Gość: gosc IP: *.pl 17 lat temu jak się ich skutecznie pozbyć Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ANIA Re: a nie wyleca z odkurzacza ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17 lat temu Nie wylecą. Odpowiedz Link Zgłoś
marionaud_1 Re: a nie wyleca z odkurzacza ? 17 lat temu Ja uzywam płytki Globol - stoi sobie na szafce pod sufitem w kuchni, niewidoczna i niepachnąca - i nie mam nie tylko owocówek ale też i żadnego innego owada. Rewelacja! jedna starcza na cały sezon. Odpowiedz Link Zgłoś
odcienieszarosci płytka Globol 17 lat temu a gdzie można taką płytkę kupić ? i ile kosztuje? Odpowiedz Link Zgłoś
balbins Re: płytka Globol 17 lat temu Też mam taką płytkę,pada dosłownie wszystko,łącznie z ćmami.Kosztuje 13 zł.dostaniesz ją w drogerii albo sklepie chemicznym. Odpowiedz Link Zgłoś
jola_ep Re: a nie wyleca z odkurzacza ? 17 lat temu > Ja uzywam płytki Globol - stoi sobie na szafce pod sufitem w kuchni, > niewidoczna i niepachnąca Miałam tę płytkę. Ale ponieważ w instrukcji zastrzeżono, że nie powinno się stosować w pomieszczeniach, gdzie przygotowuje się żywnośc, więc nie odważyłam się jej stosować w kuchni. Wolę już muszki owocówki ;) Pozdrawiam Jola Odpowiedz Link Zgłoś