Dodaj do ulubionych

Nowe kolekcje

26.10.10, 11:08
"Angelika" i "Saga rodu Whiteoaków" seria amercom, pierwsze dwa tomy "Angeliki
' 5,95zł, "Sagi rodu.." pierwszy tom 2,95zł.Kolejne co dwa tygodnie za jakieś 10 zł kupiłam , myślę że świetna sprawa na jesienno zimowe czytanie smile no chyba że się nie spodoba choć mąż twierdzi że Angelika powinna mi przypasć do gustu bo oglądał serial i jeśki lubię "Trzech muszkieterów" a lubię smile to to też z przyjemnością poczytam bo to coś z gatunku płaszcza i szpady. Whiteokowie z kolei to o pierwszych osadnikach w Ameryce nie będzie to raczej domek na prerii , dawno temu czytałam chyba ze dwa tomy smile

W biedronce nowe ksiązki po 11,99 zł ja kupiłam dwie Cobena, "Peonię" (już nie cobenowska) i "Sklepik z marzeniami" Kinga polecam

A i ostatnio obkupiłam się w Naszej Księgarni internetowej , serię luksusową dla dzieci kupuję nawet za 20,00zł i to nie te uszkodzone smile
Obserwuj wątek
    • nchyb Re: Nowe kolekcje 27.10.10, 13:22
      Angelikę też kupiłam smile

A Whiteoakó mam w bardzo starym wydaniu...
      • moleslaw Re: Nowe kolekcje 02.11.10, 12:00
        I jak ? Ja zdecydowałam się jednak resztę wypożyczać z biblioteki ale ja mam wyższy cel tzn. zgomadzenie książek pewnego autora jedna kosztuje 112zł a jest ich kilka na 100% chcę kupić trzy pozycje to trochę jedak kosztuje.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka