studentz 24.06.05, 11:32 Czy ktoś potrafi mi udzielić informacji na temat aquaparków w Sharm , tzn gdzie są? ile kosztują? Myślę , że nie tylko ja będę zainteresowany tym tematem. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: musi Re: Aquapark w Sharm? IP: *.lv.lv.cox.net 03.07.05, 07:51 Prasowalam w sharmie przez rok tam nie ma zadnych aquaparkow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: musi Re: Aquapark w Sharm? IP: *.lv.lv.cox.net 03.07.05, 07:52 Pracowalam w sharmie przez rok, tam nie ma zadnych aquaparkow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: albatros.d1 Re: Aquapark w Sharm? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.07.05, 10:07 właśnie wróciłem z Sharmu.Aktualnie trwa budowa ( dość zaawansowana ) aquaparku na tyłach hotelu Hilton Dreams w Naama Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: binkaaa Re: Aquapark w Sharm? IP: *.sm-rozstaje.pl 05.07.05, 09:30 Droga "musi" - mam do Ciebie pytanie ponieważ zastanawiam się nad wyjazdem do Egiptu na rok, do pracy. Czy mogłabys mi napisać co robiłaś (gdzie i jako kto pracowałaś) i ile tam można zarobić? Będę bardzo wdzięczna za Twoją odpowiedź. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś