Gość: mała IP: *.dynamic.chello.pl 13 lat temu czy ktoś orientuje się gdzie w Warszawie można kupić domowy ozonator powietrza, mimo wietrzenia mieszkania jest jakiś niemiły zapach po zamknięciu okna (tylko w jednym pokoju) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: iza Re: ozonator powietrza IP: *.dynamic.chello.pl 13 lat temu a ile płacisz Odpowiedz Link Zgłoś
kobiecepogaduchy Re: ozonator powietrza 12 lat temu Proponuję kupno ozonatora. Pytania proszę kierować na tiens.programy@interia.pl. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
4te-nor Re: ozonator powietrza 12 lat temu Polecam ci ozonator o wydajności 500mg/h model FM-500. U mnie się sprawdza znakomicie przy tego typu wypadkach dodatkowo można sobie ozonować klimatyzację samochodu. Odpowiedz Link Zgłoś
blueplanet Re: ozonator powietrza 11 lat temu Ja polecam generatory ozonu Blue Planet, solidnie wykonane, wytrzymałe na trudne warunki i co najważniejsze to potwierdzona wydajność produkcji ozonu. Nie zwlekaj, wejdź na sklep ozongenerator.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 564636784 Re: ozonator powietrza IP: *.dynamic.chello.pl 10 lat temu W warszawie tzn z dostawą do warszawy? Ja kupilam w zdrowiemojapasja.pl/pl/p/Ozonator-Jonizator-wody-i-powietrza-ZY-H103/209 i dojechało. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maho Re: ozonator powietrza IP: *.dynamic.chello.pl 10 lat temu kupilem w tym samym sklepie zdrowiemojapasja.pl/pl/p/Ozonator-prog ramowalny-N202C/379. dobry nie popsul sie jak ostani moj z innego sklepu Odpowiedz Link Zgłoś
jagna257 Re: ozonator powietrza 9 lat temu Ja mam taki. Teraz jak tak gorąco, włączam na 15 minut i powietrze czyste jak po burzy. domsary.eu/oczyszczacz-powietrza-gl-2100/p-19566225 Odpowiedz Link Zgłoś
eulaliazdomu Re: ozonator powietrza 6 miesięcy temu Używa któraś ozonatorów? Umie to usunąć ostry zapach stęchlizny? Odpowiedz Link Zgłoś