Dodaj do ulubionych

hilton long beach czy alibaba?

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.05, 16:30
proszę o info, może był ktoś w obu hotelach i ma porównanie?
z góry dzięki!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: juss Re: hilton long beach czy alibaba? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.05, 16:45
      no pewnie,ze Hilton !
    • Gość: Basia Re: hilton long beach czy alibaba? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.05, 16:50
      Tylko Alibaba. Zresztą zobacz sama:))))
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=622&w=11486887&v=2&s=0
      • cairo7 Re: hilton long beach czy alibaba? 28.07.05, 16:54
        W Hiltonie nie byłem,ale Alibabe polecam.Możesz korzystać ze wszystkiego na
        trzech hotelach w ramach all in.W związku z tym dużo sportu i wieczornej
        rozrywki.Nie ma czasu na nudę.Aqapark po drugiej strony ulicy<neckermanki i tui
        gratis>Mała rafka na plazy Jasmin....mogę rozwijać wątek,
        • Gość: viva do cairo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.05, 15:01
          rozwiń proszę! tylko mała rafa? a przy samej alibabie nie ma:(?
    • Gość: kasia Re: hilton long beach czy alibaba? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.07.05, 17:10
      Widziałam oba. Alibaba.
      • mwm Re: hilton long beach czy alibaba? 29.07.05, 12:35
        A ja polecam Hilton Long Beach. Cudowny hotel! Wspaniala plaza i rafa! No i
        kawalek od centrum - a wiec bezpieczniej.

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=14938&w=8353119
    • Gość: viva Re: hilton long beach czy alibaba? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.05, 15:41
      podnosze, bo nadal nie wiem co wybrac?
      pomocy!!!!!
      Kasiu- dlaczego alibaba? co bylo nie tak w hlb?
      albo (do innych)dlaczego hilton
      • Gość: kasia Re: hilton long beach czy alibaba? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.08.05, 17:06
        W czasie mojego krótkiego (na szczęście) pobytu w Long Beach wszędzie łazili
        pijani Rosjanie, w gustownych majtkach kąpielowych wypinający swoje owłosione
        klaty i wielkie brzuchy. Zaczepiali każdą kobietę. może akurat ja tak trafiłam?
        • Gość: viva Re: hilton long beach czy alibaba? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.05, 17:27
          hahaha, cali Ruscy!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka