Gość: Bolo IP: *.swiecie.vectranet.pl 20.05.11, 21:21 Wiecie co się dzieje z Karczmą? Ostatnio jedzenie jest bez szału.. Nawet schabowe nie są już takie dobre jak niedawno.. Nowi kucharze są czy jak? ;> Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gość Re: Karczma IP: *.play-internet.pl 20.05.11, 22:47 Widzę, że inni mają takie same odczucia jak ja.. Rozumiem, że drogo - bo renoma, ale żeby to co kiedyś przyciągało swym smakiem, teraz odpychało? Chyba nowy kucharz? A tak lubiłem tam przychodzić... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mp Re: Karczma IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.11, 08:37 drogo? moim zdaniem normalnie....jak wszędzie w dobrej restauracji a jak chcecie mieć porównanie to prosze sie wybrac do Sałacha na obiad to jest dopiero porażka....a ceny jak w Karczmie:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karo Re: Karczma IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.11, 20:58 ostatnio miałem przyjemność być, wszystko było bardzo smaczne a ceny podobne jak w innych lokalach o takim standardzie Odpowiedz Link Zgłoś