dzieciorek 09.03.06, 10:33 przed chwila odpowiedzialam na Twoje pytanie dotyczace wagi urodzeniowej mojego synka, ale zapomnialam się Ciebie zapytac ile mililitrów herbatki dziennie moge podac mojemu Hubercikowi? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wi0la Re: pytanie do wiOLI 09.03.06, 10:54 teraz moj Klocek siedzi mi na kolanach i sie wyrywa do klawiatury(musze isc go nakarmic) moze masz gg?moj nr 3304542 Odpowiedz Link Zgłoś
dzieciorek Re: pytanie do wiOLI 09.03.06, 15:42 wlasnie wrocilam z Hubercikiemze spaceru i zastalam Twoje odpowiedzi - dziekuje. proponuje abysmy nadal pisaly do siebie tak jak do tej pory Odpowiedz Link Zgłoś
wi0la Re: pytanie do wiOLI 09.03.06, 21:53 ok nie ma sprawy! z ta herbatka to nie wiem na opakowaniach jest chyba 100ml i jedna lyzeczka .Moj Hubciu nie chce pic zadnych herbatek a juz rozne wyprobowalismy .Za soczkami tez nie przepada. Odpowiedz Link Zgłoś
wi0la karmienie 09.03.06, 21:57 zapomnialam o tym watku. Mozesz sprobowac dac Malemu jesc o 23-24 bo to mina 4 godz od poprzedniego .Moze to mu starczy do rana. Moj synek gdy tylko przeszedl na butle przesypial cale noce bez budzenia sie na nocne karmienie. Czasami tylko kolo 4 sie budzi a razcej przewraca ,dostaje smoczka i zasypia. Odpowiedz Link Zgłoś
dzieciorek Re: karmienie 10.03.06, 10:11 dzieki za emeile dzisiejszej nocy sprobowalam dac mu butle przez sen o 24 majac nadzieje ze przespi do 6 lub 7 on tymczasem zbudzil sie po 4 godzinach podalam mu smoczek nawet kilka razy majac nadzieje ze usnie i nadal bedzie spal on tymczasem wytrzymal do 4.40 i zaczal plakac dopiero butla go uspokoila dochodze do wniosku ze nic na sile niech on sam reguluje swoj rytm a ja sie przemecze w koncu to nie bedzie trwalo wieki zycze milego dnia ania Odpowiedz Link Zgłoś