kmax5 15.03.10, 22:40 Czy w tym hotelu jest lekarz?Płacić trzeba za wizytę, czy wystarczy pokazać ubezpieczenie?Jaka jest cena spotkania dotyczącego np."zemsty faraona"? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
asia_sloneczko3 Re: LEKARZ w hotelu Sunrise Mamlouk 16.03.10, 09:18 Lekarz jest codziennie ale ma godz dyżurów. Ja płaciłam za wizytę dużo, nawet bardzo dużo - 90 dol. Płaciłam przy wykwaterowaniu w recepcji kartą. Po przylocie do Polski firma ubezpieczeniowa zwróciła mi prawie całość (jest jakiś wkład własny)bardzo szybko (do tygodnia od zgłoszenia). Pan doktor zbadał mnie b.dokładnie dostałam zastrzyk, antybiotyk i smectę. Przeszło szybko. Odpowiedz Link Zgłoś
janusz.amir Re: LEKARZ w hotelu Sunrise Mamlouk 16.03.10, 09:24 Skorzystaj u usług polskiej kliniki w HRG. Tam nic nie płacisz. Odpowiedz Link Zgłoś
kmax5 Re: LEKARZ w hotelu Sunrise Mamlouk do janusz.amir 16.03.10, 12:42 A możesz napisać jak tam się dostać?Masz adres, telefon?Dzięki janusz.amir napisał: > Skorzystaj u usług polskiej kliniki w HRG. > Tam nic nie płacisz. Odpowiedz Link Zgłoś
janusz.amir Re: LEKARZ w hotelu Sunrise Mamlouk do janusz.ami 16.03.10, 12:51 Pewnie że mogę. Tu masz link: www.hurghada-klinik.pl/main/pl/polska-klinika-w-hurghadzie-o-nas.html Odpowiedz Link Zgłoś
kmax5 Re: LEKARZ w hotelu Sunrise Mamlouk do janusz.ami 16.03.10, 13:33 Dziękuję bardzo.Mam jeszcze jedno pyt.Co trzeba mieć ze sobą, kiedy wrazie czego będziemy musieli z tamtąd skorzystać?Wystarczy to ubezpieczenie wykupione z wyjazdem, czy trzeba starać się o tą kartę z Narodowego Funduszu Zdrowia?Oczywiście, aby wizyta przebiegła bez naszego płacenia.Wielkie dzięki Odpowiedz Link Zgłoś
janusz.amir Re: LEKARZ w hotelu Sunrise Mamlouk do janusz.ami 16.03.10, 13:43 Ta karta to obowiązuje tylko w UE, a póki co Egipt jeszcze nie jest członkiem!! Więc nic nie potrzebujesz. Odpowiedz Link Zgłoś
kmax5 Re: LEKARZ w hotelu Sunrise Mamlouk do janusz.ami 16.03.10, 13:51 Wielkie dzięki za super wiadomość.Mam nadzieję, że nie będziemy z tego korzystać, ale jedziemy z 3 bzyków i lepiej wiedzieć więcej! Odpowiedz Link Zgłoś
janusz.amir Re: LEKARZ w hotelu Sunrise Mamlouk do janusz.ami 16.03.10, 13:56 Zawsze dobrze wiedzieć. Za niewiedzę to się nieraz słono płaci. No to bawcie się dobrze i nie chorujcie! Janusz Odpowiedz Link Zgłoś
ddevilka Re: LEKARZ w hotelu Sunrise Mamlouk do janusz.ami 16.03.10, 14:41 janusz.amir- Wieeeelkie dzięki za namiary an polska klinike. Od razu się lepiej czuje wiedząc,że można tam liczyć na fachową pomoc i to wjęzyku polskim. Z lekarzami hotelowymi zwykle różnie bywa.... Do Egiptu wybieram się z dzieckiem i taka informacja jest dla mnie skarbem. Wielkie dzieki Odpowiedz Link Zgłoś
dariusznow Re: LEKARZ w hotelu Sunrise Mamlouk do janusz.ami 17.03.10, 16:44 informację o tej klinice powiniście dostawać od BP z którym wyjażdżacie, my dostaliśmy... Odpowiedz Link Zgłoś