Dodaj do ulubionych

Karnawał dla samotnych

IP: 89.231.150.* 09.12.12, 19:01
Mój wątek to właściwie propozycja,może ktoś z właścicieli restauracji czy pubu pomyśli o tym by zorganizować wieczorek taneczny dla samotnych.
Proszę o opinię czytających ten wątek.
Obserwuj wątek
    • Gość: ja Re: Karnawał dla samotnych IP: *.opera-mini.net 10.12.12, 00:24
      watpie by takie cos wypalilo....
      raz - i tak beda wchodzic tam sparowani pewnie, weczorkiem dla samotnych by to bylo tylko z nazwy.
      dwa - nawet jakby byla jakas realna mozliwosc zorganizowania swatkowej imprezy to nikt na to nie pojdzie, bo to strata klientow by dla wlasciciela byla.
      trzy - szczerze watpie by bylo jakies wieksze zainteresowanie.
    • Gość: Marta Re: Karnawał dla samotnych IP: 89.231.150.* 10.12.12, 09:24
      Ja z wielką ochotą wyszła bym z domu by spędzić trochę czasu z ludzmi,porozmawiać wypić drinka,pobawić się. Samotność jest straszna,życie upływa na tym że idę do pracy z pracy do domu,patrzenie w telewizor lub przez okno.
      Doświadczyłam pare razy że jeśli przebywa się ze znajomymi gdzie są pary-małżeństwa jest się na cenzurowanym,jest się mile widzianym ale przez pięć minut..
      • Gość: ja Re: Karnawał dla samotnych IP: *.opera-mini.net 10.12.12, 15:14
        hehe znam to dokladnie tylko staralem sie myslec obiektywnie i w ogolnym rozrachunku i tak tez sie wypowiedzialem ;]
      • Gość: samotny Re: Karnawał dla samotnych IP: *.chelmno.mm.pl 11.12.12, 11:49
        marta jak sie czujesz samotna, to najmij sobie pana do towarzystwa, nie musisz z nim uprawiac seksu, zaplac mu a on wypije z toba drinka i sie pobawi, wszystko czego chcesz, lub sobie wymarzysz.. .
        • Gość: Sparkler Re: Karnawał dla samotnych IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.12.12, 12:21
          Ale wy ludzie jesteście wredni, sam sobie zapłać masz tupet, chyba musisz być jednym z zagorzałych i egoistycznie lalusiowatych ludków, którzy myślą że są uwielbiani wszędzie. Drzwiami cię wywalają, ale oknem się i tak pchasz.
          Wątpie w to, że nigdy nie byłeś sam i nie brakowało Ci bratniej duszy, chociaż by mieć do kogo otworzyć buzię lub wyjść z czterech ścian. Nie ważne czy przyjdą pojedyncze osoby czy pary, ważne, by była miła atmosfera i zabawa, o które niestety często trudno.
          Z kolei czy znajdzie się osoba/ lokal ambitnej inicjatywy, które podjęły by się organizacji owej zabawy? Owszem liczy się zysk, ale niech będzie warty swojej ceny i ma coś porządnego do zaoferowania... ;/
          • Gość: Sparkler Re: Karnawał dla samotnych IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.12.12, 12:38
            Byłem samotny długi czas. Przyjaciele znali mnie tylko jak czegoś potrzebowali.
            Stwierdzam, że nawet czasami warto iść między nieznajome twarze nawiązać jakiś nowy kontakt to też dużo daje. Obecnie jestem w długoletnim związku, ale jakoś nie wydaje mi się bym jakoś specjalnie wraz z partnerką dyskryminował "wolnych strzelców", można strzelić drina ,potańczyć, pogadać.
            No chyba, że akurat droga Marto trafiasz na ludzi z choleryczną zazdrością ludzką w kontekście par - wiem zdarza się, że nic takiego nie robisz, a komuś włączają się fanaberie że jednak jesteś niestosowna. Jednak jeśli sama do tego prowokujesz w jakiś sposób to jest to nieunikniona reakcja drugiej osoby.
            Moja rada: Wyjdź z domu, nie patrz tylko na kogoś, bo tak możesz zostać cieniem tej osoby zamiast być w centrum uwagi i będziesz miała poczucie bycia piątym kołem u wozu ;)
    • Gość: anka 1988 Re: Karnawał dla samotnych IP: *.dynamic.chello.pl 11.12.12, 12:32
      sa takie , bez problemu mozna znalexc w sieci. sama widzialam na top-ogloszenia.net/ ogloszenia knajpek organizujacych te bale a nawet sylwestra. jesli szukasz warto skorzystac
      • Gość: zbigniew Re: Karnawał dla samotnych IP: 83.16.203.* 11.12.12, 16:06
        A może samemu coś zorganizować i zaproponować to innym singlom i nie tylko tak na dziko
    • Gość: nietypowy Re: Karnawał dla samotnych IP: *.chelmno.mm.pl 13.12.12, 13:23
      A ja mam takie pytanie, ile Pani Marta liczy wiosenek?
      • Gość: Marta Re: Karnawał dla samotnych IP: 89.231.150.* 14.12.12, 08:07
        P.nietypowy,kobiety nie pyta się o lata.:))
        mogę zdradzić że jestem w średnim wieku.
        • Gość: ss Re: Karnawał dla samotnych IP: 89.231.149.* 14.12.12, 13:14
          Kochani zróbcie sobie prywatkę , wpierw spotkajcie się na drinku gdziekolwiek, dogadacie się i WESOŁYCH ŚWIAT! Postarajcie się aby nie być samotnymi bo to naprawdę nie jest dobre. Pozdrawiam wszystkich SINGLÓW .
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka