pretensja_19 20 lat temu Dziewczyny! Po wieloletniej walce z tradzikiem zdecydowalam sie na Diane-35. Minal tydzien od stosowania a tradzik nie dosc ze sie anslili to wykwity pojawily sie na rekach i lydkach!Co sie dzieje? POMOCY! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
f.l.y Re: ANTYkoncepcja 20 lat temu Ty nie pytaj tu dziewczyn tylko lec do lekarza... albo ginekolog zmieni Ci proszki, albo dermatolog pomoże uporać się z trądzikiem na tradzik póki co zastosuj mycie twarzy naparem z siemienia lnianego (bez wody i mydla) i naprawde pojdz do lekarza... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Re: ANTYkoncepcja IP: *.pl / *.enterpol.pl 20 lat temu Hej,po antykoncepcji nie dość że masz wysypkę to jeszcze przytyjesz.Mnie przez rok przybyło 10 kg.Tragedia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: daro Re: ANTYkoncepcja IP: *.zgora.dialog.net.pl 20 lat temu Zacznij stosować preparat ziołowy ALVEO. Należy go pić, aby oczyścić organizm oraz smarować twarz. daro30@onet.eu Odpowiedz Link Zgłoś
aasia.k Re: ANTYkoncepcja 20 lat temu jeśli walczysz wiele lat to wiesz że tu nie ma nic od razu. mi diane pomogła po około pół roku stosowania. a siemie i inne cuda... zewnętrznie nie wystarczy jeśli sprawa jest poważna. Odpowiedz Link Zgłoś
pretensja_19 Re: ANTYkoncepcja 20 lat temu po pol roku??? no to mnie zalamalas :((((( Odpowiedz Link Zgłoś
aasia.k Re: ANTYkoncepcja 20 lat temu ale pomogło. a zewnętrznych specyfików stosowałam dziesiątki. aż wreszcie mi jedna mądra baba dermatolog powiedziała dziecko idź po pigułki.teraz biorę już inne i z innych powodów, odpukać walczę z pojedyńczymi krostkami. będzie dobrze, tylko nie od razu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asiunia Re: ANTYkoncepcja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20 lat temu ja slyszalam ze tabletki nie zawsze pomagaja na tradzik, czasami jest potrzebna wizyta u dobrego dermatologa, ktory potraktuje problem powaznie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Joszka Re: ANTYkoncepcja IP: *.pl / *.enterpol.pl 20 lat temu Smaruj się regularnie jogurtem owocowym.Tylko nie truskawkowym.Za 10 lat powinno przejść. Odpowiedz Link Zgłoś
elka116 Re: A miało być pięknie 20 lat temu po tyggodniu na pewno nie zacznie dzialac, moze po paru miesiacach beda efekty? o ile w ogole, a jesli az tak na ciebie dzialaja to idz do lekarza i zmien na inne Odpowiedz Link Zgłoś
bubster Re: ANTYkoncepcja 20 lat temu tabletki nie podziałaja od razu i możesz je mieć źle dobrane - Diane 35 to raczej starszy typ Odpowiedz Link Zgłoś