IP: *.tvgawex.pl 18.04.12, 20:22
Mieszkam na ulicy Grudziadzkiej, od pewnego czasu naprzeciwko pizzerni L-L widuje dziwnie zachowujacego sie mezczyzne, ubranego w ciemno-zolta bluze z kapturem, ktory czesto zaglada do owej pizzerni przez okna, obserwuje gosci i obsluge od rana do wieczora. Zaraz po zamknieciu lokalu mezczyzna odchodzi, by ponownie wrocic rano w to samo miejsce. Wiecie kim ten czlowiek jest i czego chce ? Komu mozna zglosic to dziwne zachowanie ?
Obserwuj wątek
    • Gość: ja Re: UWAGA ! IP: *.adsl.inetia.pl 18.04.12, 20:54
      Myślę,że jego zachowanie trzeba zgłosić sołtysowi Wąchocka ;-) A tak poważnie to zadzwoń na policję,i tyle.
    • Gość: dokładnie Re: UWAGA ! IP: 89.231.150.* 18.04.12, 22:02
      Tak ten mężczyzna chodzi po mieście i zaczepia ludzi. Ostatnio była taka sytuacja że byłem na Placu Zabaw pograć w koszykówkę a on zaczął na mnie przeklinać że mam Spierd... i mam mu dać 1zł.. Wypytywał gdzie mieszkam i gdzie się uczę no dosłownie o wszystko.. Oczywiście nic mu nie mówiłem... Jego pseudonim to "Beszczuch"
      • Gość: dokła Re: UWAGA ! IP: 89.231.150.* 18.04.12, 22:02
        Dodaję że jest on bezdomny.
        • Gość: diTu Re: UWAGA ! IP: *.ip.netia.com.pl 19.04.12, 08:38
          szybko sie chlopak stoczyl, nie tak dawno wrocil do cch i juz "zle skonczyl"? przeciez jeszcze kilka (moze kilkanascie) dni temu "byl i wygladal normalnie"
          • Gość: Karol Re: UWAGA ! IP: *.tvgawex.pl 20.04.12, 15:54
            Mnie tez kiedys o pieniadze prosil i pozniej wyzywal :-D
            • Gość: dokładnie Re: UWAGA ! IP: 89.231.150.* 20.04.12, 22:12
              Chłopakowi po prostu odpier... Pyta się o papierosa ktoś mówi że nie ma to wyzywa od najgorszych.. Nie patrzy czy dziecko czy dorosły facet czy nawet kobieta.
              • Gość: cch Re: UWAGA ! IP: *.direct-adsl.nl 21.04.12, 02:09
                hehe kto to????
                • Gość: Zenek Re: UWAGA ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.12, 13:40
                  To prawda.Byłem z żoną na spacerze w parku koło ,Relaksu, i potrzedł ten koleś i chciał papierosa.Ja mu mówie że niepalimy a on tak nam nawrzucał że szok!Moja żona mnie odciągneła bo chyba bym go za...dolił.Gdzie jest straz miejska ?Przecież to oni powinni zainteresować się takimi sprawami.A koleś chodzi po mieście i zaczepia ludzi!
                  • Gość: siwy Re: UWAGA ! IP: *.eltronik.net.pl 21.04.12, 15:49
                    co to za typ? ile on ma lat ?
                  • Gość: ;) Re: UWAGA ! IP: *.chelmno.mm.pl 25.04.12, 23:05
                    Tak ;-D powinni ci dać klapsa i poklepać po pleckach ;-D
                    Tak tak Monitoring ma podsłuch i powinni być wszędzie gdzie coś usłyszą

Heloł !!!! Jest coś jeszcze w twojej głowie czy tylko echo???

monitoring tylko widzi ??? nie słyszy o co gościu cię prosił!!!!
                    no i jeszcze teleportacji też raczej nie ma ;-D chyba ,że czegoś nie wiem , he he he
      • chemcio3 Re: UWAGA ! 25.04.12, 23:24
        Witam wszystkich!! Mowa tu o panu k beszczynskim ktorego znam wiele lat jest moze byl jednym z najinteligętniejszych absolwentów szkoly podstawowej nr1 , i swietnym uczniem w szkole sredniej. Niestety jego zycie nie bylo bajką prblemy w połączeniu z (nie moge powidziec z czym) stwozylo tego jak mowicie"zula" .nie usprwawiedliwiam jego chamstwa. Ale prosze was o troszke wyrozumialosci i wspulczucia dla niego! GRUBY POZDRO CHUDY
    • Gość: ? Re: UWAGA ! IP: *.play-internet.pl 21.04.12, 16:07
      to taki koleś przy kości z brodą ?
      • Gość: dokładnie Re: UWAGA ! IP: 89.231.150.* 21.04.12, 21:58
        Tak to ten :) Taka niby ruda ta broda :D
    • Gość: ddddd Re: UWAGA ! IP: *.adsl.inetia.pl 21.04.12, 22:32
      Zdaje się, że wiem o kogo się rozchodzi. Gość po trzydziestce z kapturem na głowie sprawiający wrażenie jakby wypił za dużo? Często taki przesiaduje na placu zabaw.
      • Gość: d Re: UWAGA ! IP: 89.231.150.* 22.04.12, 15:27
        Chyba każdy wie o kogo chodzi.
        • cch1000 Re: UWAGA ! 22.04.12, 20:06
          No pięknie, wszyscy wiedzą o kogo chodzi i zauważają problem ostrzegając innych.
          Tak powinno być, od tego są takie portale - ale nasza bardzo potrzebna straż miejska nie widzi problemu.
          Aby zadziałali to musi się coś wydarzyć, chyba że staniecie na 5 min na zakazie, chyba są jedynie do tego celu stworzeni.
          • Gość: zaciekawiony Re: UWAGA ! IP: 89.231.151.* 23.04.12, 19:09
            "Aby zadziałali to musi się coś wydarzyć" to wedlug Ciebie oni maja dzialac przed jakims wydarzeniem ? ;> dopisz jeszcze ze strazacy powinni gasic budynki przed pozarem, policjanci zamykac za free, dentysci wyrywac zdrowe zeby, bo przeciez kiedys moga sie zepsuc prawda? jest sobie typek z broda czy nie, skoro nikogo nie zabil to co chcesz z nim zrobic ?
          • Gość: hh Re: UWAGA ! IP: *.chelmno.mm.pl 25.04.12, 23:09
            Tak ;-D powinni ci dać klapsa i poklepać po pleckach ;-D

Tak tak Monitoring ma podsłuch i powinni być wszędzie gdzie coś usłyszą

Heloł !!!! Jest coś jeszcze w twojej głowie czy tylko echo???

monitoring tylko widzi ??? nie słyszy o co gościu cię prosił!!!!

no i jeszcze teleportacji też raczej nie ma ;-D chyba ,że czegoś nie wiem , he he he

Na drugi raz dzwoń !!! jak nie masz czym ,to pustostanem w głowie
        • Gość: ddddddd Re: UWAGA ! IP: *.adsl.inetia.pl 23.04.12, 14:17
          Wcześniej go nie widziałem. Co on robi w tym pięknym mieście?
          • Gość: 123 Re: UWAGA ! IP: *.tvgawex.pl 24.04.12, 00:58
            To Beszczyński mieszkał na Kościelnej ma 28 lat
            • Gość: patykiem pisane Re: UWAGA ! IP: *.96.ld.cust.t-mobile.co.uk 24.04.12, 16:14

Mowa o tym zulu co wyglada jak opuchniety i trzyma sie z Jankosiami?
              • Gość: Beszczuch Re: UWAGA ! IP: 89.231.151.* 24.04.12, 22:25
                Dajcie mi wszyscy swiety spokoj.
                • chemcio3 Re: UWAGA ! 26.04.12, 00:57
                  Pierdol ich ziom. Chudy
    • Gość: .... Re: UWAGA ! IP: 83.238.5.* 25.04.12, 12:16
      .......
    • Gość: KoleżankaZekonomik Re: UWAGA ! IP: *.dip.t-dialin.net 26.04.12, 13:48
      Hej,
      dlaczego skończył na ulicy skoro ma rodzinę?? To dobry człowiek tylko wybrał nie właściwą drogę, która go zgubiła!!!Ma ktoś do niego jakieś namiary?? Jak piszecie, że jest bezdomny to nie ma pewnie nawet komórki :(
    • Gość: tomaszek Re: UWAGA ! IP: *.tvgawex.pl 26.04.12, 15:12
      Ostatnio byłem na placu zabaw, rozegrałem z nim mecz towarzyski w ping-ponga. Wygrałem 11:6. Myślałem, że będzie ciężko, ale dałem radę. Pozdro K.B.
      • Gość: Miszkanka Re: UWAGA ! IP: *.play-internet.pl 26.04.12, 15:54
        Szkoda go,bo jezeli nie ma gdzie mieszkac i nie moze normalnie zjesc czegokolwiek to jak moze normalnie funkcjonowac...To nie jest juz jego wina to choroba zrobiła z niego takiego człowieka,bo nigdy nie był brudasem zawsze chodził zadbany i dlatego jak najszybciej powinien zostac gdzies skierowany zeby to zmienic i powinna sie tym zając rodzina!!
    • Gość: Ja Re: UWAGA ! IP: *.dip.t-dialin.net 26.04.12, 16:43
      Choroba?? A na co on choruje?? Czy tj choroba psychiczna??
      • Gość: Mieszkanka Re: UWAGA ! IP: *.play-internet.pl 26.04.12, 18:34
        Na pewno jest z nim cos nie tak skoro tak sie zachowuje,wiec moze byc to jakies podłoze psychiczne.
    • Gość: emilia Re: UWAGA ! IP: *.tvgawex.pl 26.04.12, 21:32
      Znam tego człowieka. Nie jest groźny, nie jest również zabójcą. Owszem, stoi w drzwiach ale po prostu stoi, bo nie ma gdzie iść. Z tego co wiem, wyszedł z więzienia, nie interesuje się nim żadna pomoc postpenitencjarna. I błąd, poniewaz każdy więzień przygotowujący się do wyjścia na wolnosć i po wyjściu na wolność taką otrzymać powinien. Wsparcie materialne, pomoc psychologiczną i porady prawne. Zatem gdzie opiekun? Oni mają to gdzieś, wyjdzie to dla nich jednego mniej. Pamiętam go wcześniej. Był zadbany, codziennie grał w koszykówkę. Po prostu wpadlo w tarapaty, z których ktoś powinien go wyciągnąc bądź pomóc z nich wyjść. Nie on jedyny... takich jest więcej....smutna prawda - po prostu Chełmno.
      • chemcio3 Re: UWAGA ! 26.04.12, 22:07
        Witam moi kochani "gruby" bo taką ma ksywe pan o którym piszeci niestety w wiekszosci nieprawde jest osobą która wydaje mi sie nie potrzebuje pomocy! Poniewaz pod tom rudą broda znajduje sie bardzo bystra , wesola i napewno niegrozna osobowość.Pisze poniewaz od lat jest on moim przyjacielem z nim wiązą sie moje najwspanialsze wspomienia z cch. Czytajcie co on napisał i poprostu dajcie mu spokuj!!!!!! Pozdro GRUBY nie daj sie zwariować ziom
    • Gość: elo Re: UWAGA ! IP: 89.231.151.* 27.04.12, 14:15
      www.youtube.com/watch?v=PM3HKp6LXBQ
    • Gość: Robocop Re: UWAGA ! IP: 89.231.151.* 09.05.12, 18:46
      www.youtube.com/watch?v=B1K1bAWgSjU&feature=related
    • Gość: mnmn Re: UWAGA ! IP: *.chelmno.mm.pl 23.06.16, 00:12
      zony szuka
      • Gość: dd Re: UWAGA ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.16, 05:36
        chyba szukał ;p tej pizzeri juz dawno nie ma a wpis jest sprzed 4 lat
    • Gość: tak Re: UWAGA ! IP: *.tktelekom.pl 30.06.16, 13:09
      To ciekawe, i co się z nim stało?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka