Dodaj do ulubionych

LEKARZ w hotelu Sunrise Mamlouk

15.03.10, 22:40
Czy w tym hotelu jest lekarz?Płacić trzeba za wizytę, czy wystarczy
pokazać ubezpieczenie?Jaka jest cena spotkania dotyczącego
np."zemsty faraona"?
Obserwuj wątek
    • asia_sloneczko3 Re: LEKARZ w hotelu Sunrise Mamlouk 16.03.10, 09:18
      Lekarz jest codziennie ale ma godz dyżurów. Ja płaciłam za wizytę
      dużo, nawet bardzo dużo - 90 dol. Płaciłam przy wykwaterowaniu w
      recepcji kartą. Po przylocie do Polski firma ubezpieczeniowa
      zwróciła mi prawie całość (jest jakiś wkład własny)bardzo szybko (do
      tygodnia od zgłoszenia). Pan doktor zbadał mnie b.dokładnie dostałam
      zastrzyk, antybiotyk i smectę. Przeszło szybko.
      • janusz.amir Re: LEKARZ w hotelu Sunrise Mamlouk 16.03.10, 09:24
        Skorzystaj u usług polskiej kliniki w HRG.
        Tam nic nie płacisz.
        • kmax5 Re: LEKARZ w hotelu Sunrise Mamlouk do janusz.amir 16.03.10, 12:42
          A możesz napisać jak tam się dostać?Masz adres, telefon?Dzięki

janusz.amir napisał:

> Skorzystaj u usług polskiej kliniki w HRG.
          > Tam nic nie płacisz.
          • janusz.amir Re: LEKARZ w hotelu Sunrise Mamlouk do janusz.ami 16.03.10, 12:51
            Pewnie że mogę.
            Tu masz link:
            www.hurghada-klinik.pl/main/pl/polska-klinika-w-hurghadzie-o-nas.html
            • kmax5 Re: LEKARZ w hotelu Sunrise Mamlouk do janusz.ami 16.03.10, 13:33
              Dziękuję bardzo.Mam jeszcze jedno pyt.Co trzeba mieć ze sobą, kiedy
              wrazie czego będziemy musieli z tamtąd skorzystać?Wystarczy to
              ubezpieczenie wykupione z wyjazdem, czy trzeba starać się o tą kartę
              z Narodowego Funduszu Zdrowia?Oczywiście, aby wizyta przebiegła bez
              naszego płacenia.Wielkie dzięki
              • janusz.amir Re: LEKARZ w hotelu Sunrise Mamlouk do janusz.ami 16.03.10, 13:43
                Ta karta to obowiązuje tylko w UE, a póki co Egipt jeszcze nie jest członkiem!!
                Więc nic nie potrzebujesz.
                • kmax5 Re: LEKARZ w hotelu Sunrise Mamlouk do janusz.ami 16.03.10, 13:51
                  Wielkie dzięki za super wiadomość.Mam nadzieję, że nie będziemy z
                  tego korzystać, ale jedziemy z 3 bzyków i lepiej wiedzieć więcej!
                  • janusz.amir Re: LEKARZ w hotelu Sunrise Mamlouk do janusz.ami 16.03.10, 13:56
                    Zawsze dobrze wiedzieć.
                    Za niewiedzę to się nieraz słono płaci.

No to bawcie się dobrze i nie chorujcie!

Janusz
                    • ddevilka Re: LEKARZ w hotelu Sunrise Mamlouk do janusz.ami 16.03.10, 14:41
                      janusz.amir- Wieeeelkie dzięki za namiary an polska klinike.
                      Od razu się lepiej czuje wiedząc,że można tam liczyć na fachową
                      pomoc i to wjęzyku polskim. Z lekarzami hotelowymi zwykle różnie
                      bywa.... Do Egiptu wybieram się z dzieckiem i taka informacja jest
                      dla mnie skarbem. Wielkie dzieki
                      • dariusznow Re: LEKARZ w hotelu Sunrise Mamlouk do janusz.ami 17.03.10, 16:44
                        informację o tej klinice powiniście dostawać od BP z którym
                        wyjażdżacie, my dostaliśmy...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka