Dodaj do ulubionych

cyklinowanie parkietu

09.01.11, 10:19
szukam fachowca od cyklinowania parkietu
Obserwuj wątek
    • biker0 Re: cyklinowanie parkietu 09.01.11, 10:26
      0564639480 u mnie robił jakieś 3 lata temu-rewelacja.
      • bydgoszcz11 Re: cyklinowanie parkietu 09.01.11, 10:41
        Dokladnie nie znam sie na tym, ale jest cos takiego jak cyklinowanie za pomoca sily (prad). U mnie czegos takiego nie ma. Powiedz, czy mocno sie kurzylo. Dziekuje za kontakt:)
        • biker0 Re: cyklinowanie parkietu 09.01.11, 10:55
          Siły to u nie nie ma tylko 210 V,więc jeden problem Ci odpada.Co do kurzenia to nic nie mogę powiedzieć,bo akurat byłem w pracy.Zona mówiła,że nie było kurzu.Jest jeden minus,i to wielki.Smród lakieru jest nie do wytrzymania.Skończyli malować ok 14,to wieczorem ciężko było zasnąć od zapachu.Na drugi dzień poprawka,i znowu smród.Jednak warto,efekt jest niesamowity.Ceny nie pamiętam,więc nie pomogę.
          • bydgoszcz11 Re: cyklinowanie parkietu 09.01.11, 11:04
            Tego smrodu to tak sie nie obawiam, bo sa lakiery ekologiczne, ktore tak nie smierdza (tak slyszalam). A to mozna zrobic we wlasnym zakresie. Najwazniejsze, ze kurzu nie bedzie za duzo.
            • biker0 Re: cyklinowanie parkietu 09.01.11, 11:18
              Wiem,że są lakiery wodorozcieńczalne,ale fachman od parkietu odradzał.Kiedyś jak miałem dywan, to kawałek sam wyszlifowałem i pomalowałem lakierem wodnym.Co prawda nie był to lakier do podłóg tylko do mebli,i bardzo szybko się zniszczył.Może teraz już są lepsze lakiery wodne.
            • Gość: kd Re: cyklinowanie parkietu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.11, 19:48
              jak pracowalem w niemczech to cyklinowalem parkiety specjalna maszyna koszt wynajecia to 60euro ze specjalnym workiem ,kurzu prawie nie bylo i lakiery tez tam maja super tutaj szukalem takiej maszyny zeby zrobic sobie podloge w domu ale niestety nie ma tu takich maszyn zwlaszcza powiat chelminski swiecki grudziadzki. jednak niemcy to niemcy prosty przyklac 10l bialej farby ALPINA tam koszt 80-90euro{300-350zl} u nas ta sama farba kosztuje tez 80-90 ale zl. jakosc nieporownywalna. u nas to jedno wielkie gowno
    • Gość: d Re: cyklinowanie parkietu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.11, 09:18
      kljxx

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka