kotekj1 17.11.05, 18:27 czy ktos zna jospeha z el gouny, pracuje w restauracji dunes w downtown?? bardzo prosze o odpowiedz! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mroofcia85 Re: joseph elgouna 21.11.05, 16:31 Ja znam dwóch mniej więcej, byłam w tej restauracji kilka razy. Takich kelnerów dokładnie. Starszego i młodszego. Ten młodszy nawet chciał ze mną iść na dyskotekę, ale jakoś nic z tego nie wyszło :). A czemu pytasz? PS. To który to ten Joseph? Odpowiedz Link Zgłoś
kotekj1 Re: joseph elgouna 21.11.05, 20:45 no ten w dunesie, to wysoki, bardzo szczuply z zielonymi oczami...? czy to ten?bo ja z nim poszlam na imprezke i nadal utrzymujemy kontakt,ale chcialam sie dowiedziec czy on tez inne dziewczyny zaprasza...jak tak to dam sobie spokoj!ma 27 lat, wypisuje czeki. jak masz na imie? ps.dziekuje z gory za szczera odpowiedz! Odpowiedz Link Zgłoś
kotekj1 Re: joseph elgouna 21.11.05, 20:51 i jeszce jedno;kiedy to bylo?i jak to bylo, jezeli to ten, mozemy pogadac na gg, podam ci numer jak chcesz. Odpowiedz Link Zgłoś
pijtafanta Re: joseph elgouna 21.11.05, 23:43 Ja go znam. To drań! Nie dość, że ciągle bawi sie kostka Rubika i dłubie w nosie, to jeszcze podczas całowania slini sie jak pies i strasznie sapie!!! A poza tym on jest zonaty z Ohidą Banzirą, taka tleniona Egipcjanka, co często za nim sie plącze. Odpowiedz Link Zgłoś
kotekj1 Re: joseph elgouna 22.11.05, 09:31 kostka rubika????to niezle...!tleniona egipcjanka?nie ma takiego imienia!no ale dobra, czekam na wiecej szczegolow, czy to napewno ten sam koles?! Odpowiedz Link Zgłoś
ella19 Re: joseph elgouna 22.11.05, 09:41 KotekJ,przeczytaj sobie jej poprzednie posty i nie sluchaj,robi sobie z Ciebie jaja. Odpowiedz Link Zgłoś
mroofcia85 Re: joseph elgouna 22.11.05, 12:13 To było w lipcu. próbował coś gadać po Polsku "Jesteś bardzo piękna" itp. Tylko mi jekoś nie wyglądał na 27 lat... Może ja mówię o tym drugim... Ale chyba jednak o tym samym myślimy. Tylko on rzadziej wypisywał rachunki i wydawał się młodszy. A ja mam na imie Magda. Tylko nie rozmawiaj z nim o mnie, ok? Nie chce żeby ktoś wiedział że o nim gadam na forach :). Pozdrawiam Magda Odpowiedz Link Zgłoś
mroofcia85 Re: joseph elgouna 22.11.05, 12:32 A masz może jego zdjęcie? Jakbyś wysłała mi na e-maila (mroofcia85@gazeta.pl). Zachowam dla siebie Odpowiedz Link Zgłoś
kotekj1 Re: joseph elgouna 22.11.05, 12:55 ok!wysylam ci zdjecie za 5min, prosze powiedz szcerze czy to ten z toba gadal czy ten drugi, starszy i jka to bylo!czy masz jego mejla?nic mu nie powiem! Odpowiedz Link Zgłoś
kotekj1 Re: joseph elgouna 22.11.05, 13:19 juz ci wyslalam!napisz jeszcze jak pamietasz daty kiedy tam bylas, ja w czerwcu! Odpowiedz Link Zgłoś
kotekj1 Re: joseph elgouna 23.11.05, 18:27 hey mroofcia, zniknelas jakos!czy dostalas mojego mejla???proszer odpowiedz! Odpowiedz Link Zgłoś
mroofcia85 Re: joseph elgouna 23.11.05, 18:49 Wiesz co możesz być spokojna raczej mi go nie przypomina. Gdzieś jakbym go widziała ale nie gadałam z nim. Pozdrawiam Mroofcia Odpowiedz Link Zgłoś
kotekj1 Re: joseph elgouna 23.11.05, 19:05 to fajnie, a moze to byl ten starszy?jescze jeden jest taki mlodszy, tylko ze nizszy!a juz myslalam!bo ja wlasnie go uczylam tych polkich slow, moze tez nauczyl tych kolegow!;)w kazdym razie przestal sie odywac, wiec dam sobie spokoj. dziekuje, m Odpowiedz Link Zgłoś
a_ciasteczko Re: joseph elgouna 24.11.05, 01:46 Kotek, Ty naprawde liczyłas, ze cos wyniknie z Twoich randek z Josephem????? Buhahahahahahahaha......... Mysle, ze Joseph ma takich jak Ty na peczki. Odpowiedz Link Zgłoś
kotekj1 Re: joseph elgouna 24.11.05, 09:47 pewnie tak!choz widzialam szczesliwe pary egipcjan z turystkami, to oni chyba nie sa dla mnie! Odpowiedz Link Zgłoś