IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.09, 21:52
Szukam ludzi chetnych do zabawy w ASG.

co to jest ASG?? pl.wikipedia.org/wiki/ASG

Jak co to pisac asg150@wp.pl
Obserwuj wątek
    • 0tolerance Re: ASG 08.12.09, 10:54
      W ostatnie wakacje złapałem zajawkę na ASG i szukam zgranej ekipy w Chełmnie.
      Parę razy brałem udział w takich meczach. Właśnie jestem na etapie kupna
      profesjonalnego sprzętu. Kurtkę i bluzę mam, spodnie kupiłem wczoraj. Zostały
      tylko buty, ponoć najważniejsze. Kolega, którego poznałem na forum
      ASG mocno rekomendował Bates. Zadzwoniłem do
      niego, gadaliśmy ze 20 minut o samych butach :) Mówił, że słyną z trwałości,
      solidności i mają świetne antypoślizgowe podeszwy. Tak zachwalał, że myślałem że
      będą kosztować jakieś astronomiczne pieniądze, ale okazało się, że ceny są
      całkiem spoko.
      • Gość: oooo Re: ASG IP: *.ip.netia.com.pl 19.12.09, 08:41
        www.gag.unl.pl
        • Gość: dd Re: ASG IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.09, 09:19
          witam:0 jakiś czas temu strzelałem się w ASG no niestety pewne sprawy nie pozwoliły na dalsza zabawe.. ale popieram:0 zabawa jest przednia;0 zdrowy tryb zycia:) nie siedzenie przed komputerem czy chlanie na imprezach;/
          • mierzwiciel Re: ASG 04.01.10, 15:03
            odświeżę wątek sprzętowy. Jak to u was jest w rękawicami? Zapewne nie używacie
            skórzanych rękawiczek od dziadka, ani tych bawełnianych, które ślizgałyby się po
            spuście jak ciepły nóż po masełku :) Co myślicie o takich rękawicach
            www.fa-pol.pl/fleece-glove-rekawiczki-p-2080.html ?
    • kelthar Re: ASG 09.03.17, 11:53
      Ja się ostatnio interesuję tematem. Odwiedziłem chyba najlepszy sklep z ASG i kupiłem już sprzęt, więc w sumie mógłbym gdzieś wyskoczyć postrzelać jakby się zebrała jakaś ekipa. Dajcie znać jak coś wyjdzie z tematu.
    • Gość: emil Re: ASG IP: *.dynamic.chello.pl 06.04.17, 22:25
      dzieci sie bawio
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka