Dodaj do ulubionych

Robot kuchenny Philips HR 7745/80

20 lat temu
Zastanawiam się na zakupem tego robotu kuchennego - czy ktoś ma go może, jak
się sprawuje, czy jesteście zadowoleni. Nie ma całych metalowych tarcz do
szatkowania warzyw i to mnie właśnie martwi, obawiam się, że mogą
pęknąć "kiedyś" i nie będzie dobrze szatkował warzyw. Poradzcie!!!!!!!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: Judit1213 Re: Robot kuchenny Philips HR 7745/80 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20 lat temu
      A ja polecam. Dziewczyno, ty się nie znasz. Nic się nie rozwali, spokojnie.

~~~~~~~~
      Miłość to nie tylko love story, ale i zadrada
    • anna451 Re: Robot kuchenny Philips HR 7745/80 20 lat temu
      mam i jestem zadowolona.
    • a763 Re: Robot kuchenny Philips HR 7745/80 20 lat temu
      A jak sokowirówka w tym robocie - jest o.k. - czy nie warto kupić ten robot z
      sokowirówką?
      • anna451 Re: Robot kuchenny Philips HR 7745/80 20 lat temu
        i sokowirówka i wyciskacz do cytrusów b.dobre
          Kupiłam w czwartek ten robot Philips i jest b głośny, czy Wasze też są takie
          głośne?
          • Gość: spirea Re: Robot kuchenny Philips HR 7745/80 IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 20 lat temu
            kupiłam dzisiaj robota hr 7768/13.Jest to najnowszy model philipsa, blender,
            szatkownica, maszynka do mielenia, sokowirówka. Robot ma specjalną blokadę
            bezpieczeństwa, że nie uruchomi się, jeśli coś jest źle złożone. Super sprawa.
            Uruchomiliśmy sokowirówkę, która robiła straszny hałas. Po chwili zaczął się
            wydobywać dziwny zapach. Okazało się, że sitko sokowirówki jest niedopasowane
            do reszty i chwiejąc się ścierało dookoła plastik. Jestem wkurzona, bo robot
            kosztował 999 zł, i takie rzeczy nie mają prawa się dziać. Czy ktoś miał
            podobną sytuację???
              jak chodzi teraz ten robot po wymianie sitka - nadal jest b głośny?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka