Dodaj do ulubionych

Proszę o radę

IP: *.chelmno.mm.pl 03.11.15, 14:06
Kupiłam od banku spółdzielczego za niemałe pieniądze garaż przy Łożyńskiego 4, brama na pilota, oświetlenie zewnętrzne - bajka. Brama nie działa, oświetlenie zewnętrzne wyłączone,w nocy ciemno jak w d., w tunelu garażowym wilgoć, odchodzi tynk. Co mogę zrobić? Na prawnika mnie nie stać. Wspólnoty nie ma.
Obserwuj wątek
    • Gość: rrrrrrrrr Re: Proszę o radę IP: *.adsl.inetia.pl 03.11.15, 15:06
      To co Ty to w ciemno kupiłaś? Sama sobie winna jesteś ;)
      • Gość: Gnat Re: Proszę o radę IP: *.chelmno.mm.pl 03.11.15, 16:54
        Jaki bank taki garaż.
    • Gość: pixi Re: Proszę o radę IP: *.opera-mini.net 03.11.15, 17:51
      Przedmówca ma racje...garaz nie jest zbyt skomplikowaną nieruchomoscia by mozna pominac wlasciwie najwazniejsze rzeczy ktore powinny byc sprawdzone. Jesli tego nie zrobilas lub kupilas w ciemno , to wypada sie cieszyc, ze stoi tam garaz a nie plac na jego budowe
      • Gość: oko Re: Proszę o radę IP: *.play-internet.pl 03.11.15, 20:38
        Ale wy durni jesteście... osoba prosi o rade nie komentarze. W urzędzie jest prawnik za darmo tam pytaj!
    • Gość: Współwłaściciel Re: Proszę o radę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.15, 00:13
      Kamila, nie kupiłaś garażu tylko stałaś się współwłaścicielką nieruchomości składającej się z działki gruntu i wybudowanego na niej kompleksu 52 garaży. Uruchomienie wspólnoty wymaga zgodnej decyzji wszystkich współwłaścicieli tej nieruchomości.
      • Gość: do Kamili Re: Proszę o radę IP: *.chelmno.mm.pl 05.11.15, 07:32
        Jeżeli dotychczasowy administrator nie wywiązuje się z obowiązków,możesz żądać ustanowienia przez sąd zarządcy przymusowego.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka