Gość: Mateusz1908 IP: *.as13285.net 30.12.11, 07:43 hej mam pytanie do wszystkich mieszkancow cch jak tam to chelmno teraz wyglada dzieje sie tam cos ?? bo z tego co slysze to nic... przyjezdzalem do cch przez kilka lat. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: dsa Re: Chelmno IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.11, 09:00 Nie masz po co przyjeżdżać. Solidaruchy wszystko wykończyły,FAM, Ursus, FUSz. Nie ma kin,kultury, jest nędza i bezrobocie.Wyjechało ok. 5 tys.mieszkańców. Po pustych ulicach przemykają głodne koty i szczury, obraz jak po wybuchu bomby atomowej. Beznadzieja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TRUE Re: Chelmno IP: *.chelmno.mm.pl 30.12.11, 14:26 Zgadzam się z poprzednikiem i dodam tylko że można jeszcze dostać za darmo w łeb koło ABC - a poza tym to nędza i ubustwo - niema co wracać - sam z bym uciekł tylko nie bardzo mam gdzie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pawel Re: Chelmno IP: *.tvgawex.pl 30.12.11, 19:11 po ulicach zaczynaja juz dzikie zwierzeta wieczorami chodzic ! Czasami atakuja przypadkowych przechodniow, chociaz czesciej zdazaja sie ataki ze strony podchmielonych wyrostkow i malolatow. Brak perspektyw na przyszlosc, wszechogarniajaca bieda ! W trzech slowach miasto szare, smutne i brudne. Robi sie z tego miasta druga ZONA jak w Prypeci kolo Czarnobyla ! Przyznam, ze jestem tu pierwszy raz od 5 lat ( zmuszony zostalem przyjechac na swieta ) i na moje szczecie nastepnym razem pojawie sie za kolejne 5 - 10 lat, jak juz to miasto zarosnie dzika roslinnoscia :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Re: Chelmno IP: 89.231.151.* 30.12.11, 19:26 a teraz dzieci mleczko i spać . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tubelec Re: Chelmno IP: *.1and1.pl 30.12.11, 21:14 Oj chyba dawno nie byłeś? Co do zwierząt na ulicach. Czują, że obecne zmiany w receptach przyniosa im jakąś korzyść: brr.... www.youtube.com/watch?v=WWsWQ39eJZo&feature=player_embedded Natomiast, co do zamykania zakładów pracy i kin: Rosną koszty produkcji i koszty utrzymania. Zakłady upadają media drożeją. Skoro już jesteś? Na ten temat coś więcej: www.youtube.com/watch?v=YVu_3DC-hFg Przyjeżdżaj częściej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: K Re: Chelmno IP: *.centertel.pl 30.12.11, 21:25 zamiast fanzolic dyrdymały lepiej synek wytlumacz się z Waszej obwodnicy sciemniaczu. Odpowiedz Link Zgłoś