Dodaj do ulubionych

referendum odwolac burmistrza

IP: *.dynamic.chello.pl 27.05.13, 21:25
Czy mozna sie razem zjednoczyc i odwolac burmistrza ?
Obserwuj wątek
    • Gość: jk Re: referendum odwolac burmistrza IP: *.adsl.inetia.pl 27.05.13, 22:08
      a kogo chciałbyś powołać chyba nie takiego barana jak ty
    • Gość: mer Re: referendum odwolac burmistrza IP: *.chelmno.mm.pl 28.05.13, 08:19
      Daj se luz.
      • Gość: Dajcie Re: referendum odwolac burmistrza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.13, 14:43
        Dajcie spokój , ma takie kredyty do spłacania, niech dotrwa do końca kadencji.
        • Gość: mcch Re: referendum odwolac burmistrza IP: *.centertel.pl 28.05.13, 21:30
          Przy tak malych zarobkach napewno mu nie wystarczy
    • Gość: dawid.k Re: referendum odwolac burmistrza IP: *.rfc.pl 30.05.13, 16:28
      takigo spoko człowika na burmistrz nie znajdziecie pamiętam go ze szkoły i jego żonę tez pozdro dla nich pomogli mi i nie tylko mi !!!
    • Gość: Kumpel Re: referendum odwolac burmistrza IP: *.centertel.pl 01.06.13, 16:35
      Nasz burmistrz jest rowny gosc i mozna z nim pogadac, inny jak przyjdzie tez nic nie zrobi.
      • Gość: dodo Re: referendum odwolac burmistrza IP: *.pl 01.06.13, 17:04
        a to kumpel , a to krewny , a to Chełmneczko !!! nic się nie da zrobić !!! 27 % bezrobotnych !!! to kryzys światowy !!! PZPR SLD i ORMO rządzi !!!i do przodu ....
        • Gość: do dodo Re: referendum odwolac burmistrza IP: *.centertel.pl 02.06.13, 19:35
          Masz racje tu sie nie da nic zrobic.Nowi jak przyjda tez nic nie zmienia ,taki system ,nie mozna wszystkiego zwalac na burmistrza .W chelmnie nie ma pracy i miasto jest biedne.
          • Gość: gosc Re: referendum odwolac burmistrza IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 02.06.13, 19:40
            A co ten nieudacznik zrobil aby tych miejsc pracy przybylo? moim zdaniem nic! !,!
            • Gość: Ryzyko Re: referendum odwolac burmistrza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.13, 20:14
              Może ktoś młody z pomysłem, by coś poprawił. . Zobaczcie na Brodnicę tam wszystko kwitnie, czy takie małe Osie jak władza potrafi stworzyć warunki to ludzie i dziś mają pracę . Jak niskie tam bezrobocie.

U nas jak jest teren wolny....to jest kolejny market. Ilu ludzi zatrudni, za jaką kasę, a ilu małych sklepikarzy przy tym straci pracę?????
              Skoro u nas tak źle to myślę, że ryzyko, że będzie gorzej z kimś nowym nie istnieje . Może warto dać komuś szansę . U nas z roku na rok gorzej, żadnej koncepcji rozwoju ...nawet tej biednej turystyki, kto się tym zajmuje w mieście?????
              Masakra.....

No ale koleżeńsko, miło, znajomo ....... tylko efektów coś brak.

Kto z Was pozwoliłby sobie , by na jego podwórku remont tak się odbywał jak na Grudziądzkiej ?????? Nikt na to nie reaguje, znaczy wszystko OK. 300 metrów drogi remontuje się w ... pół roku...nikomu to nie przeszkadza Władza na Rynek jakby co to podjedzie samochodem.
              Taka Chełmińska ,swojska sielanka. Co tu ma się młodym podobać , by zostawali?????

• Gość: do ryzyko Re: referendum odwolac burmistrza IP: *.centertel.pl 02.06.13, 20:43
                Tak masz racje tylko ze burmistrz dla wiekszosci to nasz chlopak u niego nie ma czarne albo biale ludzie sie boja ze jak przyjdzie nowy to nikomu nie odpusci a w chelmnie wiadomo ze kazdy zeby przezyc troche kombinuje ,na rynku przy biedronce tez.Mysle tez ze jak do tej pory nie ma zadnego silnego kandydata przeciwko burmistrzowi. Pewnie sie 2-3 nauczycieli zglosi p.Kedzierski wygra ,ludzie powiedza po co nam nowy nauczyciel i zglosuja z przyzwyczajenia na naszego mariuszka.Tu sie nic nie zmieni,Chelmno takie juz jest.
    • Gość: zr Re: referendum odwolac burmistrza IP: *.centertel.pl 03.06.13, 07:31
      mozna i trzeba Stachewicza na Burmistrza
      • Gość: Gosc Re: referendum odwolac burmistrza IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 03.06.13, 07:38
        Mam wolny etet placowego z zamiataniem wlacznie duzy rozmiar miotly chetnie zatrudnie od czegos musi zaczac
      • Gość: No ale Re: referendum odwolac burmistrza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.13, 09:15
        Tak ma jakby zacięcie aktorskie, ale czy to wystarcza ???

Nie wiem jakie są wymagania by być burmistrzem.
        • Gość: do no ale Re: referendum odwolac burmistrza IP: *.centertel.pl 03.06.13, 16:55
          Wymaganie na burmistrza to dbac o to by ludzie mieli prace,szukac kombinowac co zrobic zeby jak najmniej przychodzilo do mopsu.U nas to tylko sa pieniodze na luksusy,rynek grudziadzka ,a ludziska niemaja co jesc.A ci z rady mowia ze tak jest wszedzie i nie da sie nic zrobic .Po co mi taka rada miasta,ktora nawet nie pocieszy ona jeszcze dobija. Ja wiem ze p.Stachewicz swiety nie jest ale nam trzeba takiego wilka zeby pokazal burmistrzowi zeby.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka