Dodaj do ulubionych

Targos wulkanizacja chełmno

17.10.13, 11:12

CO MYŚLICIE NA TEN TEMAT
Obserwuj wątek
    • Gość: do jooo16 Re: Targos wulkanizacja chełmno IP: *.213.107.89.in-addr.nilings.se 17.10.13, 20:15
      Czlowieku piszesz post w starym watku a za chwile zakladasz nowy WATEK!!!zastanow sie nad soba a oceniasz innych???
      • jooo16 Re: Targos wulkanizacja chełmno 18.10.13, 20:19
        A co nie można ? Wydaje ma się że chyba tak a co zabolało cię coś bo nikt inny nie ma żadnych obiekcji tylko ty
        • Gość: czytelnik Re: Targos wulkanizacja chełmno IP: *.cdma.centertel.pl 18.10.13, 20:29
          Ja też mam obiekcje. CZuję że coś nie wyszło albo za drogo było i chcesz się wypłakać to się wypłacz a nie zakładasz wątek dla niedorozwiniętych w stylu "latarnia na styczniowej co myślicie" - gó....
          • jooo16 Re: Targos wulkanizacja chełmno 19.10.13, 17:05
            No czyli tacy się wypowiadają i jesteś w błędzie jeżeli myślisz że fora są po to żeby się wypłakać chyba że ty tak robisz to mi przykro jeżeli nie masz osoby bliskiej żeby się wypłakać ja po prostu chciałem poznać opinie innych ludzi korzystających z usług tego zakładu a raczej niedorozwinięci tego nie robią
            • Gość: ss Re: Targos wulkanizacja chełmno IP: *.chelmno.mm.pl 22.10.13, 14:16
              Skończ juz debilu do kwadratu i weż sie do roboty wałkoniu w końcu bo napisze cos o tobie ...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka