Gość: xx IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.09, 21:52 Szukam ludzi chetnych do zabawy w ASG. co to jest ASG?? pl.wikipedia.org/wiki/ASG Jak co to pisac asg150@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
0tolerance Re: ASG 08.12.09, 10:54 W ostatnie wakacje złapałem zajawkę na ASG i szukam zgranej ekipy w Chełmnie. Parę razy brałem udział w takich meczach. Właśnie jestem na etapie kupna profesjonalnego sprzętu. Kurtkę i bluzę mam, spodnie kupiłem wczoraj. Zostały tylko buty, ponoć najważniejsze. Kolega, którego poznałem na forum ASG mocno rekomendował Bates. Zadzwoniłem do niego, gadaliśmy ze 20 minut o samych butach :) Mówił, że słyną z trwałości, solidności i mają świetne antypoślizgowe podeszwy. Tak zachwalał, że myślałem że będą kosztować jakieś astronomiczne pieniądze, ale okazało się, że ceny są całkiem spoko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dd Re: ASG IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.09, 09:19 witam:0 jakiś czas temu strzelałem się w ASG no niestety pewne sprawy nie pozwoliły na dalsza zabawe.. ale popieram:0 zabawa jest przednia;0 zdrowy tryb zycia:) nie siedzenie przed komputerem czy chlanie na imprezach;/ Odpowiedz Link Zgłoś
mierzwiciel Re: ASG 04.01.10, 15:03 odświeżę wątek sprzętowy. Jak to u was jest w rękawicami? Zapewne nie używacie skórzanych rękawiczek od dziadka, ani tych bawełnianych, które ślizgałyby się po spuście jak ciepły nóż po masełku :) Co myślicie o takich rękawicach www.fa-pol.pl/fleece-glove-rekawiczki-p-2080.html ? Odpowiedz Link Zgłoś
kelthar Re: ASG 09.03.17, 11:53 Ja się ostatnio interesuję tematem. Odwiedziłem chyba najlepszy sklep z ASG i kupiłem już sprzęt, więc w sumie mógłbym gdzieś wyskoczyć postrzelać jakby się zebrała jakaś ekipa. Dajcie znać jak coś wyjdzie z tematu. Odpowiedz Link Zgłoś