claudiax 18 lat temu Znacie jakieś sposoby, np zioła albo tabletki..? Nie chodzi mi o cos na poprawe apetytu bo ten akurat mam , ale mimo to nie moge przytyc . Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: pty-sia Re: Jak przytyć?? IP: *.pl 18 lat temu to zrób badania. Może masz np. nadczynność tarczycy. A może są też inne choroby, przy których się nie tyje. A jak w Twojej rodzinie. U mnie zwyczajowo dziewczyny w młodości to szkielety, w późniejszym wieku bardzo tyją. Moja mama zjadała tony słodyczy by utyć, a potem jak bardzo przytyła żałowała - nie polecam. A może siłownia - ćwiczenia na rozbudowanie mięśni? A dlaczego chcesz przytyć? Moje dziewczyny to typowe "szkieleciki" i ponieważ sa takie z natury (na wszelki wypadek tarczycę wykluczyłam), a nie z przesadnego odchudzania, to nie widzę w tym nic złego. A nie w każdym ubraniu ta chudość jest widoczna - zawsze można nosić luxnejsze ciuchy. Odpowiedz Link Zgłoś
claudiax Re: Jak przytyć?? 18 lat temu Badania robie na biezaco..jest ok, takze raczej choroby wykluczam. Moja mama tez szcupła ale dużo niższa..ja mam 167 cm i waze 49, ale w skzole sredniej wazylam 56..wiec tak do 54 kg chcialabym przytyc tylko jak?? Kazdy mi dokucza ze jestem taka chuda i nie mam ksztaltow..np bioderek:(( i wpadam w kompleksy:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rita Re: Jak przytyć?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18 lat temu Jezeli masz apetyt,to jedz mniejsze ilosci,ale czesciej.Zjadaj sniadanie.Pij 2 razy dziennie siemie lniane. Odpowiedz Link Zgłoś
naprawdetrzezwy Zwiększyć masę? Mięśniową? Tłuszczu? 18 lat temu W drugim przypadku wystarczy żreć i nie ruszać się. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: art_desire nie wystarczy!!! IP: *.xdsl.centertel.pl 18 lat temu Ja tak robię całe życie (a trochę już zyję...) Żrę ile wlezie, ruszam się tylko w lecie. I mowy nie ma o przytyciu. Odpowiedz Link Zgłoś
jedenkruczek Re: Jak przytyć?? 18 lat temu To naprawdę trudne, organizm wypracował jakąś swoją równowagę, a teraz ty chcesz ją zmienić, rozumiem, że los kobiety może być związany z jej wyglądem, ale igranie z naturą może być bolesne. Dwie koleżanki u mnie w pracy przyjmowały jakieś środki na "przytycie", i przytyły, ale: 1) zabrało pogotowie - powstał jakiś ucisk w kręgosłupie, ale wyglądało to jak atak serca. 2)nie przytyła równomiernie, po prostu wywaliło jej dolną partię brzucha - z dużo jadła Widzisz nasza cywilizacja naprawdę niewiele wie o działaniu natury, machanizmach działających w człowieku, jeśli rozregulujesz swój organizm to kto ci potem pomoże. Może po prostu znajdź faceta któremu się spodobasz, swojego amatora, jest tyle szczupłych kobiet, którym jest dobrze w życiu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marisa Re: Jak przytyć?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18 lat temu Ja mam 165 i 50 kg. Wszystkie badania wyszły mi Ok. Ale lekarz polecił mi Peritol - 3 razy dziennie. Jadłam jak opętana i faktycznie przytyłam 3 kg. Ale przestałam to brać. Bo nie ma co zatruwać sobie organizmu tabletkami. Trzeba się polubić takim jakim się jest. Pomyśl sobie, że miliony kobiet się odchudzają, żeby wyglądać tak jak ty. A teraz jak się zakochałam, to mam taki apetyt jak nigdy. Ale oczywiście całe te kalorie zużywam na bieżąco, więc raczej nie przytyję :-) Miłość jest lekarstwem na wszystko. Odpowiedz Link Zgłoś