GoĹÄ: Pietrucha IP: *.play-internet.pl 09.03.15, 20:10 Witam chce kupić narożnik do salonu... Czy możecie mi polecić jakieś firmy z rozsądnymi cenami tzn głównie chodzi o narożnik z funkcją spania, dużą powierzchnią, dzięki za info. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
GoĹÄ: aa Re: Narożnik IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 12.03.15, 16:44 W jysku co jakiś czas maja fajne narożniki za 700 zł są naprawdę jakościowo dobre i ladne Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: aa Re: Narożnik IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 12.03.15, 19:26 Nie pamiętam dokładnie ale po rozłożeniu chyba 160-200 cm Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: cch Re: Narożnik IP: *.tvgawex.pl 12.03.15, 21:00 prosze zobaczyć salonie meblowym Gabryś tam mają naprawde super i każdego rodzaju i wielkości Odpowiedz Link Zgłoś
pietru-cha30 Re: Narożnik 12.03.15, 21:04 Dzięki bardzo :) na pewno sprawdzę te dwa miejsca, pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: qqq Re: Narożnik IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 06.08.15, 16:51 W JYSKU jakościowo dobre?! Chyba żartujesz Odpowiedz Link Zgłoś
garczyadam Re: Narożnik 22.04.15, 20:46 Najtańsze narożniki z funkcją spania możesz znaleźć w sklepie meblowym PROMYK MEBLE. Sklep ma już 25 lat, więc mają już tysiące zadowolonych klientów. Obecnie jest 5% rabat na wszystkie meble, więc warto skorzystać. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Karumu Re: Narożnik IP: *.net.lannet.org 05.08.15, 12:20 Zdecydowanie polecam ten narożnik www.meblelargo.pl/naroznik-bruno,id7087.html jest mega wytrzymały i super wygodny. A cena też jest bardzo dobra jak na taki sprzęt. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: CCHmadame Re: Narożnik IP: 94.141.152.* 06.08.15, 11:01 pytanie do założyciela wątku czy rozsądna cena to według Ciebie tylko za narożnik? A wliczasz do tego koszt transportu? Wybór jest szeroki - Black Red White, Ikea, Bydgoskie Fabryki Mebli - Bydgoszcz, ale tutaj dolicz usługę transportu lub organizuj samochód we własnym zakresie. W samym Chełmnie masz kilku lokalnych sprzedawców takich mebli choć osobiście nie skorzystałabym bo to kwestia gustu i wystroju wnętrza. Odpowiedz Link Zgłoś
pietru-cha30 Re: Narożnik 06.08.15, 15:00 Ludzie już dawno kupiłam ten mebel w rozsądniej cenie ;) ;) Odpowiedz Link Zgłoś
jula456 Re: Narożnik 04.11.15, 13:08 Ja również polecam Odysea Meble. Kupiłam sobie świetną sofę, na której też śpimy z mężem i jestesmy bardzo zadowoleni. Jest piękna i wygodna. A w sklepie obsługa bardzo nam pomogła i doradziła, bo jest bardzo duży wybór i nie mogliśmy się zdecydować. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: wiktoria Re: Narożnik IP: 46.102.99.* 30.12.15, 14:00 Ja bym postawiła na IWC meble. Sama tam kupiłam i jestem bardzo zadowolona. Ceny są całkiem w porządku a meble dobrej jakości. Odpowiedz Link Zgłoś
areksucharek Re: Narożnik 24.01.16, 00:15 Koleżanka dobrze mówi, IWC mają świetne stylowo meble, są genialnie zaprojektowane, jestem zadowolona bardzo, goście przychodzą do mojego nowego mieszkania i ciągle chwalą :) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Natalia Re: Narożnik IP: 46.102.99.* 10.02.16, 13:59 Potwierdzam iwc ma meble bardzo dobrej jakości. Nie trzeba sie martwić ze za rok dwa nie bedzie dało się spać. Ja mam od nich sofę i jest bardzo wygodna nawet teraz po 3latach od kupna. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Wera Re: Narożnik IP: 95.155.113.* 26.03.18, 20:42 Poczytajcie sobie o iwc na forum gazety, mają bardzo kiepskie opinie. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ciekawa Re: Narożnik IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 24.01.16, 07:01 A gdzie jest ta firma? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Iwoncien Re: Narożnik IP: *.146.133.246.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 31.05.16, 09:33 jeżeli ktos chce kupić naroznik to polecam wybrać sie do IWC meble , jest tam bardzo szeroka gama przeróżnych modeli . Poza tym możecie potem sobie wybrać tkanine z jakiej ma zostać zrobiony ten narożnik . Moge wam powiedzieć ,że jakość materiałów z których robione są czy to narożniki , czy pufy , sofy itd , sa bardzo dobrej jakości . Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Agatka Re: Narożnik IP: *.wtvk.pl 30.10.17, 09:46 Odradzam IWC, meble bardzo kiepskiej jakości. Poczytajcie sobie o nich na forum gazety. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Balkonik Re: Narożnik IP: *.dynamic.chello.pl 31.07.16, 20:44 Ja kupowałam akurat narożnik od iwc meble i jestem póki co bardzo zadowolona , świetna jakość materiałów z którego jest zrobiona . obsługa bardzo terminowa ;) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Beauty Re: Narożnik IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 26.08.16, 11:49 apropo iwc meble to ja zamówiłam narożnik ekwador , jest taki wkolorze popielatym ,jest mega wygodny i co dla mnie ważne ,ze ma funkcje spania . Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Kamil Re: Narożnik IP: 37.72.191.* 09.09.16, 11:35 Ja też jestem zadowolony z mebli od iwc! Tez mam taki z funkcją spania i co mnie zaskoczyło jest bardzo wygodny! Praktycznie nie czuje różnicy między nim a łóżkiem! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Karas Re: Narożnik IP: *.dynamic.chello.pl 28.09.16, 21:15 kamil a z jakiej kolekcji masz ten narożnik ? ;)ja wybrałam z iwc meble narożnik z kolekcji arlon ;) wykonany jest z naprawde dobrego materiału , nie problemu w czyszczeniu go . Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Rachel Re: Narożnik IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 21.10.16, 11:05 A ja własnie odebrałam narożnik wczoraj od IWC meble . A konkretniej mam goz kolekcji bodajże amalfi . jest też wkolorze popielatym .Oczywiście moje dzieci już zdązyły zabrudzić narożnik , dobrze ,że materiał z którego jest wykonana łatwo się czyści . Co do samego salonu , panowie terminowi , obługa pomocna Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Patrycja Re: Narożnik IP: *.adsl.inetia.pl 27.11.16, 19:01 chcialam zamówic naroznik do salonuale koniec końców kupiłam go do pokoju do dzieci ;) równiez w iwc meble kupowałam . czekałam około 6 tygodni czyli tyle ile było ustalone na początku przy składaniu zamówienia . co do wykonania , to widac ,ze meble wykonane sa z porządnego materiału Odpowiedz Link Zgłoś
aria_stark Re: Narożnik 28.11.16, 16:25 Patrycja a jaki masz model do pokoju dzieci? Ja mam z IWC sofę w salonie i sprawdza się świetnie i myślę o czymś podobnym dla dzieci - jakiś narożnik, ale nie mogę się zdecydować, który wybrać, bo podoba mi się kilka Odpowiedz Link Zgłoś
super_sofa Re: Narożnik 21.12.16, 18:54 Narożniki są bardzo funkcjonalne - większość z nich posiada funkcję spania i miejsce do przechowywania pościeli. Zapraszamy na super-sofa.pl - jesteśmy polskim producentem mebli. W naszej ofercie posiadamy między innymi łóżka drewniane i tapicerowane, narożniki, sofy, fotele oraz komplety wypoczynkowe. Pozdrawiamy serdecznie, Super-Sofa.pl Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Alicja Re: Narożnik IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 31.03.17, 23:40 Ja zanim zdecydowałam się na narożnik to musiałam trochę przemyśleć parę spraw . Przede wszystkim czy będzie mi pasowac do pokoju .Potem czy pomieści odpowiednią ilośc gości . Potem przeglądając oferty natknęłam się na IWC meble . Bardzo mi sie spodobały modele , ale musiałam jeszcze wybrac się do salonu . Bardzo polecam . czeka się te 6 tygodni ale warto było ;) Wszytsko ładnie wykończone . Odpowiedz Link Zgłoś
ender17 Re: Narożnik 30.11.17, 17:04 Nie polecam firmy IWC meble!po niespełna 2 latach narożnik Hanover wygląda jak 20 letni mebel. Tapicerka rozciągnięta i pomarszczona. Funkcja spania nie wytrzymała i pękła na pół. Gdy próbowałam reklamować kanapę, otrzymałam odpowiedź że źle użytkowałam mebel. Widocznie powinnam na nią tylko patrzeć.... Również miałam problemy przy odbiorze, nieterminowość to stały element firmy. Odpowiedz Link Zgłoś