Gość: glodny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.16, 20:44 To skandal,dzwonie tam od godziny i nikt nie odbiera,ten przybytek wogóle jeszcze istnieje?Mam wątpliwości.... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gość Re: fresh chicken IP: *.centertel.pl 06.07.16, 22:08 Skandal, że przez godzinę nie byłeś w stanie przygotować nic sam. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kasiawicio Re: fresh chicken 07.07.16, 01:06 Jestem pod wrazeniem... w tym Chelmnie wszystkiego sie czepiaja. Jak nie Relaksu,Haosu,Mcchicken'a to teraz tego... Ja rozumiem nie dogodzi sie kazdemu,ale bez przesady. Patrzac na to to najlepiej pozamykac wszystko bo nie odpowiada cos. A potem placze będą,że takie fajne a zamkneli. PS. Może mieli tyle zamówień,że juz nowych nie przyjmowali? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: glodny Re: fresh chicken IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.16, 11:30 To zupełnie nie o to chodzi,umiecie czytac ze zrozumieniem?Jeżeli na ulotce jest napisane DOWÓZ i nr tel to byłbym wdzięczny za odebranie telefonu,a jeżeli jest dużo zamówień to odbieram i mówię że nie przyjmujemy zgłoszeń....to takie trudne?Przecież te lokale istnieją dla klientów a nie na odwrót,no ludzie.A ciebie gość nie powinno interesować na co akurat mam ochotę,w tym przypadku chciałem zamówić dzieciom po kubełku bo poprosiły.Ty kasiawicio sama chyba nie wiesz o czym piszesz w swojej odpowiedzi,ten tekst jest bez sensu....pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mn Re: fresh chicken IP: *.chelmno.mm.pl 07.07.16, 13:53 Ja wiecznie dostaje surowe skrzydełka.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oooo Re: fresh chicken IP: *.146.139.126.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 07.07.16, 14:59 Muszą Ci smakować skoro ciagle je zamawiasz :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mn Re: fresh chicken IP: *.chelmno.mm.pl 07.07.16, 15:10 bo ciągle mam nadzieje.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: buchacha Re: fresh chicken IP: *.chelmno.mm.pl 07.07.16, 15:34 Ma nadzieje , że na nich odleci, tylko zapomniał, że jelenie nie latają. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mn Re: fresh chicken IP: *.chelmno.mm.pl 07.07.16, 15:57 Mówiąc mi to prosto w twarz byś sie zesrał ze strachu... Odpowiedz Link Zgłoś
koalaara Re: fresh chicken 07.07.16, 21:08 tam to jest syf,jak nie dbaja o ludzi niech sami jedza , a pewnie glupie wpisy wpisuje blondyna tam pracujaca ,zamiast pilnowac baru zabawia sie z klijentami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: glodny Re: fresh chicken IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.16, 21:34 O to chodzi w całym tym biznesie.A póżniej narzekania że bary upadają. Odpowiedz Link Zgłoś