Dodaj do ulubionych

gdzie załozyć kolczyki w Gdański dziecku?

10.04.07, 12:27
Czy znacie jakies miejsce porządne, gdzie można dziecku przekłuć uszy?
Zależy mi by można bylo równiez na miejscu kupic pierwsze dziecinne kolczyki,
oraz by osoba to robiąca miała podejście do małych dzieci.
znacie jakies takie miejsce?
Obserwuj wątek
    • biedronka710 Re: gdzie załozyć kolczyki w Gdański dziecku? 10.04.07, 12:43
      w Gdansku na ulicy Dlugej jest salon fryzjersko -kosmetyczny Letta, na parterze
      bardzo mila i sympatyczna dziewczyna przekuwa uszka pistoletem i czestuje
      dzieciaki cukiereczkami. Posiada wlasne lecznicze kolczyki ze stali
      chirurgicznej, ktore trzeba nosic ok 6 tyg oraz daje plyn do przemywania uszek.
      Bardzo polecam, bylam tydzien temu z 5-letnia coreczka smileKoszt chyba 35 zl.
    • sylwiazion Re: gdzie załozyć kolczyki w Gdański dziecku? 10.04.07, 12:48
      Na zaspie, na Pilotów w gabinecie kosmetycznym, z kolczykami 25 zł
      Wiem ze jest tez gdzies w Gdansku Gł, na Sw, Ducha chyba, niejestem pewna, ale
      jak sie umówisz z małym dzieckiem to beda dwie osoby i zrobia to w jednej
      sekundzie, zawsze to mnie stresu. No ja tez sie chce wybrac z moją mała.

Pozdrawiam Sylwia
      • jagodasoft2 Re: gdzie załozyć kolczyki w Gdański dziecku? 10.04.07, 13:25
        Sylwia a na Pilotów to gdzie dokładniej, też właśnie chcemy sie wybrać.
        • sylwiazion do jagodasoft2 10.04.07, 17:21
          Hej smile dokładnie kolo 15 liceum , tam jest taki duzy budynek, od strony
          basenu, blizej, kolo bloku nr 13, gdzie jest lumpex, fryzjer, kosmetyczny,
          rzeczy za 5 zł. Jak kogos spytasz to kazdy bedzie wiedzial smile Jeszcze tam nie
          zagladałąm ale moja kolezanka przekuwala tam swojej córce uszka. Mówola ze
          babka jest baaardzo miła smile
          Mam nadzieje ze jakos wytlumaczylam hehehe

Pozdrawiam Sylwia
          • jagodasoft2 Re: do jagodasoft2 10.04.07, 18:51
            Dzięki już wiem bo niedaleko chodzę do dentysty także znam okolice.
      • sophie05 Re: gdzie załozyć kolczyki w Gdański dziecku? 11.04.07, 18:44
        My tam właśnie wczoraj byłyśmy z córką - ul . Szeroka. Koszt 25 zł, przekłucie
        dwoma pistoletami na raz, tak więc super. Kolczyki w kilku wzorach do wyboru.
        Córka chodzi dumna, a ja zadowolona, uszka nawet nie są zaczerwienione.
        • gosiareczka Re: gdzie załozyć kolczyki w Gdański dziecku? 11.04.07, 18:56
          dwoma pistoletami na raz?
          a mozesz wytłumaczyć jak to fizycznie wyglądalo?
          dwie osoby to robiły?
          koszt 25zł a kolczyki ile?

a dokładniej gdzie to na szerokiej?
          • sophie05 Re: gdzie załozyć kolczyki w Gdański dziecku? 11.04.07, 19:15
            Ul. Szeroka, gabinet kosmetyczny, po prawej stronie idąc w stronę Motławy -
            zaraz za żłobkiem. Koszt 25 razem z kolczykami - kilka wzorów do wyboru. Robią
            to 2 panie na raz, równocześnie - tak więc trwa to sekundę. Tylko jeszcze
            jedno - w tym gabinecie pracują na zmianę 2 kosmetyczki - ja akurat byłam u p.
            Wiesi - przesympatycznej , pogodnej osoby. W tym tygodniu pracuje po południu
            wtorek, czwartek. Rano: w poniedz, srode, piątek. Przyszły tydzień odwrotnie
            itd. Ją polecam, bo sama chodzę do niej na zabiegi , zmienniczki nie znam.
            • mamaroksany Re: gdzie załozyć kolczyki w Gdański dziecku? 11.04.07, 22:07
              chyba się wybiorę z córcią, tak fajnie to opisałyście smile

problem w tym że moja to obcianania paznokci się boi a co dopiero uszy....
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka