Dodaj do ulubionych

Sylwester w Luksorze

29.09.11, 20:13
Czy ktoś z Was spędzał sylwestra w Luksorze? Ciekawi mnie czy w mieście jest wtedy cos extra. Wiem, że muzułmanie nowy rok swiętują w innym terminie, ale Luksor to jednak turystyczne miasto więc może jest tam wtedy coś ciekawego? Jak to wygląda? Może po Nilu pływają kolorowe motorówki do późnej nocy? Sylwester na "pływającej dyskotece" to byłoby coś fajnego.
Obserwuj wątek
    • gladi3 Re: Sylwester w Luksorze 29.09.11, 23:10
      masz chyba za bujna wyobraznie.
      • irhana Re: Sylwester w Luksorze 29.09.11, 23:20
        A dokładnie z czego tak wnioskujesz?
    • mlarka Re: Sylwester w Luksorze 12.10.11, 19:20
      Z mężem chcemy lecieć na sylwestra do Egiptu, ale chyba do Sharm. Wydaje mi się ( nie wiem czemu), ze ten kurort jest taki przyjazny. Wiem, że wyjazdy odpowiednio wcześniej zarezerwowane nie są takie drogie dlatego powoli zaczynam polowanie, chociaż i tak mam już biuro upatrzone także do innych bp raczej nie zaglądam, często mają ceny z kosmosu. A tak przynajmniej wiem, że jak lecę z tym biurem z którym latam to mam profesjonalne podejście i nie zależy im na tym żeby wycisnąć ostatnią złotówkę z turysty.
      • irhana Re: Sylwester w Luksorze 12.10.11, 19:53
        Ze mnie ani jedno biuro nic nie wyciśnie, bo lecę bez biura ;) Szkukam więc informacji o ewentualnych atrakcjach sylwestrowych Luksoru, a nie o tym co które biuro może mi dać.

Wam życzę udanej zabawy :-)
        • kasia_p45 Re: Sylwester w Luksorze 12.10.11, 23:19
          Ja trzymam kciuki i czekam na relacje... Na pewno będzie fajnie :))
          • irhana Re: Sylwester w Luksorze 13.10.11, 20:24
            Dziękuję Kasiu :-) zobaczymy jak to będzie ...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka