Gość: ciezarna IP: *.dynamic.mm.pl 25.10.16, 22:20 Hej czy ktos moze orientuje sie ile w naszym szpitalu kosztuje cesarskie ciecie na zyczenie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ja Re: Odplatna cesarka IP: 171.25.230.* 26.10.16, 06:37 Nie ma takiego czegoś jak cesarka na życzenie. Robią ją w nagłych przypadkach a nie na widzi mi się. Rodziłam siłami natury i po chwili możesz normalnie funkcjonować i zajmować sie dzieckiem a nie leżeć jak kłoda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gimmy Re: Odplatna cesarka IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 26.10.16, 08:35 Oczywiście, że robią cesarke na zyczenie, ale trzeba to omowic z lekarzem prowadzącym :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Matka Re: Odplatna cesarka IP: *.dynamic.mm.pl 26.10.16, 08:37 Dokładnie. A dziecko od razu podstawiaja Ci pod łóżko. Już nie wspomnę, że pierwszego dnia każą już się ruszać. Dziecko obok płacze a Ty kwiczysz z bólu, żeby wziąć je do karmienia. Jeśli wolisz cesarke to masz dziwny tok myślenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pacjent Re: Odplatna cesarka IP: *.dynamic.mm.pl 26.10.16, 16:14 1000 zł 5 lat temu koleżanka płaciła. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Re: Odplatna cesarka IP: *.awacom.net 27.10.16, 17:39 z kim mozna to załatwic? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: e Re: Odplatna cesarka IP: *.dynamic.mm.pl 01.11.16, 14:14 Położną sobie weź ;) Bedziesz miała pewność, że nikt nie spieprzy ci porodu, 1000-1500 zł Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ffrs Re: Odplatna cesarka IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 03.11.16, 23:58 Jest, jest cos takiego ... Niestety! Kilka moich znajomych skorzystało z takiej NIBY wygody! Ceny są różne... (najlepiej zorientuj się, który lekarz jeździ tańszym samochodem, to zapewne taniej Cię" potnie";)). Jestem mamą nie jednego dziecka i jak każda ciężarna bałam się STRASZNIE porodu (także chodziła mi po głowie myśl o cesarce), ale Bogu dzięki przed każdym porodem, rozum przezwyciężał strach :) Wszystkie naturalnie przyszły na swiat! Faktycznie więcej mnie to kosztowało wysiłku i mega bólu niż przy samej cesarce, ale na pewno po porodzie role się odwróciły. A wiadomo więcej tych sił potrzebujemy PO niż PRZED narodzeniem dziecka. Także przyszłe mamy zastanówcie się czy warto... Odpowiedz Link Zgłoś