mantga2000 26.07.10, 13:58 Czy na bezcłówce kupie miętowe malboro?? (jeśli ktoś się orientuje to w jakiej cenie??) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dziadzio Re: baltona 26.07.10, 19:08 Nie wiem czy kupisz (czy akurat będą), ale wiem na pewno, że cena nie będzie atrakcyjna. Sam się tak zrobiłem licząc na "wolnocłową" cenę PallMall-i. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
cairo7 Re: baltona 26.07.10, 23:08 Zadajesz pytanie z samymi niewiadomymi!Na ktorej bezcłówce?miasto?panstwo?Nie lubie palaczy...ale wejdz na strony duty free w Polsce w danym miescie...a zawsze i najtaniej kupisz na przylocie w Egipcie w duty free. Odpowiedz Link Zgłoś
gpilot Re: baltona 27.07.10, 14:30 hej, ja te z nie jestem palaczem, ale chce wziasc dwa wagony bo wiem że czasem fajki są lepsze od dolców nie wiecie ile kosztują w Pyrzowicach (lece do Hurghady) np. Malboro? Odpowiedz Link Zgłoś
aeki Re: baltona 27.07.10, 16:43 Papierosy są duuużo tańsze w Egipcie. Malboro też. Odpowiedz Link Zgłoś
gladi3 Re: baltona 27.07.10, 20:40 o to sa dopiero ludzie ktorych egipt interesuje hehe po ile fajki,mam nadzieje ze niedlugo doslownie nigdzie nie mozna bedzie wyjarac peta,to masakra miec takie uzaleznienie..zamiast sie pytac jak inni o rozne rzeczy z egiptem wy sie pytacie o cene fajek po ktoryc umrzecie na RAKA PLUC!!powodzenia a malboro jest w egipcie cale wagony za grosze. Odpowiedz Link Zgłoś
mantga2000 Re: baltona 27.07.10, 20:53 chodzi mi o miętowe malboro!! a z tego co wyczytałem na forum to w egipcie takich nie ma!! i nie wiem czy wziąść ze sobą czy kupić na bezcłówce w Polsce( o ile są) Odpowiedz Link Zgłoś