sayonara2 18 lat temu znowu zaczyna sie. na przod i tyl mam dobry nawiew,ale boczne- tragedia. czasami jade jak w samolot w chmurach :-) zadne spryskiwacze przeciw parowaniu nie skutkuja. Moze macie jakis wyprobowany sposob? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
f.l.y Re: zaparowane szyby w aucie? 18 lat temu a nawiew masz ustawiony zewnętrzny czy wewnętrzny? często parują przy wewnętrznym ja ustawiam sobie ciepły nawiew na maxa na początku, zamykając wyloty i zostawiając te na szyby p/t - boczne mi jakoś nie parują czasami pomaga chłodne powietrze z klimatyzacji, ale to doraźnie pomaga też przetarcie szyb od środka ręcznikiem papierowym, zeby usunąć wilgoć no nie wiem, co Ci poradzić..widać co autko, to indywiduum :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: zaparowane szyby w aucie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18 lat temu mój mąż wymieniał też jakiś filtr paliwa? nie jestem pewna ale na pewno jakiś filtr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marta Re: zaparowane szyby w aucie? IP: 89.174.87.* 18 lat temu mi pomogła wymiana filtra kabinowego Odpowiedz Link Zgłoś
claratrueba Re: zaparowane szyby w aucie? 18 lat temu Jeśli to Honda to mogiła, coś w nich nie tak z nawiewem. I w Civic i w CRV. żeby móc w ogóle jeździć używałam sprayu "anty fog" do okularów kupionego w Vision Express. Pomaga oczywiście tylko do ponownego umycia szyb. Pomaga włączenie klimatyzacji, zimą to wyjątkowa przyjemność. Spróbuj tego anty foga. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ssss Re: zaparowane szyby w aucie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18 lat temu wymiń filtr pomaga na 110 Odpowiedz Link Zgłoś
allija Re: zaparowane szyby w aucie? 18 lat temu mnie pomogła dokladnie przeczytana instrukcja, szczególnie w temacie nawiewu. Odpowiedz Link Zgłoś
sayonara2 Re: zaparowane szyby w aucie? 18 lat temu Dziekuje za wszystkie rady. Pomogla wymiana filtra. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sylla do sayonara2? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18 lat temu Ile kosztowała cię ta wymiana i jaki to dokładnie filtr, bo jak wiadomo w samochodzie są różne filtry. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miś Re: do sayonara2? IP: *.ssp.dialog.net.pl 18 lat temu Zapewne filtr kabinowy, wystepuje przy klimatyzacji. Cena filtra parę dyszek, wymiana też pewnie tyle, ale wystarczy zwykle zajrzeć do instrukcji auta i wymienić samemu. Odpowiedz Link Zgłoś
sayonara2 Re: do sylla 18 lat temu filtr kabinowy. Kupilam weglowy 37 zl,zwykle sa tansze.Cena zalezy od modelu auta, producenta filtrow i sklepu, wymienil kolega :-) Odpowiedz Link Zgłoś