Gość: M@ROL IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21 lat temu biehrzemy przepisze kapahry .. dodajemy .. jak nie mamy kapahrów .. dodajemy stare .. Ziemniaki .. - Wuala !! Bon Apetit !! Pyhry z Dżemem !! Przypalaj z M@rolem .. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: trzy Re: Gotuj taniej IP: 213.77.20.* 21 lat temu Zrobiłam szwajcarską zapiekankę. O mało nie zatrułam siebie i narzeczonego :> Skończyło się na nocy pełnej niespodzianek kiblowych. Zapiekanie śmietany to nie jest najlepszy pomysł dla żołądka :> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Gotuj taniej IP: *.chello.pl 21 lat temu bo to stara smietana byla... Grisza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trzy Re: Gotuj taniej IP: 213.77.20.* 21 lat temu E am stara, dwunastka! ;) Z Biedronki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: OLKA 50 KG !!!!! ?!?!?!?! IP: 212.160.138.* 21 lat temu 50 KILOGRAMÓW ZIEMNIAKÓW ??? do gularzu po gospodarsku????!?! YZEZOO!!!Jak długo się je to danie? Miesiąc - dwa??? A swoją drogą... przepisy te sa przedstawione w "poradniku ..." z tym samym błędem (50 KG). Więc nie ma co się dziwić, że bezmyślne kopiowanie w tym kraju jest codziennością... ech... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yaga Re: 50 KG !!!!! ?!?!?!?! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21 lat temu 50 dkg, a nie kg Odpowiedz Link Zgłoś
zuziak2 Re: 50 KG !!!!! ?!?!?!?! 21 lat temu Mi odpowiadają te przepisy!!! Więcej takich artykułów proszę! :-) Taka sugestia :-))) Do tej pory upiekłam zapiekankę Szwajcarską i była pyszna!!! Polecam gorąco. Teraz chcę wypróbować zupę ogórkową, nigdy jej nie gotowałam, a ten przepis jest bez mięsa, co bardzo mi odpowiada na lato. Może zamieścicie jakieś niedrogie i oryginalne przepisy na imprezkę urodzinowo-grillową????????? Pozdrawiam całą redakcję Zuzanna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ryś Szw3ajcarska Zapiekanka IP: *.adsl.inetia.pl 21 lat temu Bardzo, Bardzo dobra zapiekanka. Polecam wszystkim. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karolina Re: Gotuj taniej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21 lat temu "Gotuj taniej" to naprawdę świetna propozycja! Jestem początkującą kucharką. Bardzo podoba mi się, że przepisy nie są skomplikowane. Robiłam do tej pory krem z kalafiora i zupę pomidorowo-cebulową - cała rodzina zajadała się :) Wszyscy mówili, że "pyszne" i "takie...inne".. Dziś zamierzam zrobić tort truskawkowy:) Czekam na kolejne przepisy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mimi Re: Gotuj taniej IP: *.chello.pl 21 lat temu 4.50 za porcje kurczka czyli 14zł za jeden obiada(bez dodatków). sloro to jest taniej to ile płacicie normalnie? Chyba jednak w nie znacie realiów życia w warszawie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jak mi czarzasto! Fajnie! Wracamy do lat 80-tych! Kryzys! IP: *.jjs.pl 21 lat temu To były czasy! Chodziłem do szkoły :) Pamiętam, kawior z ogórka, dżem pomarańczowy z dyni. Dobra rada z Ekspresu Wieczornego, by pranie robić w wodzie po myciu się. Wkrótce porady: gdzie kupić papier toaletowy i akumulator. Razem zawołajmy: PROGRAM SLD PROGRAMEM NARODU! MYŚL HAUSNERA ŹRÓDŁEM DOBROBYTU MAS PRACUJĄCYCH! SUMIENNĄ I WYDAJNĄ PRACĄ UCZCIMY POSTANOWIENIA KONWENTU SLD! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pl Re: Fajnie! Wracamy do lat 80-tych! Kryzys! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21 lat temu "Jak mi czarzasto" Odpowiedz Link Zgłoś
femmefatale Re: Gotuj taniej 21 lat temu no rewelacyjne. wszystkie przepisy z mąką i śmietaną. cud miód i orzeszki.w sezonie, kiedy tonę warzyw można kupić za grosze i przyrządzić TAKIE cudne kolorowe, zdrowe, a nie ciężkie i tuczące dania.. i świetne porady. śmietane taką zastąp inną albo mąką. a może przestań zagęszcz.. zupy? ot? dla zdrowia i urody i smaku? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siwka Re: Gotuj taniej IP: 83.175.158.* 21 lat temu bo to jest Poradnik Domowy! - olewka, każdy przepis można odchudzić i jest ok. Poza tym to polska święta tradycja: śmietana i mąka, mąka i śmietana, tfu. Na szczęście wszystkie tradycje można mieć głęboko! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smakiswiata.com Gotuj taniej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18 lat temu ja polecam wszystkim moje przepisy:) pl.youtube.com/smakiswiata Odpowiedz Link Zgłoś