Gość: Pomarańczka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20 lat temu "Zrezygnuj z windy"-jak sie przespaceruje troche na moje 9 piętro to z pewnoscia poprawie forme ;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
klef Re: Celuj w cellulit 20 lat temu nie mam pieter ale za to beznadziejny przypadek i niewierze w "wynalazki" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Celina Re: Celuj w cellulit IP: *.chello.pl 20 lat temu Ja też nie wierzyłam ale spróbowałam Lipozone i teraz wierzę Odpowiedz Link Zgłoś
asiencja86 Re: Celuj w cellulit 19 lat temu Ratunkuuu! znowu to samo :-((( Cały czas mam problem z zachowaniem sylwetki. Lato w pełni a ja przed kompem. Kumpela ostatnio poleciła mi siłownie , byłam dwa razy ale ogolnie porażka. Szukam czegoś, żebym nie musiała z tymi wszytskimi miśkami na jednej sali ćwiczyć, bo zwariować można ;-))) Czy ktoraś z Was probowała tego? allegro.pl/item217365317_fitness_na_wakacje_schudnij_z_ttf_hit_z_usa_.html I jakies pasy jescze byly ale nie moge znalezc teraz adresu. Kurde, no juz nie wiem czego mam probowac:-( HELP ME!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iza Re: Celuj w cellulit IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20 lat temu Sięgaj po: chude mięso i wędliny; a poniżej napisane: Unikaj: mięsa i wędlin Chude mieso to juz nie mieso??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hubertus81 Re: Celuj w cellulit IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20 lat temu a ciekawe jak wcierać te "specyfiki" dwa razy dziennie? Rano o 6.00 jak wstaję i przygotowuję się do pracy? czy może w czasie śniadanka w pracy? wywale nagie cielsko i zacznę wcierać te wszystkie kremiska... Zostaje tylko wieczór.. czyli w sumie to tylko raz dziennie :(:(:( a co do diety...to co mają zrobić osoby, które są alergikami na nabiał: zero mleka, jogurtów, jajek itp. takie osoby to mają problem z ułożeniem diety... taki to zostaje tylko 2 h na siłowni i ciemny chlebek... pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
zielony_listek Re: Celuj w cellulit 20 lat temu Co do preparatów, to kiedys stosowałam pierwszy z wymienionych w artykule. Co wieczór po prysznicu wcierała w uda żel, na to folia spożywczą. Wyśmiewających się domowników najlepiej olać :-) Wcale nie było ciężko narzucić sobie reżim, to trwało ledwie kilka minut. Gorzej, że ten preparat starsznie ziebi skórę (ale nie podrażnia) i ja zaraz się musiałam kocami owijać :-) Po dwu tygodniach efekt był wspaniały. Co prawda cellulit wrócił, ale na lato było OK. Co do diety, to ja akurat zaczęłam dietę pt. kasza jaglana (bardziej dla oczyszczenia organizmu, niż schudnięcia), ale po trezch dniach to jeszcze efektu nie ma. Pozdrawiam zielony_listek Odpowiedz Link Zgłoś
zielony_listek kasza jaglana 20 lat temu Przez tydzień stosowałam diete z kaszy jaglanej + pomidor lub jakieś warzywa. Jadłam tego sporo, tak żeby się naprawde najeść (głodowki nie dla mnie),kilka razy odstępstwa (np. kanapki albo raz zwykły obiad). Efekt? Jakieś 4 kilo mniej i brzuszek płaski :-) pozdrawiam zielony_listek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: kasza jaglana IP: *.crowley.pl 19 lat temu napisz coś więcej o tej diecie? Gotowałaś kaszę i na kroiłaś pomidora? Ile tego dziennie zjadałaś? Ja mam własnie jakieś 4kg do zrzucenia ... Odpowiedz Link Zgłoś
mataharii Re: grunt to nie przejmować się 20 lat temu Nie przejmować się niczym, to nie ma znaczenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jagódka Re: Celuj w cellulit IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20 lat temu Miałam ogromny problem ze zbędnymi kilogramami i celulitem po urodzeniu dziecka. Przez dwa lata próbowałam różnych diet i wszystko na nic. Chudłam raz mniej, raz więcej , ale zawsze wystąpywał efekt jo-jo. Przeszłam na dietę, w kórej dominują w/w potrawy, ułozyłam sobie jadłospis i po 3 miesiącach schudłam 10 kg i znacznie zredukowałam celulit. Obecnie przy wzroście 163 cm ważę 49 kg i utrzymuję juz taka wage od prawie roku. Nie męczę się, nie głoduję, po prostu troche zmieniłam swoje menu. Polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gagapaw1 Re: Celuj w cellulit IP: 80.50.49.* 20 lat temu a co możesz o tejdiecie napisać? Jestem jej ciekawa. Sama walczę ale... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Natalka Re: Celuj w cellulit IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20 lat temu Jaógdka prosze powiedz jaki miałaś jadłospis to dla mnie bardzo wazne prosze !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta Re: Celuj w cellulit IP: *.ols.vectranet.pl / 62.29.133.* 20 lat temu Czy nie ma innych sposóbów na pozbycie się celulitu??!! Uprawiam dużo sportu, nie jem słodyczy bo nie mam na to czasu, a obiadki też jem skąpe i mało kaloryczne, więc nie wiem co jeszcze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Acomitam Re: Celuj w cellulit IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19 lat temu Sport, picie duzej ilosci wody, dieta i jakis kremik, ktory ujedrni skore. Ja uzywam Cellu Sculpt, ale zanim wetre w siebie krem robie peeling kawowy (domowej roboty). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: Celuj w cellulit IP: *.crowley.pl 19 lat temu peeling kawoy własnej roboty??? Napisz coś więcej! Plisss ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mgd Re: Celuj w cellulit IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 20 lat temu ja też mieszkam na 9...można schudnąć na samą myśl o takich codziennych wspinaczkach, no nie? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mała Re: Celuj w cellulit IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20 lat temu a czemu nigdy nikt nie pisze, czy można nakładać krem antycelulitowy bez zmywania poprzedniego kremu? przecież te specyfiki strasznie wysuszają skórę! po kąpieli muszę użyć kremu nawilżającego. ale czy mogę potem posmarować się tym przeciw celulitowi? czy to ma sens? czy jeden krem nie będzie blokował działania drugiego? Odpowiedz Link Zgłoś
plutus Re: Celuj w cellulit 20 lat temu a nie najlepiej tym antycellulitisowym posmarować sie po kąpieli - przecież można część ciała jednym kremem, a część innym :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: meg Re: Celuj w cellulit IP: *.aster.pl / *.aster.pl 20 lat temu Mi celulitis rozpoczely pigulki antykoncepcyjne, wczesniej nie mialam z tym w ogole problemu, a teraz ... fakt jeszcze komp mi pomaga, 10-12 godzin dziennie przed kompem i samochod wiec z ruchem slabo :| a celulitis zagrzewa miejsce na moich posladkach i zaprzyjaznil sie z udami, jeszcze powinien zbratac się z brzuchem i rękami , a byłaby prawie celulitisowa rodzinka :| Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: noga Re: Celuj w cellulit IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20 lat temu Tylko dla pozbycia sie cellulitu nie decydujcie sie na agyptosa bo nie działa tak jak wszyscy zapewniaja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: J. cellulit IP: *.devs.futuro.pl 20 lat temu nie wierzcie tym radom, to nie działa juz probowałam. jazda na rowerze, pływanie, drogie kremy, masowanie, jedzenie cytrusow... jedyne w co teraz byłabym w stanie uwierzyć, to że dzialaja jakies drogie zabiegi w gabinetach kosmetycznych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jolka Re: Celuj w cellulit IP: *.veranet.pl 20 lat temu Polecam Vacu well studio w krakowie na ul.urzedniczej 26.nie ma sladu po cellulicie i noszę spodnie dwa rozmiary mniejsze. Odpowiedz Link Zgłoś
eva_84 Re: Celuj w cellulit 20 lat temu Ile taka frajda kosztuje? i le razy trzeba z tego korzystac? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ello Re: Celuj w cellulit IP: *.aster.pl 20 lat temu mi napewno pomoze na chore kolana. Ja nigdy nie moge sie przelamac i regularnie np cwiczy. Brawa dla pan ktorym udaje sie to robic - musza byc niezwykle wytrwa;e ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mariposa Re: Celuj w cellulit IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20 lat temu Witam!!! Ja wojuje z celulitem o kilku lat - nie jestem typem skrupulatnym i systematycznym - wiec bywało róznie - (to co robiłam to masaże pillingiem - cieply zimny prysznic - drogawe kremy i wcieranie) kończyło się na umiarkowanej poprawie i zawieszeniu broni. Ale teraz znalazłam rozwiązanie idealne- masażyste!!! Godzina 2 x w tygodniu !!! - jestem po 4 zabiegach i nie poznaje własnych nóg! Fakt ze sa trochę sine miejscami - bo rozbijanie cellulitu to nie lada walka! Ale efekt rewelacja! A to że jeden zabieg to wydatek rzedu 40 zł- mobilizuje mnie do pillingu, zimnych tuszy pod prysznicem, biegania po schodach i ograniczenia moich kochanych serów. Jeżeli chcecie naprawdę z nim wygrać to najlepsze rozwiazanie - silne mechaniczne działanie!!! Ludzkich rąk. JEstem naprawde pod wrazeniem efektow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: talida Re: Celuj w cellulit IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20 lat temu a wcelowalam w cellulit Zelem Ziaji i widze juz wielka poprawe ( po 4 tyg, spodnie zaczęly mi sie zsuwac z pupy, w sposob widoczny znika cellulit pod pupa, , brzuszek jest o niebo gladszy ! i zniknęly biale rozstepy u gory łydki!!!!! Moja corka natomiast pozbyla sie swiezych rozstepów za pomoca zelu Bielendy ( a stare rozstepy mocno ale to mocno sie zminiejszyły!!!). Nie stosuje zadnej diety, wcieram żel tylko wieczorem.Kuracja nie jest kosztowna ale skuteczna,Acha schuidlam przy tym ok 1 kg. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: carolina talida IP: *.chello.pl 20 lat temu podaj proiszę dikładne nazwy tych kosmetyków, których używacie z córką :) Dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: talida Re: talida IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20 lat temu ja stosuję: " Zel wysczuplający z kompleksem antycellulit" z serii Lipocell bloker( pomarańczowe opakowanie, najtańszy jest obecnie w Auchan- za niecale 8 zl)- firma produkująca - ZIAJA. Natomiast córka: "Zel wyszczuplajacy- zielona herbata" firmy BIELENDA. Jest to żel chlodzący, wysczuplający i zarazem przeciw rozstępom.Kosztuje ok 10 zl. Carola, obie jestesmy bardzo zadowolone.Mój zel wchlania sie szybciej ma piekny pomarańczowy zapach, natomiast żel córki jest nieco gęściejszy, ma zapach zielonej herbaty z bardzo dysktetną nutką mięty.Zycze powodzenia i widocznych efektów, jesli zdecydujesz sie na ktorys z nich:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dr Re: Celuj w cellulit IP: *.range86-143.btcentralplus.com 20 lat temu NIestety moje Panie celulitis nie jest do wyleczenia w 100%. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: daigb Re: Celuj w cellulit IP: *.teleton.pl 20 lat temu to nas pan pocieszyl... a niech pana! ;P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: Celuj w cellulit IP: *.wroclaw.mm.pl 20 lat temu Zastanawia mnie jedno, dlaczego tak rzadko pisze się o przeciwskazaniach w stosowaniu niektórych preparatów (na opakowaniach nie znalazłam nigdy żadnej informacji na ten temat), a tymczasem dość drogo specyfik antycellulitowy z Oriflame i Avon powiększył u mnie naczynka. Mam skórę płytko unaczynioną, wszelkie mocne masaże oraz kofeina zawarta w wielu kosmetykach wpłynęło na stan mojej skóry niekorzystnie. Dowiedziałam się jednak trochę za późno, co jest przyczyną przybywających pajączków. Poza tym prawie nigdy nie słyszałam o tym, że mając cellulit, powinno się zapomnieć o opalaniu, bo zbytnie ciepełko jest dla skórki pomarańczowej także niewskazane. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zetka A ja się nie chcę odchudzać...! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20 lat temu Słuchajcie, może to dziwne, ale ja mam cellulit, a wcale nie mam nadwagi. Wręcz przeciwnie - mam niedowagę, od zawsze. A jednak na udach pojawiła się jakiś czas temu skórka pomarańczowa. Nie stosuję żadnych preparatów na to diabelstwo, bo wszystkie wyszczuplają ,a ja już i tak jestem szczupła... I co Wy na to? Są jakieś sposoby dla chudzielców z cellulitem? Zetka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Celuj w cellulit IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20 lat temu Wiem o czym piszesz:) mieszkam na 10:) na 5 mam zadyszkę, a na finale ledwie zipię. A jak mam jeszcze ciężkie torby z warzywniaka to dopiero jest nieżle. Wybieram z reguły windę:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jjgyf Re: Celuj w cellulit IP: *.siec2000.pl 20 lat temu Racja:) Też mieszkam na 9 piętrze i jest nieźle jak tak sobie ide. ale jak de ze szkoły i mam jeszcze taszczyć ciężki plecak na plecach to rezynuje:| Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Julia Celuj w cellulit IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19 lat temu No cóż, ja też akurat na 9 piętrze mieszkam, codziennie do szkoły noszę pełno książek itp. więc raczej mi sie tak nie chce spacerować, poza tym to głupio wygląda o.o" co zrobić, żeby zimą utrzymać formę? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mamila Celuj w cellulit IP: *.abhsia.telus.net 19 lat temu Walczylam bezskutecznie z cellulitem kilka lat. Wydalam mase pieniedzy na roznego rodzaju kremy,a cellulit jak byl tak jest. Mysle,ze tylko zabieg chirurgiczny ,polegajacy na podciagnieciu skory na udach moglby radykalnie pomoc,nic wiecej. Znam to z wieloletniego doswiadczenia. Nie wiem tylko,czy takie zabiegi ktorys z chirurgow wykonuje. Chetnie bym sie mu poddala,bo to bardzo kobiete szpeci. Odpowiedz Link Zgłoś
13g3 Celuj w cellulit 19 lat temu Świetne są balsamy ATW są bez kofeiny a to duża zaleta. Więcej inforacji na temat tych produktów znajdziecie na www.atw.warszawa.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: konsultant Re: Celuj w cellulit IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19 lat temu Takze polecam kosmetyki A.T.W . Zapraszam na kosmetyki-atw.info Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kakunek Re: Celuj w cellulit IP: *.derbynet.pl 19 lat temu A ja polecam nutrikosmetyk Inneov Cellulit - proszek, który rozpuszcza się w wodzie i pije dwa razy dziennie, a który w ciągu trzech miesięcy zlikwidował mój cellulit prawie całkowicie (w połączeniu z dietą i kremami oczywiście). Absolutna rewelacja, poczytajcie sobie na www.inneov-cellulit.pl. Naprawdę polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
