ewa.m3 05.02.07, 01:39 Moze ktoS mnie poratować planem tego hotelu,czytam co chwilę że hotel się rozbudowuje,czy to nie przeszkadza?Może ktoś ma najświeższe wiadomości jak tam teraz jest?ja lecę 25.02 z góry dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
batirek Re: El Faraana Club-plan hotelu 05.02.07, 07:55 podbijam wątek.Szukam jak najwięcej informacji na temat tego hotelu.Jadę 11.02.na 7 dni Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
liseks Re: El Faraana Club-plan hotelu 06.02.07, 07:33 hotel fajny, animacje na okrągło ( po włosku ), dobre jedzenie pod Włochów, przepiękna rafa przy plaży ( Ras um Sid jest uważana za jedną z najładniejszych raf ), plaża ładnie zagospodarowana. Podobno remont skończyli ale nie mam jak potwierdzić informacji... Hotel, w którym się nie da nudzić...jesli z dziećmi to jak najdalej od basenu pokoje. Odpowiedz Link Zgłoś
scubadiving Re: El Faraana Club-plan hotelu 06.02.07, 22:20 Calkiem nowe opinie o hotelu znajdziesz na stronie: www.travelzone.pl/?show=hotele&hotelID=421 Odpowiedz Link Zgłoś