Dodaj do ulubionych

fresh chicken

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.16, 20:44
To skandal,dzwonie tam od godziny i nikt nie odbiera,ten przybytek wogóle jeszcze istnieje?Mam wątpliwości....
Obserwuj wątek
    • Gość: gość Re: fresh chicken IP: *.centertel.pl 06.07.16, 22:08
      Skandal, że przez godzinę nie byłeś w stanie przygotować nic sam. ;)
    • kasiawicio Re: fresh chicken 07.07.16, 01:06
      Jestem pod wrazeniem... w tym Chelmnie wszystkiego sie czepiaja. Jak nie Relaksu,Haosu,Mcchicken'a to teraz tego... Ja rozumiem nie dogodzi sie kazdemu,ale bez przesady. Patrzac na to to najlepiej pozamykac wszystko bo nie odpowiada cos. A potem placze będą,że takie fajne a zamkneli. PS. Może mieli tyle zamówień,że juz nowych nie przyjmowali?
      • Gość: glodny Re: fresh chicken IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.16, 11:30
        To zupełnie nie o to chodzi,umiecie czytac ze zrozumieniem?Jeżeli na ulotce jest napisane DOWÓZ i nr tel to byłbym wdzięczny za odebranie telefonu,a jeżeli jest dużo zamówień to odbieram i mówię że nie przyjmujemy zgłoszeń....to takie trudne?Przecież te lokale istnieją dla klientów a nie na odwrót,no ludzie.A ciebie gość nie powinno interesować na co akurat mam ochotę,w tym przypadku chciałem zamówić dzieciom po kubełku bo poprosiły.Ty kasiawicio sama chyba nie wiesz o czym piszesz w swojej odpowiedzi,ten tekst jest bez sensu....pozdro
    • Gość: mn Re: fresh chicken IP: *.chelmno.mm.pl 07.07.16, 13:53
      Ja wiecznie dostaje surowe skrzydełka....
      • Gość: Oooo Re: fresh chicken IP: *.146.139.126.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 07.07.16, 14:59
        Muszą Ci smakować skoro ciagle je zamawiasz :D
        • Gość: mn Re: fresh chicken IP: *.chelmno.mm.pl 07.07.16, 15:10
          bo ciągle mam nadzieje....
          • Gość: buchacha Re: fresh chicken IP: *.chelmno.mm.pl 07.07.16, 15:34
            Ma nadzieje , że na nich odleci, tylko zapomniał, że jelenie nie latają.
            • Gość: mn Re: fresh chicken IP: *.chelmno.mm.pl 07.07.16, 15:57
              Mówiąc mi to prosto w twarz byś sie zesrał ze strachu...
      • koalaara Re: fresh chicken 07.07.16, 21:08
        tam to jest syf,jak nie dbaja o ludzi niech sami jedza , a pewnie glupie wpisy wpisuje blondyna tam pracujaca ,zamiast pilnowac baru zabawia sie z klijentami
        • Gość: glodny Re: fresh chicken IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.16, 21:34
          O to chodzi w całym tym biznesie.A póżniej narzekania że bary upadają.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka