Gość: rosi IP: *.pp.htv.fi 23 lata temu Witam!czy ktos z szanownych panstwa wie,jak mozna usunac znaki po olowku? Tyl mojej nowiutkiej ,bialek kurteczki wyglada jak dzielo 2-latka!Blagam o rade! pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
byhanya Re: plama po olowku 23 lata temu sprobuj gumka to tak bez prania. olowek schodzi w praniu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rosi Re: plama po olowku IP: *.pp.htv.fi 23 lata temu Probowalam gumka,ale na nic moje wysilki.Chcialabym uniknac prania kurtki,stad moje poszukiwania innych sposobow.Ale dziekuje za rade! Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mumek Re: plama po olowku IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23 lata temu Sposób przetestowany! Kup w sklepie z przyborami artystycznymi plastelinowatą gumkę ART ERASER, PUTTY ART ERASER lub KNETGUMMI (np. firmy STEADLER lub EBERHARD FABER) i poprostu wygumuj. Ołówek składa się z grafitu i wypalonej glinki, więc tylko coś lepkiego może zebrać z powierzchni materiału w/w substancje. Odpisz czy pomogło. Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
byhanya Re: plama po olowku 23 lata temu aaaaaaa przypomnial mi sie ugnieciony w palcach zwykly chleb Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rosi Re: plama po olowku IP: *.pp.htv.fi 23 lata temu Dziekuje serdecznie za porady!I zabieram sie zaraz do wyprobowania "chlebka",a jak to nie pomoze,to biegne do sklepu po gumke!Dzieki i pozdrawiam !!!! Odpowiedz Link Zgłoś