zuzia_i_werka 01.12.03, 17:03 Cześć! Zastanawiam się czy któraś z mam ma jeszcze ochotę na piramidkę Gerbera tą na którą można wysyłać etykietki do 16.12. Mam jeszcze sporo etykietek bo moja córka ma duży przerób Może ktoś reflektuje? Jestem z W- wy ale mogę wysłać.Pozdr Zuza Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
murlik Re: Gerber-czy ktoś jeszcze chce etykietki? 01.12.03, 17:50 chętnie przyjme podaj adres wyśle ci znaczek Odpowiedz Link Zgłoś
matus2003 Re: Gerber-czy ktoś jeszcze chce etykietki? 01.12.03, 17:59 jakbys miala nadwyzke to ja rowniez reflektuje Odpowiedz Link Zgłoś
amelkacoreczka Re: Gerber-czy ktoś jeszcze chce etykietki? 01.12.03, 18:39 jestem z warszawy i mogę je osobiście odebrac bardzo zależy mi na piramidce dla mojej amelki Odpowiedz Link Zgłoś
katse Re: Gerber-czy ktoś jeszcze chce etykietki? 01.12.03, 18:49 moja Dominiczka tez sie ucieszy z piramidki, wiec jak mozesz wyslac to prosimy. Oczywiscie znaczki wyslemy. pozdrawiamy kasia z dosia Odpowiedz Link Zgłoś
p_swiat Re: Gerber-czy ktoś jeszcze chce etykietki? 01.12.03, 20:11 mi brakuje 3 szt czy miałabyś tyle na zbyciu? i czy oczekujesz czegos w zamian?pokryję koszty przesyłki podaję swojego maila i prosże o odpowiedź pola.s@poczta.fm Odpowiedz Link Zgłoś
guga74 Re: Gerber-czy ktoś jeszcze chce etykietki? 01.12.03, 21:30 A czy ja również mogę nieśmiało prosić? Oczywiście wyślę znaczek i będę bardzo bardzo wdzięczna. Pozdrawiam serdecznie, aga - mama błażejka Odpowiedz Link Zgłoś
niuniek16 Re: Gerber-czy ktoś jeszcze chce etykietki? 01.12.03, 22:05 Może jeszcze coś Ci zostało? Ja bym chętnie reflektowała oczywiście prześlę znaczki. Maria Odpowiedz Link Zgłoś
zuzia_i_werka Re: Gerber-czy ktoś jeszcze chce etykietki? 01.12.03, 23:46 Hej! Przyznam,że troszkę mnie zaskoczyłyście Dziewczyny postaram się być sprawiedliwa i wszystkich w miarę możliwości obdzielić Jutro odpowiem na priv bo teraz już padam na twarz Pozdr1 Odpowiedz Link Zgłoś
aga173 Re: Gerber-czy ktoś jeszcze chce etykietki? 03.12.03, 21:25 Zuziu a mnie się jeszcze coś dostanie??????????? Pozdrawiam Aga Odpowiedz Link Zgłoś
zuzia_i_werka Re: Gerber-czy ktoś jeszcze chce etykietki? 03.12.03, 22:14 Napisalam na priva Odpowiedz Link Zgłoś
ollg Re: Gerber-czy ktoś jeszcze chce etykietki? 03.12.03, 23:14 A czy jeszcze ja mogłabym się dopisać? Jeśli tak to proszę o odpowiedź na maila ollg@wp.pl Olga Odpowiedz Link Zgłoś
izams Re: Gerber-czy ktoś jeszcze chce etykietki? 04.12.03, 20:27 Witam - ja mam 3 dania obiadkowe Gerbera - jeśli to o to chodzi ( chyba , ze są jakies oznaczone promocjami - nie jestem w temacie więc nie wiem ) - jeśli są OK - a komus bardzo potrzebne to odkleje i dam , Iza z Jelonek Odpowiedz Link Zgłoś
aga7878 Re: Gerber-czy ktoś jeszcze chce etykietki? 04.12.03, 20:40 ja prosiłabym bardzo Odpowiedz Link Zgłoś
izams Re: Gerber-do aga7878 04.12.03, 22:09 Witaj - no je u mnie masz - napisz proszę jak z odbiorem - na budsys@astercity.net - a ja sie biore za odklejanie, poz, Iza Odpowiedz Link Zgłoś
niuniek16 Re: Gerber-czy ktoś jeszcze chce etykietki? 04.12.03, 23:12 Piszesz że odpowiesz na priva ale na skrzynce w gazeta.pl nic nie mam. Chciałabym wiedzieć jeśli możesz odpowiedzieć czy ja się też może załapałam na kilka etykiet? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
zuzia_i_werka Re: Gerber-czy ktoś jeszcze chce etykietki? 05.12.03, 09:49 Postaram się napisać jeszcze raz Po raz enty stwierdzam że gazetowa poczta jest do bani. Pozdr! Odpowiedz Link Zgłoś