mexicana.pl 19.05.09, 17:16 nurkowanie(intro)jakie biuro dysponuje polskim instruktorem w sharm Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
olala_o Re: nurkowanie 19.05.09, 18:43 hej Ja korzystałam w tym roku ( kwiecień) z polskiej bazy w Sharm 'Nautica' Jestem bardzo zadowolona.Polecam nie mam zastrzeżeń www.nautica.pl/egipt/Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
szaga33 Re: nurkowanie 20.05.09, 22:14 Również polska kadrę ma www.divingpro.pl Fajna, profesjonalna ekipa. Polecam, bez zastrzeżeń, punktualni, potwierdzenia wyjazdów wieczorem dnia poprzedniego na smsa, w razie spóźnień informują :) Odpowiedz Link Zgłoś
fantasticmysiapysia nurkowanie, a aparaty na zeby 21.05.09, 09:16 mój syn ma stały aparat na zęby czy w takim razie nie będzie problemu z nurkowaniem? Potrafi rurkę trzymać, ale czy nie będą robić problemów na miejscu? Odpowiedz Link Zgłoś
magda_magda_1 Re: nurkowanie, a aparaty na zeby 21.05.09, 16:27 www.coraldivingclub.com/ Mozna zglosic sie bezposrednio, wtedy unikniemy placenia za posrednictwo przez biuro podrozy. Pytac o Pania Sabine - Polka prowadzaca tutaj kursy Odpowiedz Link Zgłoś
wojtek37k Re: nurkowanie, a aparaty na zeby 21.05.09, 20:31 fantasticmysiapysia napisała: > mój syn ma stały aparat na zęby czy w takim razie nie będzie problemu z > nurkowaniem? Potrafi rurkę trzymać, ale czy nie będą robić problemów na miejscu > ? Nie bedzie żadnych problemów , aparat na zębach niczemu nie bedzie przeszkadzał w nurkowaniu . Pozdrawiam Wojtek Odpowiedz Link Zgłoś
fantasticmysiapysia Re: nurkowanie, a aparaty na zeby 22.05.09, 23:19 dzięki :)) Odpowiedz Link Zgłoś
wojtek37k Re: nurkowanie 24.05.09, 13:52 lajf_entusiast napisała: > Ok - to apropo kadry - a... miejsca? Gdzie najlepiej nurkować w Egipcie? > Napiszcie, które miejsca zainteresowały was najbardziej, z którymi macie > najlepsze wspomnienia, które są warte odwiedzenia, a których unikać. Jest to dl > a > mnie ważne, gdyż w wakacje wybieram się do Egiptu - nurkuję rekreacyjnie i > ostatnio udało mi się wreszcie skompletować nowy sprzęt- ponieważ po odbyciu > researchu po sklepach w divezone.pl mieli chyba najlepszą ofertę i można było > prowadzić negocjacje - więc jak? > Mogę liczyć na wasze opinie? > I jeszcze jedno - gdzie mogę szukać kursów nurkowania dla... dzieci? Czy > istnieją takie w ogóle? pozdrawiam Mam dwoje dzieciaków , jedno ma 14 lat i od 3 lat licencję nurkową , drugie ma 10,5 i teraz licencję bedzie robić . Zasadniczo każde dziecko powyżej dziesiątego roku życia może nurkować na licencji Junior OWD , powyżej dwunastego roku na normalnym OWD . Każde centrum nurkowe PADI może taki kurs przeprowadzić , z drugiej strony nie każde centrum ma kadre która ma cierpliwość oraz chęć uczyć dzieci . Napisz gdzie mieszkasz , znajomi prowadzą specjalne zajecia dla dzieci , może będę mógł pomóc :-) Pozdrawiam Wojtek Odpowiedz Link Zgłoś
wojtek37k Re: nurkowanie 24.05.09, 15:46 Jeśli Kraków to co się nasuwa mi na myśl to centrum Nautica , wydaje się , że kto jak kto ale oni podejmą się wyszkolić dzieciaki . Ja sam mieszkam w innym regionie , więc zbyt wielu baz nie znam w okolicy Krakowa Pozdrawiam Wojtek Odpowiedz Link Zgłoś