aldonka76 Celuj w cellulit / Paniom z Poznania mogę polecić. 18 lat temu Zawsze miałam problemy z cellulitem i już naprawdę zdesperowana zaczęłam szukać jakiegoś rozwiązania w internecie. Zmieniłam dietę i faktycznie trochę pomogło, ale jeszcze długa droga była przede mną. Wtedy trafiłam na ofertę Salonu Venus w Poznaniu (www.figuravenus.pl). Postanowiłam zaryzykować i wykupiłam karnet na masaże Rollen. Słuchajcie dziewczyny - po prostu rewelacja! W połączeniu z dietą wyniki są naprawdę super - cellulit na udach jest już niezauważalny bez dłuższego przyglądania się - jestem naprawdę zadowolona jak nigdy. :) Z tej radości pozwoliłam sobie nawet w Salonie Venus na Chocolate SPA, po którym moja skóra była świetnie nawilżona i jędrna jak nigdy. Poza tym się niesamowicie zrelaksowałam wtedy. :) Paniom z Poznania polecam to miejsce z czystym sumieniem. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fae Re: Celuj w cellulit / Paniom z Poznania mogę pol IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18 lat temu Brzmi jak marketing szeptany ;p Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiejjska baba Re: Celuj w cellulit / Paniom dziękujemy za reklam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18 lat temu reklame krypto! Odpowiedz Link Zgłoś
hipo_litka Re: Celuj w cellulit / Paniom dziękujemy za rekla 16 lat temu Czepiacie się reklam, a o takich miejscach skąd się dowiecie? z gazetki Tesco? Ktoś coś zaproponował, do niczego nie zmusza. Gość portalu: wiejjska baba napisał(a): > reklame krypto! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mysia080808 Celuj w cellulit IP: *.chello.pl 17 lat temu Hej! Dziewczyny siorka pracowala we Wloszech i tam wlasnie kupila sobie taka mieszanke ziolowa pomagajaca walczyc z cellulitem i byla faktycznie z niej bardzo zadowolona. Widzialam ze na allegro sie pojawila tez ona. Zastanawiam sei czy jej nie kupic. Ktos sie przylacza razem do tej walki ze mna :) ?? hihi A o to link : allegro.pl/item584853031_numer_1_w_polsce_w_walce_z_cellulit_em_gratisy.html Mi sie wydaje osobiscie ze faktycznie w walce z cellulitem pomoze jedynie jakis specyfika od wewnatrz bo przeciez cellulit tworzy sie wewnatrz i potrzeba specyfiku ktory ma za dzialanie drenaz wewnatrzkomorkowy a nie balsamy ktore dzialaja tylko zewnetrznie. Piszcie co myslicie :)) Pozdraski Odpowiedz Link Zgłoś
hipo_litka Re: Celuj w cellulit 16 lat temu Hej dziewczyny, zapraszam na stronkę dużo fajnych domowych sposobów na cellulit i nowych przepisów w diecie antycellulitowej oraz liczne informacje o zabiegach na cellulit www.na-cellulit.pl pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rubin cellulit usunie tylko cud IP: *.onlink.net 17 lat temu a era cudow dawno minela. Cellulit to choroba tkanki lacznej a nie odkladanuie sie tluszczu.Nigdy nie mialam cellulitu, wystapil dopiero po operacjach wymiany dwoch stawow biodrowych. Zadne diety, gimnastyki i masaze nie pomoga. Odpowiedz Link Zgłoś
hipo_litka Re: cellulit usunie tylko cud 16 lat temu Choroba tkanki łącznej to raczej cellulitis, cellulit natomiast to problem kosmetyczny. Przez to, że te nazwy są tak do siebie podobne, błędnie są wykorzystywane, bo oznaczają zupełnie co innego i w inny sposób się je leczy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monia Wygraj z cellulitem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15 lat temu Temat coraz bardziej aktualny, bo sezon, w którym się odkrywamy coraz bliżej :) Ja od kilkunastu dni używam kremu Cellu-line, który kupiłam na stronie homeofit-lab.com Jestem zadowolona, bo widzę już małe rezultaty i mam nadzieję, że już wkrótce wrócę do gładkiej skóry. Odpowiedz Link Zgłoś