GoĹÄ: al IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.10, 21:38 witam.potrzebuje namiarów na dobrego onkologa.mam problem z piersiami i tak naprawde ginekolog nie potrafi mi konkretnie pomóc.prosze o pomoc.dziękuje.... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
GoĹÄ: aaa Re: onkolog IP: 89.231.150.* 05.05.10, 23:06 Artur Gralec, przyjmuje prywatnie w czwartki w Świeciu w konsylium namiary na telegazecie tv multimedia. Nacodzień pracuje w Centrum Onkologii w Bydgoszczy, polecam Odpowiedz Link Zgłoś
macciolo Re: onkolog 05.07.21, 12:03 W Warszawie możesz spróbować skontaktować się z dr Pawłem Morawskim z Centrum Terapii Nowotworów Tekst linku - niestety nie mogę teraz znaleźć nigdzie kontaktu do niego ale napiszę co jak i gdzie jak tylko będę miał w posiadaniu jakiś namiar do niego. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Mateusz Ch Re: onkolog IP: *.30.37.8.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 22.03.22, 13:09 Mi moją Mamę udało się skonsultować u Profesora Onkologa bez kolejki i bez żadnych problemów minom pandemii. Też był problem z piersiami. Godzinne jazdy A2 od Warszawy. Szpital Grupa Zdrowie w miejscowości Głowno. Bardzo polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
maciejignatowski111 Re: onkolog 18.06.23, 16:13 Poszukuję dobrego onkologa, który weźmie pod opiekę moją mamę - nowotwór złośliwy ślinianki - nieoperowalny - jeśli ktoś miał podobne przypadki, proszę o polecenia, chcieliśmy skonsultować wyniki z najlepszymi specjalistami w kraju; Załączam poniżej diagnozę: Odpowiedz Link Zgłoś
maciejignatowski111 Re: onkolog 18.06.23, 16:15 Poszukuję dobrego onkologa, który weźmie pod opiekę moją mamę - nowotwór złośliwy ślinianki - nieoperowalny - jeśli ktoś miał podobne przypadki, proszę o polecenia, chcieliśmy skonsultować wyniki z możliwie najlepszymi specjalistami w kraju; z góry dziękuję za rekomendacje Załączam poniżej diagnozę: Odpowiedz Link Zgłoś