki)• 1 spodnie letnie różowe szczupłe typu ogrodniczki• 2 spódniczki• 4 pary bucików (teńsówki 2 tekstylne, góralskie bamboszki)• kapelusz letni niebieski • czapka zimowa zajączekwiększość rzeczy dla dziecka do 80 cm.oddam je najchętniej mamie z Łodzi ale niekoniecznie.
Obserwuj wątek
    • Gość: Nujka Re: oddam ubranka IP: *.* 06.11.02, 22:53
      Byłabym chętna na rzeczy od 80 wzwyż.Jestem z Warszawy ale pokryje koszt przesyłki, Z góry dziękuje,Nujka
    • Gość: kubus Re: oddam ubranka IP: *.* 07.11.02, 11:40
      Witam serdecznie.Dziś po raz pierwszy udało mi się wejść na forum eDziecko. Miałam problemy z zalogowaniem się. Mam wiele pytań do mam, które mają trochę więcej doświadczenia odemnie. Mój synek nazywa się Kubus i ma 3 miesice. Troche mi gupio prosi o cokolwiek, ale mam nadzieje, ze kiedys bede mogla sie odwdzieczyc. Niestety mieszkam w Swidniku w wojewodztwie lubelskim i nie wiem czy nie byloby to zbyt duzym problemem, gdybys mogla przeslac mi kilka rzeczy. Oczywiscie za przesylke zaplace. Bylabzm wdzieczna gdybys mogla mi przeslac kurteczke zimowa kolor khaki, kombinezon zielono kolorowy, spodenki i bluzeczki z dlugim rekawem.W tej chwili moj synek nosi ubranka w rozmiarze 68.Z gory dziekuje. Gdybys zdeczdowala, ze wlasnie nam chcesz pomoc napisz, a mz odeslemy Ci mail z nasyym adresem domowym. Pozdrawiamy Ciebie i Twoja coreczke.Anka i Kubusredaktorka napisała/ł:> Oddam ubranka głównie dla dziewczynki ale chłopiec też może w nich paradować. Podaję spis ubranek> > • Sukienki letnie sztuk 8> • Sukienki eleganckie nadające się na wyjścia (jedna na 56 cm)> • 3 pidżamki > • 2 kurtki: zimowa(kolor khaki), jesienno wiosenna (indiańskie ponczo zapinane na ekspres z tyłu)> • bluzeczki z długim rękawem (68-80 cm)> • kombinezoniki jesienno wiosenne robione ręcznie > różowo biały jednoczęściowy> zielono kolorowy składa się ze spodenek na szelki i ciepłego sweterka> • 3 pary śpiochów rozmiar 80 cm> • 2 pary rampersów letnich (jedne na 62 cm, drugie na 74-80 cm mogą służyć za pidżamki letnie)> • 2 koszulki na ramiączka szczupłe na 74 cm> • bluzeczka z krótkim rękawkiem> • 6 par spodni (w tym 1 teksaski (92-98 cm ), i sztruksy (do 74 cm), pozostałe to dresiki)> • 1 spodnie letnie różowe szczupłe typu ogrodniczki> • 2 spódniczki> • 4 pary bucików (teńsówki 2 tekstylne, góralskie bamboszki)> • kapelusz letni niebieski > • czapka zimowa zajączek> > większość rzeczy dla dziecka do 80 cm.> oddam je najchętniej mamie z Łodzi ale niekoniecznie.redaktorka napisała/ł:> Oddam ubranka głównie dla dziewczynki ale chłopiec też może w nich paradować. Podaję spis ubranek> > • Sukienki letnie sztuk 8> • Sukienki eleganckie nadające się na wyjścia (jedna na 56 cm)> • 3 pidżamki > • 2 kurtki: zimowa(kolor khaki), jesienno wiosenna (indiańskie ponczo zapinane na ekspres z tyłu)> • bluzeczki z długim rękawem (68-80 cm)> • kombinezoniki jesienno wiosenne robione ręcznie > różowo biały jednoczęściowy> zielono kolorowy składa się ze spodenek na szelki i ciepłego sweterka> • 3 pary śpiochów rozmiar 80 cm> • 2 pary rampersów letnich (jedne na 62 cm, drugie na 74-80 cm mogą służyć za pidżamki letnie)> • 2 koszulki na ramiączka szczupłe na 74 cm> • bluzeczka z krótkim rękawkiem> • 6 par spodni (w tym 1 teksaski (92-98 cm ), i sztruksy (do 74 cm), pozostałe to dresiki)> • 1 spodnie letnie różowe szczupłe typu ogrodniczki> • 2 spódniczki> • 4 pary bucików (teńsówki 2 tekstylne, góralskie bamboszki)> • kapelusz letni niebieski > • czapka zimowa zajączek> > większość rzeczy dla dziecka do 80 cm.> oddam je najchętniej mamie z Łodzi ale niekoniecznie.redaktorka napisała/ł:> Oddam ubranka głównie dla dziewczynki ale chłopiec też może w nich paradować. Podaję spis ubranek> > • Sukienki letnie sztuk 8> • Sukienki eleganckie nadające się na wyjścia (jedna na 56 cm)> • 3 pidżamki > • 2 kurtki: zimowa(kolor khaki), jesienno wiosenna (indiańskie ponczo zapinane na ekspres z tyłu)> • bluzeczki z długim rękawem (68-80 cm)> • kombinezoniki jesienno wiosenne robione ręcznie > różowo biały jednoczęściowy> zielono kolorowy składa się ze spodenek na szelki i ciepłego sweterka> • 3 pary śpiochów rozmiar 80 cm> • 2 pary rampersów letnich (jedne na 62 cm, drugie na 74-80 cm mogą służyć za pidżamki letnie)> • 2 koszulki na ramiączka szczupłe na 74 cm> • bluzeczka z krótkim rękawkiem> • 6 par spodni (w tym 1 teksaski (92-98 cm ), i sztruksy (do 74 cm), pozostałe to dresiki)> • 1 spodnie letnie różowe szczupłe typu ogrodniczki> • 2 spódniczki> • 4 pary bucików (teńsówki 2 tekstylne, góralskie bamboszki)> • kapelusz letni niebieski > • czapka zimowa zajączek> > większość rzeczy dla dziecka do 80 cm.> oddam je najchętniej mamie z Łodzi ale niekoniecznie.
    • Gość: emama Re: oddam ubranka IP: *.* 07.11.02, 11:48
      Witaj. Napisałam do Ciebie na priva.Pozdrawiam. Asik.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka