Gość: gosc IP: *.atman.pl / *.atman.pl 21 lat temu Czy ktos z Was ma jakis sprawdzony sposob na czyszczenie szklanej kabiny prysznicowej? Jedne plyny nie usuwaja osadu inne z kolei czyszcza dobrze ale zostawiaja smugi . Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: daro Re: czyszczenie kabiny, please ! IP: 193.24.24.* 21 lat temu Używaliśmy płynu ravak-a( był w porządku), a ostatnio po prostu spłukałem szyby preparatem "cilit kamień i rdza", czyściłem z użyciem szczotki... po czym całość spłukałem... ja to ja...ale żona nie miała zastrzeżeń... i to mnie zdziwiło najbardziej ;-) Przy czym po myciu stosujemy preparat ravaka do odnowy warstwy która niby ma utrudniać tworzenie się smug.... Odpowiedz Link Zgłoś
kumika Re: czyszczenie kabiny, please ! 21 lat temu Nie ma nic lepszego jak środek czyszczący do łazienek- BEST- firmy Schneider - kosztuje 2,65 zł - skutecznie usuwa brud,kamień, rdzawe zacieki, osady z mydła . Nie pozostawia zacieków ! Zapewniam rewelacja!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
sylvaja Re: czyszczenie kabiny, please ! 21 lat temu ja proponuje na gabke naloz cif wyszoruj dobrze drzwi potem splucz a na koniec spryskaj plynem do szyb i wytrzyj do slucha recznikami papierowymi.Kamien zejdzie i szyba bedzie bez smug.POzdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: czyszczenie kabiny, please ! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21 lat temu Nasze odkrycie roku:) to płyn firmy FROSCH,z kwasem z pestek winogron do kabin prysznicowych,cena 7 zł w takiej butelce ze spryskiwaczem,coś koło 700ml, efekty zaskakujące,w dodatku nic nie trzeba robić,ja to kupiłam w Auchan. Odpowiedz Link Zgłoś